xsterg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου σκατοκατασταση. τωρα δεν ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο. εσυ ειπες αυτα απο την πλευρα σου. αλλα για σχηματισουμε ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να εχουμε και την γνωμη και της αλλης πλευρας. ετσι κανει η αστυνομια, ετσι κανουν και τα δικαστηρια. εαν βασιστουμε στα λεγομενα σου και εαν αυτα ειναι τα πραγματικα γεγονοτα καταλαβαινω οτι εμπλεξες. δυστυχως δεν επρεπε να κανεις τιποτα για αντιποινα, το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο. επρεπε απο την πρωτη στιγμη να πας στην αστυνομια και να τους καλεις καθε μερα για να βεβαιωνεται η συμπεριφορα τους στο βιβλιο συμβαντων. ε μετα την παρελευση καποιων ημερων θα πηγαινες και εφ οσον δεν υπηρχε συμμορφωση και θα τους εκανες μηνυση. τωρα απο οτι καταλαβαινω η πολυκατοικια αυτη ειναι οικογενειακη και εχεις μπει εσυ μεσα σαν ανεπιθυμητος απο αυτους που εχουν τα περισσοτερα χιλιοστα. δυστυχως δεν μπορεις να επιβληθεις γιατι εισαι η μειοψηφια. επίσης καταλαβαινω οτι τοσο οι ιδιοκτητες οσο και οι ενοικιαστες ειναι χαμηλου επιπεδου (χαμηλοτατου ηθελα να πω). καταλαβαινεις οτι και η ενοικιαστρια απο πανω σου να φυγει παλι θα εχεις προβληματα με νεους ενοικιαστες στο μελλον η και με τους αλλους ιδιοκτητες. η λυση ειναι μια. ΠΩΛΗΣΗ. το πουλας και ξεμπερδευεις. το εχω πει ξανα και το λεω συνεχεις. η χαρα του ενοικιου ειναι οτι εαν πεσεις σε μια κολοκατασταση (οπως εδω) σηκωνεσαι και φευγεις. δεν παντρευεσαι το διαμερισμα με τις οποια πολλα η λιγα μειονεκτηματα του. το ξερω οτι θα πεις οτι ειναι η περιουσια μου, ειναι δικο μου κλπ αλλα θα εχεις ΙΣΟΒΙΩΣ προβλημα. ρωτησε τους εαν επιθυμουν να το αγορασουν σε μια τιμη που θα ικανοποιει και τους δυο. εαν δεν κανεις υποχωρηση τωρα θα κανεις υποχωρηση μια ζωη και το κυριοτερο, θα κανεις υποχωρηση στην ποιοτητα της ζωης σου και την ηρεμια σου που ειναι πραγματα μη εξαγορασιμα. θα εχεις συνεχομενες οχλησεις απο αυτους και αυτοι απο εσενα, συνεχομενες κλησεις της αστυνομιας απο αυτους και απο εσενα. σκεψου το . βγαινει η ζωη σε μια τετοια παλιοκατασταση? να εχεις και αλλα προβληματα πχ επαγγελματικα, οικογενειακα, υγειας να μην μπορεις να ηρεμησεις και στο σπιτι σου? δεν θελει πολυ ο ανθρωπος για να ξεφυγει. η θα δωσει μια και θα τελειωσει την ζωη του η θα παρει κανενα μαχαιρει και οποιον παρει ο χαρος πανω στην τρελα του και στην παλαβομαρα του. και μην νομιζεις πολλα φονικα ετσι ξεκινησαν. τον εσφαξε λεει δια ασημαντον αφορμη. αυτες ειναι οι ασημαντες αφορμες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Επισης σχετικα με τις καμερες χρησιμες πληροφοριες θα βρεις εδω https://www.thomasoikonomou.com/single-post/2018/03/15/νόμιμη-υπό-όρους-η-τοποθέτηση-καμερών-στις-εισόδους-διαμερισμάτων-γραφείων-χώρων-στάθμευσ Συμφωνα με την 5/2017 γνωμοδοτηση της Αρχης Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων επιτρεπεται η εγκατασταση καμερων στα διαμερισματα,αν η καμερα που βλεπει το διαμερισμα σου καταγραφει μονο την πορτα του διαμερισματος σου και δεν καταγραφει ηχο τοτε ειναι νομιμη. Οι καμερες ειναι αρμοδιοτητα της Αρχης Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων και οχι της αστυνομιας. Επισης αν σου ζητησουν στην αστυνομια να υπογραψεις το χαρτι των παραπονων μπορεις να γραψει πρωτα ''Με την επιφυλαξη παντος νομιμου δικαιωματος μου'' και απο κατω να υπογραψεις. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Ultimategr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου το οτι εβαζες και εσυ μουσικη και ενοχλουσες τους υπολοιπους δεν ειναι υπερ σου..ουτε το οτι εβαλες καμερα. Ουτε εμεις ξερουμε την αλλη πλευρα .. μπορει και οι αλλοι να σε θεωρουν τον περιεργο που βαζει μουσικη και παρανομες καμερες! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου παντως εμενα απο την γενικοτερη περιγραφη του φιλου μας τοσο η ενοικιαστρια που του δημιουργει προβλημα οσο και οι ιδιοκτητες μου φαινονται γυφτοι. επισης πες μας σε ποια περιοχη της ελλαδας γινεται αυτο το επεισοδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Farawaylin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, xsterg είπε παντως εμενα απο την γενικοτερη περιγραφη του φιλου μας τοσο η ενοικιαστρια που του δημιουργει προβλημα οσο και οι ιδιοκτητες μου φαινονται γυφτοι. επισης πες μας σε ποια περιοχη της ελλαδας γινεται αυτο το επεισοδιο. Μένω στην Λάρισα. Δεν είναι ρομα. Από πληροφορίες ξέρω ότι η από πάνω είχε δύο δύσκολους γάμους με πολλές φασαρίες και προβλήματα είναι άνεργη και τα παιδιά της δεν τα έβαλε ποτέ σε τάξη από μικρά. Και γενικά αντιμετωπίζει έτσι οποίν και να της κάνει παρατηρήσει σε παλιότερη πολυκατοικία που ήταν Πιστεύω ότι οταν έχεις προσωπικά προβλήματά στην ζωή σου δεν είναι σωστό να τα ρίχνεις και στους άλλους Τώρα για αυτούς που λέτε να το πουλήσω το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν θα το αγοράσει εύκολα κάποιος καθώς η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά δεν έχει καμία θέρμανση. Αντίθετα το καλό είναι ότι το σπίτι μου είναι ανακαινισμένο το μπάνιο και η κουζίνα. Αλλά είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο προσπάθεια να βρεις άτομα να το αγοράσουν και το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στον τόπο εργασίας μου επίσης δυσκολεύτηκα αρκετά με το να βγάλω τα χρήματα να το κάνω ανακαίνιση και είναι το γαμωτο που δνε θέλω να το πουλήσω . Όσα αφορά το να το αγοράσει κάποιος από την πολυκατοικία είναι αδύνατον καθώς όπως είπα και πριν είναι όλοι άτομα χωρίς οικονομική άνεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου αγαπητε φιλε η φιλη (δεν ξερω εαν εισαι αγορι η κοριτσι), οπως σου ειπα και πριν η κατασταση οπως την περιεγραψες ειναι δυσκολη. θα δυσκολευει με την παροδο του χρονου. η ενοικιαστρια ειναι το ευκολο κομματι. θα φυγει αργα η γρηγορα. εαν ειναι χωρισμενη, ανεργη, με προβληματα δεν μπορει να πληρωσει το ενοικιο της σε λιγο. θα δημιουργησει προβλημα και στον ιδιοκτητη. σου ξαναειπα. πουλα και φυγε. θα εχεις προβληματα υγειας στο μελλον απο αυτην την κατασταση η και θα γινει φονικο. δεν αξιζει. κοιταξτε να βρειτε μια μεση ανεκτη λυση για ολους σας. ολοι πρεπει να βαλουν νερο στο κρασι τους. δεν σου αρεσει αλλα θα σου το πω. υποχωρησε και λιγο. οι εντασεις και οι προστριβες μονο φασαριες και προβληματα φερνουν. τι θα κανεις μεθαυριο εαν παρουσιαστει ενα οικογενειακο προβλημα, ενα προβλημα υγειας η ενα οικονομικο προβλημα? θα εχεις το θεμα σου θα εχεις και τα προβληματα του σπιτιου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου έπεσες σε μπατιροπολυκατοικία. Υπο αυτές τις συνθήκες και να μπορούσαν να το αγοράσουν, θα βλέπανε ότι το κάνεις από ανάγκη και θα το παίρνανε τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Αρχικα πηγαινε στην αστυνομια να δεις τι εχουν να σου πουν. Αν δεν εισαι εκει σίγουρος για κατι που θα σου πουν μπορεις να επικαλεστείς οτι θα ζητήσεις συμβουλή δικηγόρου, που θα απευθυνθείς έπειτα για να σε καθοδηγήσει. Εγω πιστεύω οτι ειναι