Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους στο Insomnia.

Είμαι νέος χρήστης, αλλά ταυτόχρονα πολύ συχνός επισκέπτης του forum. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω κάτι για ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετικά με τους γείτονες. Ανοίγω αυτή τη δημοσίευση με σκοπό να λύσω κάποιες απορίες, να συζητήσουμε και να ακούσω τις απόψεις άλλων ανθρώπων.

Είμαι 30 ετών και μένω μόνος μου εδώ και δύο χρόνια σε μια πολυκατοικία με τέσσερις ορόφους. Το σπίτι το κληρονόμησα από τους γονείς μου. Η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά και οι μόνιμοι ιδιοκτήτες είμαστε πέντε διαμερίσματα. Δύο από αυτούς είναι αδέρφια που μένουν σε ξεχωριστά διαμερίσματα, αλλά έχουν στην κατοχή τους και άλλα τρία διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζουν σε άλλους

Τα προβλήματα άρχισαν από τον πρώτο χρόνο, καθώς οι δύο αδερφοί είναι αρκετά περίεργοι άνθρωποι. Ο ένας από αυτούς μένει δίπλα μου στο ισόγειο και ο άλλος στον τέταρτο όροφο.

Στην αρχή είχα μικρά προβλήματα με αυτούς τους δύο, όπως το να μου ζητούν συγκεκριμένα χρήματα για κοινόχρηστα, τα οποία είναι υπερβολικά, π.χ. 35 ευρώ το μήνα, χωρίς καν να υπάρχει ασανσέρ. Επιπλέον, μου ζήτησαν χρήματα μόλις ήρθα για να φτιάξουν διάφορα πράγματα στην πολυκατοικία, τα οποία ποτέ δεν είχαν σκοπό να επισκευάσουν μου λέγανε να αναλάβω εγώ που ήρθα τώρα τα κοινόχρηστα. Συχνά χτυπούσαν τα κουδούνια για άσχετους και ασήμαντους λόγους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πολυκατοικία δεν έχει γραφείο διαχείρισης κοινόχρηστων 

Αυτά τα ζητήματα είναι προβλήματα που πιστεύω ότι πολλές πολυκατοικίες έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν, είναι αναπόφευκτα, αλλά δείχνουν και τον χαρακτήρα των γειτόνων. 

Ας περάσουμε τώρα στο δεύτερο χρόνο, όπου ξεκινούν λίγο ποιο σοβαρά τα προβλήματα και το ένα φέρνει το άλλο.

Μετακόμισε από πάνω μου μια γυναίκα, διαζευγμένη δύο φορές με τέσσερα παιδιά. Το σπίτι της το νοικιάζουν τα δύο αδέρφια που όπως είπα έχουν και τα περιστέρια διαμερίσματα στην πολυκατοικία στην κατοχή τους Το διαμέρισμα από πάνω είναι σε πολύ κακή κατάσταση δεν έχει καν παντζούρια, και η γυναίκα βάζει κουρτίνες για να μην φαίνονται μέσα. Δεν έχει θέρμανση ούτε μονωτικά κουφώματα προφανώς το νοικιάζει και πολύ φθηνά.

Αυτή η γυναίκα, από την πρώτη κιόλας ημέρα, άφηνε τα παιδιά της να κάνουν ό,τι θέλουν. Το πιο σοβαρό πρόβλημα ήταν η φασαρία, καθώς τα παιδιά της, σε ηλικία από νήπια μέχρι δημοτικό, τρέχουν, φωνάζουν και πετάνε πράγματα κάτω στο πάτωμα. Και αυτό, σε συνδυασμό με την κακή ηχομόνωση της πολυκατοικίας, είναι πραγματικά κουραστικό κάνοντας σε μόνιμα να μην μπορείς να ηρεμήσεις εστο για μια ώρα. 

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν ακούγεται τόσο πολύ και ότι δεν είναι τόσο κουραστικό, αλλά τελικά πάντα καταλήγω στο ότι δεν αντέχω. 

Αποφάσισα λοιπόν να της μιλήσω ευγενικά και να βρούμε μια λύση, τουλάχιστον να μην δημιουργούνται προβλήματα κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. Δυστυχώς, αυτή η γυναίκα είναι άνθρωπος που δεν μπορείς καθόλου να επικοινωνήσεις ήρεμα. Όταν ανέβηκα να της μιλήσω, ήταν ειρωνική και επιθετική, και μάλιστα μου είπε: «Το βλέπεις αυτόν εδώ; Είναι ο μικρός μου γιος. Σε λίγες μέρες θα έρθουν και τα άλλα τρία παιδιά μου και θα ξεσικοσούμε όλη την πολυκατοικία. Τι θα έχω εσένα πάνω να μου κάνεις παρατηρήσεις κάθε μέρα». Προφανώς, εκεί άρχισαν τα προβλήματα, καθώς δεν άντεξα και έγινα και εγώ επιθετικός απέναντί της. Έτσι, έγινε μια φασαρία, με εμένα να καβγαδίζω μαζί της, αλλά και με τον σπιτονοικοκύρη της, ο οποίος μας άκουσε και ήρθε επάνω ο ίδιος είχε φόβο ότι θα την χάσει ως ενοικιάστρια, καθώς αυτή λειτουργούσε εκβιαστικά και του έλεγε: «Αν είναι έτσι, κύριε Κόστα, με περιμένουν και άλλα σπίτια, αν έχω αυτόν εδώ να μου κάνει παρατηρήσεις κάθε μέρα». Δυστυχώς, μετά τη φασαρία δεν βρέθηκε καμία λύση, και έτσι αποφάσισα να κάνω υπομονή. Κάτι που, προφανώς, δεν γινόταν, καθώς μετά την έλευση των άλλων τριών παιδιών της, αλλά και με το γεγονός ότι ήξερε πως έχει την υποστήριξη του σπιτονοικοκύρη της, η φασαρία έγινε πολύ πιο έντονη κάνοντας με να είμαι διαρκώς εκτός του  σπιτιού μου να κάνω βόλτες όλοι την ημέρα μετά την δουλειά μέχρι 21:00 το βράδυ που επέστρεφα και επιτέλους μερικές φορές έκαναν ησυχία για να μην τους ακούω. Έτσι, μετά από λίγες εβδομάδες υπομονής, αποφάσισα να μιλήσω στον σπιτονοικοκύρη της ξανά, λέγοντάς του ότι κάνουν πολύ φασαρία, ακόμα και κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. Εκείνος μου απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι ο ίδιος δεν ακούει τίποτα.

Απευθύνθηκα και στην αστυνομία, καθώς ήρθαν δύο φορές. Την πρώτη φορά, όταν ήταν ώρα κοινής ησυχίας, μου είπαν ότι αυτή τη στιγμή δεν ακούν κάτι, γεγονός που προφανώς συμβαδίζει με το ότι δεν άκουγαν, γιατί το μεσημέρι η γυναίκα προσπαθούσε να συγκρατήσει τα παιδιά της, οπότε πετούσαν πράγματα αλλά όχι τόσο έντονα. Π.χ. Κάθε 10 λεπτά μετα σταματούσαν για λίγο μετά ξανά κ.ο.κ. Τη δεύτερη φορά, όταν δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας, η αστυνομία έκανε μόνο μια σύσταση για τη φασαρία που άκουσε.

Έτσι, η επόμενη λύση που βρήκα ήταν η μουσική. Αγόρασα λοιπόν μεγάλα ηχεία και έβαζα και εγώ μουσική, και όχι απλή μουσική, αλλά έναν έντονο και μονότονο τόνο μπάσου για να κάνω αντίποινα.

Ξεκίνησα λοιπόν χαλαρά, λίγες ώρες το απόγευμα, ποτέ κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί και τον γείτονά μου από δίπλα, αλλά κυρίως τον αδερφό του που μένει στον τέταρτο, καθώς το μπάσο έκανε τη πολυκατοικία να τρέμει. 

Έτσι άρχισαν να μου κάνουν παράπονα και ο αδερφός τους, αλλά και άλλα άτομα στην πολυκατοικία. Μου έλεγαν ότι είναι πολύ δυνατά, και εγώ τους απαντούσα: «Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να βρω άλλη λύση. Λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι η κυρία από πάνω να μπορέσει να συγκρατήσει τα παιδιά της, τουλάχιστον ώστε να μην πετούν πράγματα στο πάτωμα όλη μέρα».

Η κατάσταση, προφανώς, δεν βελτιώθηκε και άρχισα να κάνω πιο έντονα αντίποινα. Έβαζα μουσική όλη την ημέρα, από την ώρα που τελειώνει η κοινή ησυχία μέχρι την ώρα που ξεκινάει.

Μετά από αυτά και μετά από κάποια παράπονα από τη γειτονιά, με έπιασε ο σπιτονοικοκύρης της και μου είπε να σταματήσω τη φασαρία, καθώς ενοχλώ όλη την πολυκατοικία. Του απάντησα ότι θα σταματήσω τη μουσική μόνο αν η από πάνω  συγκρατήσει τα παιδιά της και ύπαρξη κάποια ησυχία. Εκείνος μου απάντησε πως δεν θα κάνει κάτι και ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, ούτε από την πλευρά της ούτε από τη δική του.

Προφανώς, συνέχισα με τη μουσική, και από εδώ και πέρα μπλέκεται και η αστυνομία στο θέμα. Ήρθε δύο φορές και μου  έκανε μια απλή σύσταση, καθώς έβαζα μουσική σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας. Εξήγησα την κατάσταση και τους είπα πως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Μετά από αυτό, άρχισα να βρίσκω σάλια στην πόρτα μου σε καθημερινή βάση ,κάποιος έφτυνε την πόρτα μου σαν αντίποινα πάνω στα δικά μου αντίποινα  Έτυχε, λοιπόν την ώρα που είχα μουσική μια μέρα, να είμαι κοντά στην πόρτα και λέω κάτσε να, δω το ματάκι αν θα έρθει κανένας κοιτάω από το ματάκι. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από μπροστά ο αδερφός του διπλανού γείτονα, ο οποίος, όπως είπα, μένει στον τέταρτο. Την στιγμή που κοιτούσα αυτός έφτυσε ακριβώς πάνω στο ματάκι. Άνοιξα την πόρτα και τον κοίταξα λέγοντας του: «Τι κάνεις;». Αμέσως άρχισα να φωνάζω και να του μιλάω άσχημα, με αποτέλεσμα να με ακούσει όλη η πολυκατοικία. Κόντεψα να κολλήσω πάνω του καθώς του μιλούσα επιθετικά. Εκείνος φοβήθηκε και άσπρισε. Του είπα ότι αν ξαναπλησιάσει την πόρτα μου, θα έχει πρόβλημα, και ξέρουμε πολύ καλά πώς θα αντέδρασε ο καθένας μας σε αντίστοιχη περίπτωση πάνω στα νεύρα του. 

Μετά τη φασαρία, εκείνος κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία που ήρθε είδε το ματάκι της πόρτας γεμάτο σάλια, και ο ίδιος δεν το αρνήθηκε καν ότι ο ίδιος έφτυσε την πόρτα. Με ρώτησαν αν έχω να τους πω κάτι και τους εξήγησα την όλη κατάσταση. Μου είπαν ότι αν κάποιος θέλει να κάνει μήνυση, μπορεί να το κάνει. Και έφυγαν.

Αφού έφυγαν, ήρθε ο αδερφός αυτού που έφτυσε την πόρτα, καθώς και ο σπιτονοικοκύρης της γειτόνισσας από πάνω, και μου είπε πως θα μιλήσει επιτέλους στην ενοικιάστρια του και ότι θα φτιάξουν όλα. Του είπα και εγώ από την πλευρά μου ότι θα σταματήσω να βάζω μουσική, αρκεί να υπάρχει κάποια ησυχία, έστω τις μεσημεριανές ώρες που είναι ώρα κοινής ησυχίας. Έτσι έγινε, και η κατάσταση από πάνω ηρέμησε σε αρκετά καλό βαθμό. Από την πλευρά μου, δεν έχω ξαναβάλει μουσική εδώ και τρεις εβδομάδες.

Πάμε όμως τώρα στο άλλο θέμα. Δεν είχα σκοπό να αφήσω την περιουσία μου απροστάτευτη, και με δεδομένο ότι μένω ισόγειο, με δύο αυλές με μια κεντρική πόρτα, καθώς και μια πόρτα στην πλευρά της κουζίνας, αποφάσισα να βάλω κάμερες. Μάλιστα, στην πόρτα της κουζίνας βρήκα πρόσφατα σημάδια προσπάθειας παραβίασης. 

Η κάμερα της εισόδου καταγράφει μόνο την είσοδό μου, η οποία βρίσκεται μπροστά σε κοινόχρηστο χώρο την σκάλα της πολυκατοικίας. Οι άλλες κάμερες είναι τοποθετημένες έξω και βλέπουν μόνο στις αυλές μου. Η μόνη εμφανής κάμερα είναι αυτή της εισόδου, ενώ οι άλλες δύο είναι τοποθετημένες σε σημεία που δεν μπορούν να τις δουν από το δρόμο, καθώς έχω τέντες.

Σήμερα, μετά από περίπου μία εβδομάδα που έχω εγκαταστήσει τις κάμερες και σχεδόν ένα μήνα που δεν βάζω μουσική, ήρθε η αστυνομία στο σπίτι μου αλλά δεν με βρήκαν. Άφησαν ένα σημείωμα που γράφει τα εξής:

"Προς τον κύριο [Όνομα] [Επίθετο] [Όνομα Πατρός], Διεύθυνση: [Διεύθυνση].

Παρακαλούμε όπως την 06/11/2024 και κατά τις ώρες 10:00 έως 11:00 προσέλθετε στο κατάστημα του Αστυνομικού Τμήματος [Όνομα Πόλης] επί της οδού [Διεύθυνση] και φέροντας την παρούσα να αποταθείτε στην Αρχιφύλακα [Επίθετο], που ανέλαβε την διεκπεραίωση της υπόθεσής σας που αφορά παράπονα σε βάρος σας.

Η προσέλευση σας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ."

Αυτό το σημείωμα προφανώς είναι σύσταση για κάποιο λόγο. Τι πιστεύετε εσείς για όλο αυτό το θέμα είναι σύσταση η κάτι άλλο και τι θα κάνατε στην θέση μου γενικά;

Επεξ/σία από Farawaylin
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Δύσκολο θέμα μεγάλα πρόβληματα με γείτονας
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εάν στο πρώτο φτύσιμο που παραδέχθηκε ο γείτονας ενώπιον του αστυνομικού είχες καταγράψει το γεγονός και είχες υποβάλει μήνυση όλα θα είχαν τελειώσει υπέρ σου.

Με τέτοιο λιβάνισμα που κάνεις και επειδή εκείνοι σε πρόλαβαν να σε καλέσουν στο τμήμα για συστάσεις έχεις πλέον χάσει το παιχνίδι.

Σε δικαστήριο η πλειοψηφία συνήθως θα κερδίσει απέναντι στον 1.

Αν λοιπόν η τρελή από πάνω με τα παιδιά έχει τον ιδιοκτήτη με το μέρος της για να μη χάσει το ενοίκιο, είσαι χαμένος από χέρι.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

μπορει να ειναι για την μπροστινη καμερα που εχεις.ο αλλος δεν ξερει τι καταγραφει. οποτε ισως για αυτο σε θελουν. δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νοικιασε το και φυγε επαρχια (με το μισο ενοικιο) να ησυχασεις. Στραβα ξεκινησατε και δε βλεπω να ξεμπλεκεις ευκολα. 

• Like 6
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Εάν στο πρώτο φτύσιμο που παραδέχθηκε ο γείτονας ενώπιον του αστυνομικού είχες καταγράψει το γεγονός και είχες υποβάλει μήνυση όλα θα είχαν τελειώσει υπέρ σου.

Με τέτοιο λιβάνισμα που κάνεις και επειδή εκείνοι σε πρόλαβαν να σε καλέσουν στο τμήμα για συστάσεις έχεις πλέον χάσει το παιχνίδι.

Σε δικαστήριο η πλειοψηφία συνήθως θα κερδίσει απέναντι στον 1.

Αν λοιπόν η τρελή από πάνω με τα παιδιά έχει τον ιδιοκτήτη με το μέρος της για να μη χάσει το ενοίκιο, είσαι χαμένος από χέρι.

Καλό για ΣΚ το θεματάκι πάντως. 7/10.

Δυστυχώς, η μίνηση απαιτεί λεφτά και με τον βασικό μισθό που παίρνω, είμαι ακόμα σε διαδικασία να προμηθευτώ πράγματα για το σπίτι έπιπλα και ότι χρειάζεται ένα σπίτι καθώς και να ξεπληρώσω την ανακαίνιση που είχα κάνει όταν πρωτομπήκα.

Πιστεύω ότι αυτό το σημείωμα είναι απλώς μία κλήση, είτε για τις κάμερες είτε για τη φασαρία που υπήρχε τότε, και ότι πρόκειται μόνο για σύσταση. Δεν ξέρω αν έχω χάσει το παιχνίδι, αλλά προσπάθησα πολύ να κάνω υπομονή και η κινήσεις μου ειδικά με την μουσική ήταν μετά από πολλές νόμιμες και ποιο πολιτισμένες προσπάθησες για να βρω μια λύση.

Τώρα δικαστικά για αρχή δεν μπορούν να με πάνε για οικονομικούς λόγους αντίστοιχα όπως και εγώ δεν έχω αρκετά λεφτά για μια τέτοια διαδικασία έτσι και όλοι στην πολυκατοικία κύριος αυτός που έφτυσε την πόρτα είναι άτομα με οικονομικές δυσκολίες, ο ίδιος είχε μαγαζί με ρούχα και χρεοκόπησε 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Farawaylin είπε

«Αν είναι έτσι, κύριε Κόστα, με περιμένουν και άλλα σπίτια, αν έχω αυτόν εδώ να μου κάνει παρατηρήσεις κάθε μέρα». 

ναι, μιλιούνια τα σπίτια.. θα την παρακαλάνε. (Καλά το πήγαινες αλλά με αυτό το χάλασες)

Εγώ πάντως περιμένω τη συνέχεια της ιστορίας όταν πας (λέμε τώρα) στο αστυνομικό τμήμα

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Neptu είπε

ναι, μιλιούνια τα σπίτια.. θα την παρακαλάνε. (Καλά το πήγαινες αλλά με αυτό το χάλασες)

Εγώ πάντως περιμένω τη συνέχεια της ιστορίας όταν πας (λέμε τώρα) στο αστυνομικό τμήμα

Θα πάω αύριο για να μάθω από την γραμματεία του Αστυνομικού Τμήματος το τι αφορά η  <<πρόσκληση στο τμήμα>> έτσι ώστε να είμαι έτοιμος την Τετάρτη 6 του μήνα για το τι θα απαντήσω τον Αρχιφύλακα θα ενημερώσω αύριο κιόλας για να πάρω γνώμες

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος λάβει την πρώτη σε μυτοσάγωνο όλοι οι υπόλοιποι θα στρώσουν μόνοι τους. Και δε το λέω για πλάκα. Αν σου φτύνουν την πόρτα και πιάνεις κουβέντα κάτι λάθος κάνεις.

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, archer100 είπε

Νοικιασε το και φυγε επαρχια (με το μισο ενοικιο) να ησυχασεις. Στραβα ξεκινησατε και δε βλεπω να ξεμπλεκεις ευκολα. 

