Προς το περιεχόμενο

NZXT vs Cooler master

Mak26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να αλλάξω επιτέλους το κουτί του pc μου…μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα δύο κουτιά κ θέλω την γνώμη σας πιο με συμβουλεύετε να αγοράσω ;ευχαριστώ πολύ ! :

Coolermaster td500 mesh v2

https://www.bestprice.gr/item/2158333274/cooler-master-masterbox-td500-mesh-v2-white-gaming-midi-tower-koyti-ypologisth-rgb-me-plaino-parathyro.html

NZXT H6 flow rgb

https://www.skroutz.gr/s/48084000/NZXT-H6-Flow-RGB-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Leyko.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Mak26 είπε

Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να αλλάξω επιτέλους το κουτί του pc μου…μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα δύο κουτιά κ θέλω την γνώμη σας πιο με συμβουλεύετε να αγοράσω ;ευχαριστώ πολύ ! :

Coolermaster td500 mesh v2

https://www.bestprice.gr/item/2158333274/cooler-master-masterbox-td500-mesh-v2-white-gaming-midi-tower-koyti-ypologisth-rgb-me-plaino-parathyro.html

NZXT H6 flow rgb

https://www.skroutz.gr/s/48084000/NZXT-H6-Flow-RGB-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Leyko.html

Έχουνε διαφορετική λογική τα κουτιά αυτά φίλε μου. 

Το ένα είναι το καθιερωμένο πλέον στυλ με front mesh, αρκετούς χώρους και μια φιλοσοφία που επικεντρώνεται στα καλά thermals. Αλλά κουτιά που μπορείς να δεις σε παρομοια τιμη και λογικη είναι το corsair 4000d mesh το be quiet 500dx, και το lianli lancool 216 mesh για παράδειγμα (όχι περιοριστικά, έχει και η fractal μοντέλα και άλλες εταιρείες, η kolink ας πούμε από τα φτηνοτερα)

Το nzxt μιμείται ένα design το οποιο έφερε πρώτη η lianli. Με τη βιτρίνα μπροστά δίνει ένα χαρακτηριστικό και για πολλούς (όχι για εμένα) πιο ωραίο look, καθώς φαίνεται το εσωτερικό του pc καλύτερα. 

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, όλα αυτά τα κουτιά με τη βιτρίνα μπροστά και την είσοδο στο πλάι έχουν ελαφρώς χειρότερα thermals. 

Επίσης, το design αυτό είναι συνώνυμο της υδροψυξης στην καθετη θυρα στο πλάι τόσο για αισθητικούς, όσο και για πρακτικούς λόγους, κυρίως airflow. 

Οπότε υποθέτω αν θες να πας στο δεύτερο, τσιμπάς αναγκαστικά και υδροψυξη και γενικά επενδύεις στο λαμπάκι/rgb. Καθώς ποιος ο λόγος να πάρεις ένα κουτί με βιτρίνα που κάνει γωνία, και να μην βλέπεις τι έχει μέσα, υποτίθεται αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής του. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου θα τσεκάρω αυτά που μου πρότεινες !

εννοείτε θα μπουν RGB κτλπ κ θα γίνει βιτρίνα !

από τα δύο που ανέφερα καλύτερο airflow κ γενικά πιο ποιοτικό είναι το NZXT ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mak26 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου θα τσεκάρω αυτά που μου πρότεινες !

εννοείτε θα μπουν RGB κτλπ κ θα γίνει βιτρίνα !

από τα δύο που ανέφερα καλύτερο airflow κ γενικά πιο ποιοτικό είναι το NZXT ??

Καλύτερο airflow προφανώς έχουν όσα κουτιά έχουν mesh μπροστά και όχι στο πλάι  γιατί πολύ απλά πάει ευθεία ο αέρας και βγαίνει από πίσω. Δηλαδή το coolermaster και τα υπολοιπα που σου είπα. Το ανέφερα και παραπάνω αν δεν κάνω λάθος.  

Επίσης, μην ξεχάσεις ότι για να δουλέψει το design που έχει το nzxt θέλεις υδροψυξη, για παράδειγμα μια arctic lf3. 

Όσο για το πιο είναι πιο ποιοτικό, γενικα σε αυτήν την τιμή όλα τα κουτιά είναι ικανοποιητικά όον αφορά την ποιότητα στις μεγάλες εταιρείες.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δουλέψει με τα coolermaster τα τελευταία 4-5 χρονια, μου φαίνεται ότι έχει πέσει κάπως σαν εταιρεία και ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος. Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό το κουτί. Επίσης δεν έχω στήσει ούτε το H6. Βλεποντας review πάντως κι αυτό φαίνεται οκ κουτί.

Προσωπικά αν πηγαινα σε αυτό το design θα προτιμούσα κάποιο lianli. Φαίνεται ότι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους στα thermals. 

Επεξ/σία από tzavardin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...