για την καμερα γιατί κατι αλλο δεν βλέπω να εχεις κάνει. Οσο για την μουσική καλα τους εκανες, και εγω το ιδιο θα ειχα κανει με σκληρό death και thrash metal 😈😈. Ειναι μπλέξιμο το ολο θεμα αλλα αν το παλέψεις εγω πιστεύω οτι θα δικαιωθείς. Και οπως σου γράψανε κυνήγησε τους με τα κοινόχρηστα, η πες τους αφού με κυνηγάτε νομικά θα σας κυνηγήσω και εγω για αυτο και για αυτο (κοινόχρηστα) μήπως φοβηθούν ηρεμήσουν και αλλάξει η κατασταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nokia3210 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου πουλημα το σπιτι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, The_Judas είπε το οτι εβαζες και εσυ μουσικη και ενοχλουσες τους υπολοιπους δεν ειναι υπερ σου Νομίζω ανέφερε ότι την έβαζε ΕΚΤΟΣ ωραρίου κοινής ησυχίας. Από ότι καταλαβαίνω ήταν προσεκτικός σε αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Δηλαδή η αστυνομία πηγαινοέρχεται σε εκείνη την πολυκατοικία και εσύ του προτείνεις να χειροδικήσει ? Προφανώς. Εδώ βρέθηκε να τον καλούν κιόλας να ζητήσει συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Νομίζω ανέφερε ότι την έβαζε ΕΚΤΟΣ ωραρίου κοινής ησυχίας. Από ότι καταλαβαίνω ήταν προσεκτικός σε αυτό το θέμα. παιδια και εκτος ωρων κοινης ησυχιας δεν μπορεις να κανεις οχληση ολη την ημερα. εκει την πατησε ο φιλος/φιλη. πηγε να κανει αντιποινα. ενω εαν απο την αρχη καλουσε καθε ημερα την αστυνομια θα ηταν υπερ του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Φίλε το έχασες με τη μουσική. Εκεί το ξεφτιλίσες. Υπάρχει νομικό πλαίσιο για την ανοχή θορύβων εκτός ωρών κοινής ησυχίας,κ αν οι θορυβοι είναι υπερβολικοί του συνηθισμένου επαπειλειται η χρήση κ η νομη του ακινήτου σου μέσα στην οποία είναι η ήρεμη κ ειρηνική διαβίωση σου. Με δύο λόγια θα είχαν καλέσει στο τμήμα την εξυπνιδου με τα παιδιά για συστάσεις κ τέλος,κ αν γουστάρεις τραβάς μια μυνησιυλα κ την έχεις κερδίσει στο χαλαρό (2ρο λινκ) https://www.cnn.gr/ellada/story/145465/thessaloniki-prostimo-300-eyro-kai-prosopokratisi-kathe-fora-poy-ta-paidia-kanoyn-fasaria Και επίσης αυτό για ώρες εκτός ησυχίας που εσφαλμένα θεωρούνται ώρες ασυδοσίας με κομπρεσέρ φωνές τραγούδια κ ότι του φανεί https://ekapsali.gr/poia-einai-ta-dikaiomata-mou-otan-o-geitonas-mou-i-i-diplani-epixeirisi-prokaloun-thorivoripousklp/ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από magicnumbers 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μετά από αυτό που διάβασα δεν θα ξανα γκρινιάξω που με ξυπνάει ο απο πάνω στις 6:30-7:00 το πρωί που κοπανάει (δεν ξέρω τι) και φτιάχνει χυμο με μπλεντερ (μάλλον). Τουλάχιστον μετά φεύγει και ξανακοιμάμαι. Εμείς έχουμε μόνο έναν περίεργο (άλλος όχι ο απο πάνω) στην πολυκατοικία τον οποίον τον έχουν αναλάβει οι άλλοι γιατί εγώ είμαι καινούριος σχετικά στην πολυκατοικία. Βέβαια σκέφτομαι να βάλω κάμερα στο παρκινγκ γιατί ότι κάνει τα κάνει ύπουλα όταν λείπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) "Η προσέλευση σας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ." Όχι πως βγάζεις άκρη τι πραγματικά ισχύει με αυτούς τους άχρηστους, αλλά σε δική μου φάση καταγγελίας, περίμενα κάποια εξέλιξη και τίποτα... Πήρα τηλ να δω τι στο διαολο γινοταν επιτέλους και μου λένε δεν ήρθε. Λέω δεν υπάρχουν επιπτώσεις για το ότι δεν ήρθε; και μου είπαν ΟΧΙ. Ελάτε λέει μόνο αν θέλετε να πάρετε βεβαίωση από εμάς πως δεν προσήλθε. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από scullyist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις