SPANK Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 μμ Θα φτιαχτεί ενα σύστημα το οποίο θα αποτελείται απο 2 VR headset Pico 4. Επειδή το σύστημα που θα φτιαχτεί ειναι για συγκεκριμένο project που επίσης θα συνδεθούν και Motion control nodes , αναζητώ ενα router στο οποίο θα συνδεθούν 2 x pico 4 vr headset. Στην σελίδα στα spec ανάμεσα στα αλλα γράφει Wi-Fi 6 Internet Connection , AX3000 bandwidth or higher , 5GHz connection only (for optimal speed) A network setup with Access Point Nodes is not recommended Επειδή υπάρχουν πολλά router και με πολλά πρότυπα θα ήθελα προτάσεις τι να κοιτάξω που να λειτουργούν τα vr headset χωρίς πρόβλημα . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostisKazan Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 μμ (επεξεργασμένο) Αυτην την στιγμη ποιο router εχεις? Τα περισσοτερα καινουρια ειναι ηδη wifi 6 και σιγουρα 5Ghz. Τωρα το AX3000 bandwith δεν ξερω τι σημαινει. Για μαρκετινγ της tplink μου ακουγεται. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:53 μμ από KostisKazan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ Flint "Καθαρό" openwrt με 2.5G WAN και 4x4:4 κεραίες στα +-150€ Το μόνο του θέμα είναι πως κάνουν switching. Οπότε κλείσε το 2.4 και παίξε μόνο σε 5. υποστηρίζει το Pico tri band για να ανέβεις παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. χθες στις 06:33 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 06:33 πμ Από οσο βλέπω στα specs Wi-Fi 6, dual-band 2×2 MIMO (2.4GHz/5GHz) Αυτό που θέλω και θα γίνει ειναι οτι θα συνδεθούν 2 x headset στο router οποτε οσο γίνεται να αντέχει το router και να μην έχω πολλές απώλειες. Τα headset θα ειναι πάντα μπροστά απο το router χωρίς καθόλου εμπόδια σε μια απόστα 20 τετραγωνικών οπου θα παίζουν , απο εκει και πέρα το πιθανότερο ειναι οτι θα παίζουν και θα υπάρχει κόσμος τριγύρω οποτε για αυτο ψάχνουμε για κατι ιδιαίτερο σε router. Οπότε οτι και να πάρω κλείνω την μπάντα των 2.4 και παίζω αποκλειστικά στην 5ghz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. χθες στις 11:32 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:32 πμ Και να μην την κλείσεις θα παίξουν μόνα τους εκεί, αρκεί να μην τραγήξει κάτι άλλο κεραία στο 2.4 . Το flint 2 παίζει κανονικότατα στα 160MHz του Wifi 6 οπότε είναι το μέγιστο δυνατό που θα πάρεις. Όποια συσκευή και να βάλεις έχεις καλύψει ήδη τις απαιτήσεις σου με 4x4:4 κεραίες στο 5Ghz . Οπότε και να προτιμήσεις άλλη είναι το στάνταρ που θα πρέπει να κοιτάξεις. Καλύτερο δεν υπάρχει, γιατί ήδη έχεις πιάσει τα όρια του client. Ότι και να διαλέξεις πας με την τιμή και το 4x4. 4 hours ago, SPANK said: Αυτό που θέλω και θα γίνει ειναι οτι θα συνδεθούν 2 x headset στο router οποτε οσο γίνεται να αντέχει το router και να μην έχω πολλές απώλειες. και παραπάνω συσκευές να βάλεις, περνάς πάνω προτεραιότητα σε client, QoS και ότι άλλο θες για να το στρώσεις. Το μέγιστο για τις δύο συσκευές το καλύπτεις ήδη στο 100%, το στήστιμο σου μένει εσωτερικά αν κάτι δεν κάτσει καλά από μόνο του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ 1 ώρα πριν, Dr.Tesla είπε Και να μην την κλείσεις θα παίξουν μόνα τους εκεί, αρκεί να μην τραγήξει κάτι άλλο κεραία στο 2.4 . Το flint 2 παίζει κανονικότατα στα 160MHz του Wifi 6 οπότε είναι το μέγιστο δυνατό που θα πάρεις. Όποια συσκευή και να βάλεις έχεις καλύψει ήδη τις απαιτήσεις σου με 4x4:4 κεραίες στο 5Ghz . Οπότε και να προτιμήσεις άλλη είναι το στάνταρ που θα πρέπει να κοιτάξεις. Καλύτερο δεν υπάρχει, γιατί ήδη έχεις πιάσει τα όρια του client. Ότι και να διαλέξεις πας με την τιμή και το 4x4. και παραπάνω συσκευές να βάλεις, περνάς πάνω προτεραιότητα σε client, QoS και ότι άλλο θες για να το στρώσεις. Το μέγιστο για τις δύο συσκευές το καλύπτεις ήδη στο 100%, το στήστιμο σου μένει εσωτερικά αν κάτι δεν κάτσει καλά από μόνο του 2 vr headset θα παίζουν στα 5hz και τίποτα αλλο σε 2 τετραγωνικά ταυτόχρονα χωρίς εμπόδια κτλπ , οποτε θα γίνει η δουλειά μαλλον με το flint το οποίο να πω την αλήθεια δεν το ήξερα και δεν ειχα διαβάσει πουθενά και ειναι σχετικά και οικονομικό σε σχέση με αλλες λύσεις για αυτο το συγκεκριμένο που θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα