Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Είχα σύνδεση cosmote με οπτική ίνα στα 500 Πλήρωνα 51.43 ευρώ με isdn γραμμή και msn αριθμό. Απεριόριστες κλίσεις παντού. Εχω και 5 κινητά σε cosmote με όλα απεριόριστα στο όνομα μου με κόστος 95 ευρώ τον μήνα. Στις 15 Οκτωβρίου με πήραν τηλέφωνο από cosmote για αναβάθμιση της γραμμής στα 1000mbps mbps με μικρότερο πάγιο κατά 3 ευρώ και ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια. Το τηλέφωνο ήταν από υπηρεσία προσφορών της cosmote. Έχω σημειώσει όνομα του υπαλλήλου που με πήρε και μετά την αποδοχή μου έγινε εκ νέου ηχογράφηση κλίσης. Ξαφνικά βλέπω ένα λογαριασμό 290 ευρώ Πήρα τηλ στο 13888 και μου είπαν ότι επειδή το πάγιο ήταν πιο μικρό θεωρήθηκε διακοπή και όχι ανανέωση του συμβολαίου μου. Μετά από συνεχή τηλ πήρα το sms ότι : ANAΦOPIKA ME TO AITHMA ΣAΣ ΓIA TO TEΛOΣ AΠOΔEΣMEYΣHΣ, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΣXETIKO ΠOΣO ΘA ΣAΣ EΠIΣTPAΦEI ΣE EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO ΣTAΘEPHΣ. ΠAPAMENOYME ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ Δηλαδή θα πρέπει να πληρώσω τα 290 ευρώ και μετά τι θα μου επιστραφεί και πως; Δεν μιλάμε για λίγα ευρώ που θα μπορούσαν να πιστωθουν στον επόμενο λογαριασμό αλλά κάπου στα 240 ευρώ Αύριο θα πάω σε κατάστημα cosmote μιας και η προσφορά δεν έγινε από το 13888 και ο Γερμανός δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Πουθενά ο υπάλληλος που μου έκανε την προσφορά δεν μου είπε για πέναλτι λόγω διακοπής μιας και δεν έγινε και καμιά διακοπή. Έχω κάνει στο παρελθόν ανανεώσεις με αναβαθμίσεις χωρίς πρόβλημα με μικρή αύξηση του παγίου. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Θα πας στο κατάστημα, να πάρουν στην εξυπηρέτηση τους να κάνουν παράπονο, εφόσον πρόκειται για κάτι το οποίο δεν έγινε σωστά θα διορθωθεί. Θα ζητήσεις να πουν και για εξαίρεση φραγής της σύνδεσης σου για 2 μήνες έτσι ώστε να δεις πρώτα την αντίστοιχη πίστωση στον επόμενο λογαριασμό και μετά να πληρώσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Therempant είπε Θα πας στο κατάστημα, να πάρουν στην εξυπηρέτηση τους να κάνουν παράπονο, εφόσον πρόκειται για κάτι το οποίο δεν έγινε σωστά θα διορθωθεί. Θα ζητήσεις να πουν και για εξαίρεση φραγής της σύνδεσης σου για 2 μήνες έτσι ώστε να δεις πρώτα την αντίστοιχη πίστωση στον επόμενο λογαριασμό και μετά να πληρώσεις. Για να γίνει πίστωση κάπου 240 ευρώ θα χρειαστούν 6 μήνες περίπου Νόμιζω μπορούν απλά να διορθώσουν τον λογαριασμό Όπως είπα θα πάω αύριο πρωί και θα ενημερώσω. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Για να γίνει πίστωση κάπου 240 ευρώ θα χρειαστούν 6 μήνες περίπου Όπως είπα θα πάω αύριο πρωί και θα ενημερώσω. Γιατι να χρειαστούν τόσοι μήνες; Στον αμέσως επόμενο λογαριασμό θα φανεί. Απλά να περιγράψεις ακριβώς τι έγινε και να ζητήσεις αυτά που σου ανέφερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Therempant είπε Γιατι να χρειαστούν τόσοι μήνες; Στον αμέσως επόμενο λογαριασμό θα φανεί. Απλά να περιγράψεις ακριβώς τι έγινε και να ζητήσεις αυτά που σου ανέφερα. Τι πιο καλο ενα να γινει διορθωση τρεχοντος λογαριαασμου. Γιατι να μην γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Απλα μην πληρωσεις το σταθερο, δεν θα στο κοψουν. Υπαρχει η επιλογη να γινει διορθωση ποσου, αλλα μεχρι τοτε γενικα μην πληρωνεις 4 λεπτά πριν, Therempant είπε Γιατι να χρειαστούν τόσοι μήνες; Γτ ~50*5 (μηνες) = 