Και αν τα προβλήματα συνεχίζουν ποιος θα το νοικιάσει; Θα έρχεται κάποιος, θα βλέπει ότι υπάρχουν προβλήματα, και θα φεύγει. Στην ουσία λες να φορτώσει τα προβλήματα σε κάποιον άλλο. Μια άλλη λύση θα ήταν, αν το σπίτι μπορεί να πουληθεί με καλά χρήματα, τότε να μιλήσει στους άλλους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας μήπως θέλουν να το αγοράσουν και να τελειώσει η υπόθεση.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Όποιος λάβει την πρώτη σε μυτοσάγωνο όλοι οι υπόλοιποι θα στρώσουν μόνοι τους. Και δε το λέω για πλάκα. Αν σου φτύνουν την πόρτα και πιάνεις κουβέντα κάτι λάθος κάνεις.

Δηλαδή η αστυνομία πηγαινοέρχεται σε εκείνη την πολυκατοικία και εσύ του προτείνεις να χειροδικήσει ?

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την καμερα θα ειναι. Αν ειναι κατι σοβαρο θα βρεις δικηγορο. 
πουλησε και φυγε. Ή νοικιασε το, δωστο σε τιποτα Ραστάδες να πινουν τσίλιουμ και να ακουνε Ρέγκε ολη μερα, και ας χασεις χρηματα.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Σχετικα με τα κοινοχρηστα που αναφερεις ο διαχειριστης ειναι υποχρεωμενος να αναρτα φωτοτυπιες των αποδειξεων ολων των δαπανων που εχει στον πινακα ανακοινωσεων και οι οποιες πρεπει να εχουν ΦΠΑ,διαφορετικα επιβαλλεται διοικητικο προστιμο 2000 ευρω. ΦΕΚ Β' 874/11-04-2013

Αν δεν συμβαινει το παραπανω τοτε συμφωνα με την νομοθεσια δεν εχεις καμια υποχρεωση να πληρωσεις κοινοχρηστα,αντιθετως την επομενη φορα που θα βγαλει κοινοχρηστα ο διαχειριστης μπορεις να βγαλεις μια φωτοτυπια τον πινακα ανακοινωσεων και να του κανεις καταγγελια στην εφορια.

Γενικα απο την στιγμη που ειναι διαχειριστης και απ οτι καταλαβα δεν πληρει την νομιμοτητα μπορεις πολυ ευκολα να αντιπαρατεθεις μαζι του για διαφορα θεματα που αφορουν την πολυκατοικια και να του κανεις την ζωη μαρτυριο....

• Like 7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ultimategr είπε

Σχετικα με τα κοινοχρηστα που αναφερεις ο διαχειριστης ειναι υποχρεωμενος να αναρτα φωτοτυπιες των αποδειξεων ολων των δαπανων που εχει στον πινακα ανακοινωσεων και οι οποιες πρεπει να εχουν ΦΠΑ,διαφορετικα επιβαλλεται διοικητικο προστιμο 2000 ευρω. ΦΕΚ Β' 874/11-04-2013

Αν δεν συμβαινει το παραπανω τοτε συμφωνα με την νομοθεσια δεν εχεις καμια υποχρεωση να πληρωσεις κοινοχρηστα,αντιθετως την επομενη φορα που θα βγαλει κοινοχρηστα ο διαχειριστης μπορεις να βγαλεις μια φωτοτυπια τον πινακα ανακοινωσεων και να του κανεις καταγγελια στην εφορια.

Γενικα απο την στιγμη που ειναι διαχειριστης και απ οτι καταλαβα δεν πληρει την νομιμοτητα μπορεις πολυ ευκολα να αντιπαρατεθεις μαζι του για διαφορα θεματα που αφορουν την πολυκατοικια και να του κανεις την ζωη μαρτυριο....

Ήταν το μόνο που δεν σκέφτηκα να κάνω και είναι καλό σε ευχαριστώ 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...