Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με λογαριασμό σταθερής cosmote. Με δολο ή όχι θα δείξει.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Broli007,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Φίλε μου μην κάνεις την ζωή σου δύσκολη. Άσε το φόρουμ, κράτα ένα screenshot το πρώτο σχόλιο που σου έκανα, πήγαινε αύριο από cosmote για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Όχι δεν γίνεται αμεση διόρθωση με άμεση εμφάνιση στον τρέχον λογαριασμό. Θα φανεί στον επόμενο. 

Άρα εγώ πρέπει να πληρώσω τα 290 ευρώ; 

Δεν κατάλαβα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Άρα τι πρέπει να κάνω; 

στην πραγματικοτητα; Τιποτα δεν χρειαζεται να κανεις. Να πληρωσεις τον επομενο λογαριασμο χρειαζεται, οταν ερθει, που θα δεις μεσα και την πιστωση.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

στην πραγματικοτητα; Τιποτα δεν χρειαζεται να κανεις. Να πληρωσεις τον επομενο λογαριασμο χρειαζεται, οταν ερθει, που θα δεις μεσα και την πιστωση.

Τον επόμενο μετά από αυτόν που βγήκε; 

Αυτό το μήνα; 

Αύριο θα πάω σε cosmote στη Νέα Ιωνία Αθήνα 

3 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Σωστος. 

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Τον επόμενο μετά από αυτόν που βγήκε; 

Αυτό το μήνα; 

Τον επόμενο. Μου φαίνεται δεν προσέχεις τι γράφουμε.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Therempant είπε

Και καλο θα είναι να μην λάβεις υπόψη τα σχόλια του παραπάνω συμφορουμιτη καθώς δεν ισχύουν οι πληροφορίες που δίνει και έχει καταλάβει και λάθος την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. 

Και εγω εχω δουλεψει σε Γερμανο. Στην καταχωρηση, μπορεις να αλλαξεις το ποσο σε ο,τι θες. Οποτε, θα επιλεξει ο πωλητης το 290, θα το αλλαξει σε πχ 48.κατι, και ο επομενος θα ερθει με το κανονικο παγιο.

Του εχει ερθει ΗΔΗ sms οτι ξεκινησε η διαδικασια πιστωσης. Απλα εσεις του λετε να παει να πληρωσει σε 1+ μηνα, 96 ευρω. Δεν γραφουμε κατι διαφορετικο :) 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Therempant είπε

Σωστος. 

Τον επόμενο. Μου φαίνεται δεν προσέχεις τι γράφουμε.. 

Συγνώμη αλλά ίσως δεν το έγραψα σωστά. Αυτό το μήνα μέχρι τις 21 του μήνα δεν πρέπει να πληρώσω το κανονικό πάγιο; 

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Και εγω εχω δουλεψει σε Γερμανο. Στην καταχωρηση, μπορεις να αλλαξεις το ποσο σε ο,τι θες. Οποτε, θα επιλεξει ο πωλητης το 290, θα το αλλαξει σε πχ 48.κατι, και ο επομενος θα ερθει με το κανονικο παγιο.

Του εχει ερθει ΗΔΗ sms οτι ξεκινησε η διαδικασια πιστωσης

Το ότι έχεις εμπειρία από Γερμανό και λες αυτά είναι ακόμη χειρότερο. Δεν του έχει έρθει τίποτα. Δεν λύνεις το πρόβλημα με αυτό που προτείνεις. 

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οποτε, θα επιλεξει ο πωλητης το 290, θα το αλλαξει σε πχ 48.κατι, και ο επομενος θα ερθει με το κανονικο παγιο.

Οπότε για το υπόλοιπο θα μπει φραγή γραμμής, και μετά την πληρωμη τέλος επανασύνδεσης στον επόμενο λογαριασμό. Θα του το πληρώσεις εσύ αυτό όταν θα ξαναέρθει εδώ γιατί χρεώθηκε εξτρα και γιατί δεν είχε υπηρεσίες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Therempant είπε

Το ότι έχεις εμπειρία από Γερμανό και λες αυτά είναι ακόμη χειρότερο. Δεν του έχει έρθει τίποτα. Δεν λύνεις το πρόβλημα με αυτό που προτείνεις. 

Έχει έρθει το παρακάτω sms 

Το γράφω στην αρχική ανάρτηση 

ANAΦOPIKA ME TO AITHMA ΣAΣ ΓIA TO TEΛOΣ AΠOΔEΣMEYΣHΣ, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΣXETIKO ΠOΣO ΘA ΣAΣ EΠIΣTPAΦEI ΣE EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO ΣTAΘEPHΣ. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Χμ γράψε άκυρο αυτό δεν το πρόσεξα. Οπότε απλά εξαίρεση πληρωμής και φραγής θα κάνουν μέχρι να φανεί ο επομενος λογαριασμός. Με συγχωρείς @SabotazNic

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ενημερώσω αύριο τι θα μου πουν. 

Προφανώς δεν πρέπει να πληρώσω τώρα τα 290 ευρώ. 

291.89 για την ακρίβεια 

Screenshot_20241103_144515_COSMOTE.jpg

• Super Moderators

Έγινε επίσης και σε έναν χρήστη του adslgr αλλά 2ψηφιο ποσό, όχι τόσο μεγάλο. Ίδια απάντηση νομίζω, θα αφαιρεθεί στον επόμενο.

Να δω και σε μένα μέσα στη βδομάδα τι θα βγάλει γιατί από 300Mbps που είχα με 13 μήνες υπόλοιπο, πήγα σε 500αρα με τα ίδια χρήματα (37.90), βγήκε κανονικός λογαριασμός, αλλά 1 μήνα μετά (προηγούμενο βδομάδα) πήγα σε 1000αρα με +2 ευρώ (39.90).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Thresh είπε

αλλά 1 μήνα μετά (προηγούμενο βδομάδα) πήγα σε 1000αρα με +2 ευρώ (39.90).

Αφού πηγές με αύξηση παγίου δεν θα έχεις πρόβλημα όπως δεν είχα κι εγώ που από 300 είχα πάει στα 500 με 2.5 αν θυμάμαι καλά αύξηση παγίου και πιο παλιά από τα 100 στα 300 

Με εμένα τώρα επειδή είχα και αναβάθμιση και μείωση παγίου έγινε το πρόβλημα και θεωρήθηκε διακοπή και νέο συμβόλαιο αντί για ανανέωση. 

• Super Moderators
3 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Αφού πηγές με αύξηση παγίου δεν θα έχεις πρόβλημα όπως δεν είχα κι εγώ που από 300 είχα πάει στα 500 με 2.5 αν θυμάμαι καλά αύξηση παγίου. 

Οι παλιές τιμές ήταν 37.90 (300), 42.9 (500), 50.9 (1000).

Οι νέες είναι +3 ευρώ και στα τρία προγράμματα.

Οι "limited" προσφορές είναι 33.9 για 300Mbps από 100Mbps, 35.9 και 37.90 για 500Mbps από 200Mbps και 300Mbps αντίστοιχα και 39.90 για 1000Mbps από 500Mbps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

39.90 για 1000Mbps από 500Mbps.

Εμένα είναι πιο ακριβά γιατί έχω 

Isdn γραμμή 

Msn αριθμό 

Αποκλεισμο καλουντων με απόκρυψη 

Νόμιζω και η αναγνώριση καλούντος  έχει κόστος 

• Super Moderators
3 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Εμένα είναι πιο ακριβά γιατί έχω 

Isdn γραμμή 

Msn αριθμό 

Αποκλεισμο καλουντων με απόκρυψη 

Νόμιζω και η αναγνώριση καλούντος  έχει κόστος 

Αναγνώριση κλήσης έχουμε όλοι τσάμπα εδώ και πολλά χρόνια.

Για τα υπόλοιπα είναι fixed η χρέωση, δεν πάει ποσοστιαία ανάλογα το "βασικό" πάγιο, οπότε παραμένει σταθερή η διαφορά.

Btw μεγάλο κουσούρι των υπαλλήλων της Cosmote η επικράτηση της μπακαλίστικης ονομασίας των 2 καναλιών φωνής ως "isdn". 😛

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...