250 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απλα μην πληρωσεις το σταθερο, δεν θα στο κοψουν. Υπαρχει η επιλογη να γινει διορθωση ποσου, αλλα μεχρι τοτε γενικα μην πληρωνεις Γτ ~50*5 (μηνες) = 250 Έγραψα 5 με 6 μήνες ότι θα χρειαστούν για έναν πόσο 240 ευρώ περίπου που είναι το πέναλτι με πάγιο χοντρικά στα 50 ευρώ τον μήνα. Εγώ θέλω απλά να πληρώνω το νέο πάγιο κάθε μήνα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγώ θέλω απλά να πληρώνω το νέο πάγιο κάθε μήνα. Ωραία, αν κάνεις υπομονή ο επόμενος λογαριασμός θα έρθει -240, ο μεθεπόμενος -190 κ.ο.κ Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από SabotazNic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ωραία, αν κάνεις υπομονή ο επόμενος λογαριασμός θα έρθει -240, ο μεθεπόμενος -190 κ.ο.κ Αυτό δεν προϋποθέτει να πληρωθεί ο τρέχων λογαριασμός στα 290 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτό δεν προϋποθέτει να πληρωθεί ο τρέχων λογαριασμός στα 290 ευρώ; Βασικα ναι, σωστα. Μπορεις να πας να πληρωσεις σε καταστημα Γερμανος/cosmote, ΜΟΝΟ την αξια του παγιου που ειχες συμφωνησει. Υπαρχει επιλογη στην πληρωμη των λογαριασμων να αλλαχτει το ποσο που θελει να πληρωσει ο πελατης. Οποτε και να εκδοθει κανονικα ο επομενος λογαριασμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απλα μην πληρωσεις το σταθερο, δεν θα στο κοψουν. Υπαρχει η επιλογη να γινει διορθωση ποσου, αλλα μεχρι τοτε γενικα μην πληρωνεις Γτ ~50*5 (μηνες) = 250 Φίλε μου έχω δουλέψει σε cosmote κατάστημα, φιλικά δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Therempant είπε Φίλε μου έχω δουλέψει σε cosmote κατάστημα, φιλικά δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Αφού είσαι πιο σχετικός τι μπορεί να γίνει με τον δικό μου λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι πιο καλο ενα να γινει διορθωση τρεχοντος λογαριαασμου. Γιατι να μην γινεται ? Δεν δουλεύει έτσι ακριβώς στην cosmote. Η πίστωση θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό. Και καλο θα είναι να μην λάβεις υπόψη τα σχόλια του παραπάνω συμφορουμιτη καθώς δεν ισχύουν οι πληροφορίες που δίνει και έχει καταλάβει και λάθος την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αφού είσαι πιο σχετικός τι μπορεί να γίνει με τον δικό μου λογαριασμό; Σου ανέφερα στο πρώτο σχόλιο που άφησα. Δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, ήταν πλήρες και to the point στο τι χρειάζεται να γίνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Therempant είπε Δεν δουλεύει έτσι ακριβώς στην cosmote. Η πίστωση θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό. Και καλο θα είναι να μην λάβεις υπόψη τα σχόλια του παραπάνω συμφορουμιτη καθώς δεν ισχύουν οι πληροφορίες που δίνει και έχει καταλάβει και λάθος την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Άρα τι πρέπει να κάνω; Δεν μπορεί να γίνει απλά διόρθωση πριν λήξει ο λογαριασμός; Λήγει κάπου στις 21 του μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Άρα τι πρέπει να κάνω; Δεν μπορεί να γίνει απλά διόρθωση πριν λήξει ο λογαριασμός; Λήγει κάπου στις 21 του μήνα Φίλε μου μην κάνεις την ζωή σου δύσκολη. Άσε το φόρουμ, κράτα ένα screenshot το πρώτο σχόλιο που σου έκανα, πήγαινε αύριο από cosmote για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Όχι δεν γίνεται αμεση διόρθωση με άμεση εμφάνιση στον τρέχον λογαριασμό. Θα φανεί στον επόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα