Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Κατά πάσα πιθανότητα θέλει να γίνει "registered" από τον τεχνικό στην Cosmote στη θέση του Nokia ONT, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο πελάτης. Θα πάρω τηλέφωνο αν μου το δίνουν και κυρίως αν κάνει για την Isdn γραμμή που έχω. Με την τελευταία αναβάθμιση στα 1000 μου είπαν ότι δεν αλλάζει ο εξοπλισμός. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Just now, Γιάννης Platano said: Θα πάρω τηλέφωνο αν μου το δίνουν και κυρίως αν κάνει για την Isdn γραμμή που έχω. Α ναι ξεχάστηκα, γι' αυτό δεν στο έστειλαν, δεν υποστηρίζει 2 κανάλια φωνής. Οπότε μην κάνεις καν κόπο να μιλήσεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 For the record, στην 1η έκδοση μετά την αναβάθμιση από 500 σε 1000 με χρέωσαν και μένα "Οφειλή λόγω διακοπής COSMOTE Fiber 500 Unlimited" 58.2+ΦΠΑ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Thresh είπε For the record, στην 1η έκδοση μετά την αναβάθμιση από 500 σε 1000 με χρέωσαν και μένα "Οφειλή λόγω διακοπής COSMOTE Fiber 500 Unlimited" 58.2+ΦΠΑ. Οπως εγραψα εμενα ηταν πολυ πιο πολλα αλλα εγινε πιστωση και ανακλιση φραγης μεχρι 1/1/2025
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 17 minutes ago, Γιάννης Platano said: Οπως εγραψα εμενα ηταν πολυ πιο πολλα αλλα εγινε πιστωση και ανακλιση φραγης μεχρι 1/1/2025 Θα πάρω τηλέφωνο just to be sure, αλλά θα τον πληρώσω για να μην μπλέκω παραπάνω και θα περιμένω τον επόμενο μηδενικό και τον μεθεπόμενο μειωμένο. Έτσι κι αλλιώς τους έχω μηνιαίους τους λογαριασμούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα