panther_512 Δημοσ. Κυριακή στις 05:34 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:34 μμ 1 hour ago, AntiCambeR said: Ποιά είναι τα ουσιαστικά επιχειρήματα που δικαιολογούν την διπλάσια αύξηση τιμής; Ανύπαρκτος ανταγωνισμός. 24 minutes ago, lakis_eo said: Ποιος είναι πιο γκρινιάρηςλλά ΦΤΆΝΕΙ, τόση γκρίνια και μιζέρια ούτε η πεθερά μου δεν είχε, όταν "ξέχασα" για 10η φορά τα γενέθλια της. Φίλε, μπορείς να αγνοήσεις τους γκρινιαρηδες και να απολαύσεις το υπερκοστολογημενο αυτό κουτί. Έχει κόσμο που του αρέσουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Απόλυτο δικαίωμα του. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ 4 ώρες πριν, panther_512 είπε Ανύπαρκτος ανταγωνισμός. Φίλε, μπορείς να αγνοήσεις τους γκρινιαρηδες και να απολαύσεις το υπερκοστολογημενο αυτό κουτί. Έχει κόσμο που του αρέσουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Απόλυτο δικαίωμα του. Έχεις από την μία σοβαρούς αναλυτές που δείχνουν ότι ναι αξίζει τα λεφτά του. Από την άλλη έχεις το πάνθηρα_512. Να μην ξες ποιον να πιστέψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosgerochristodoulou Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 μμ Και χρεωνεις τοσα λεφτα ενω θα μπορουσες να το βαλεις στο PS5 ...και αυτο το 8κ που ειχες βαλει στο κουτι...καλα αστο η nvidia σε προλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, lakis_eo said: Έχεις από την μία σοβαρούς αναλυτές που δείχνουν ότι ναι αξίζει τα λεφτά του. Από την άλλη έχεις το πάνθηρα_512. Να μην ξες ποιον να πιστέψεις. Προφανώς δεν είσαι σοβαρός. Ή είσαι ανήλικος, οπότε δικαιολογεισαι για την αφέλεια σου. Αυτά από έναν κάτοχο gaming pc, PS4 Pro, Xbox series X και Nintendo switch. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:32 μμ από panther_512 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Προφανώς δεν είσαι σοβαρός. Ή είσαι ανήλικος, οπότε δικαιολογεισαι για την αφέλεια σου. Αυτά από έναν κάτοχο gaming pc, PS4 Pro, Xbox series X και Nintendo switch. Ναι ρε πάνθηρα, εγώ είμαι 8χρονος. Και να ξέρεις, πολύ εντυπωσιακα που έχεις όλα αυτά τα μηχανήματα, αλήθεια (παρόλο που δεν σε ρώτησε κανείς η έχει κάποια σχέση) . Πρέπει να είσαι κάτι πολύ σπάνιο. Μου θυμίζει το φίλο μου το Γιωργάκη, προχθές που μαλώναμε αν ο μπάτμαν μπορεί να δείρει τον σούπερμαν και μου απάντησε ότι εγώ ξέρω γιατί εδώ και ποκεμον στην σακα μου. Άσε που η μαμά μου είπε ότι ο πάνθηρας είναι ένα καθώς πρεπει όνομα για ενήλικα και να μην είμαι αφελής. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:24 πμ από lakis_eo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:00 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:00 πμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, lakis_eo said: Ναι ρε πάνθηρα, εγώ είμαι 8χρονος. Το επίπεδο γραφής σου δεν αφήνει πολλά περιθώρια να υποθέσει κάποιος κάτι διαφορετικό. Αλήθεια, σε πόσα λανσαρισματα κονσολών ήσουν παρών, όπου οι ισχυρισμοί για το τι θα απέδιδαν οι κονσόλες τελικά ήταν αυτό : απλά ισχυρισμοί? Για να μην πάμε σε πιο σύνθετα θέματα, όπως ότι η αναβάθμιση του PS5 pro αφορά μόνο την GPU, οπότε σε όλα τα CPU heavy games δεν θα δεις καμία διαφορά. Όπως και να έχει, καλως όρισες στην ignore list μου. Από το 2005 που είμαι μέλος, και τα άπειρα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχει μόλις 5 άτομα, οπότε συγχαρητήρια! Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:43 πμ από panther_512 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 πμ Σχεδόν 900 ευρα για να έχεις fsr 2.5...κουφαλες της Σόνυ . χρωστάτε τον πρωινό καφέ μου ...καλημέρες σε όλους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. Δευτέρα στις 09:32 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:32 πμ 16 hours ago, lakis_eo said: Ποιος είναι πιο γκρινιάρης από ένα Έλληνα; Ένας Έλληνας gamer. Αηδία πια, τόση γκρίνια για μια κονσόλα, που δεν είναι καν "υποχρεωτική". Κρατήστε την βασική, μην παίρνετε την pro έκδοση, κάντε ότι θέλετε. Αλλά ΦΤΆΝΕΙ, τόση γκρίνια και μιζέρια ούτε η πεθερά μου δεν είχε, όταν "ξέχασα" για 10η φορά τα γενέθλια της. Όταν με το καλό σκάσει το PS6, και κάνει 900 ευρώ, γιατί η μοντέρνα οικονομία δεν σηκώνει φθηνές κονσόλες, να μην γκρινιάζεις ούτε και εσύ. Δεν το κάνουμε γιατί ο πρωινός καφές δεν πέτυχε. Το κάνουμε γιατί τέτοιες πολιτικές εταιριών χαλάνε το χόμπι μας. Τόσο απλά. 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:52 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, panther_512 είπε Το επίπεδο γραφής σου δεν αφήνει πολλά περιθώρια να υποθέσει κάποιος κάτι διαφορετικό. Αλήθεια, σε πόσα λανσαρισματα κονσολών ήσουν παρών, όπου οι ισχυρισμοί για το τι θα απέδιδαν οι κονσόλες τελικά ήταν αυτό : απλά ισχυρισμοί? Για να μην πάμε σε πιο σύνθετα θέματα, όπως ότι η αναβάθμιση του PS5 pro αφορά μόνο την GPU, οπότε σε όλα τα CPU heavy games δεν θα δεις καμία διαφορά. Όπως και να έχει, καλως όρισες στην ignore list μου. Από το 2005 που είμαι μέλος, και τα άπειρα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχει μόλις 5 άτομα, οπότε συγχαρητήρια! Δεν έχω κανένα σκοπό να πείσω μια μεγάλη γάτα σαν εσένα για το τί γράψανε άνθρωποι που το δοκιμάσανε. Ξέρω, εσύ ήθελες να φτιάχνει και καφέ, μαζί με τοστ τυρί-ζαμπον. Μπορεί το επόμενο να καλύπτει τις ανάγκες σου. Μην στεναχωρίεσαι όμως, θα σου πάρω παγωτό, να σου φύγει λίγο η γκρίνια. 2 ώρες πριν, kgkaudi είπε Όταν με το καλό σκάσει το PS6, και κάνει 900 ευρώ, γιατί η μοντέρνα οικονομία δεν σηκώνει φθηνές κονσόλες, να μην γκρινιάζεις ούτε και εσύ. Δεν το κάνουμε γιατί ο πρωινός καφές δεν πέτυχε. Το κάνουμε γιατί τέτοιες πολιτικές εταιριών χαλάνε το χόμπι μας. Τόσο απλά. Όταν και εάν και εφόσον, θα δούμε. Φλυτζάνι δεν διαβάζω. Θα ήταν καλό όμως να απόκτήσεις χόμπι τα παιχνίδια και όχι την γκρίνια. Αυτό που νομίζεις ότι θα πετύχεις με την ιερό σου αγώνα εναντίον σε μια παιχνιδοκονσόλα, δεν θα πετύχει. Άσε που δεν είναι σαφές και τί είναι αυτό. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:09 μμ από lakis_eo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 πμ 1 hour ago, lakis_eo said: Θα ήταν καλό όμως να απόκτήσεις χόμπι τα παιχνίδια και όχι την γκρίνια. Αυτό που νομίζεις ότι θα πετύχεις με την ιερό σου αγώνα εναντίον σε μια παιχνιδοκονσόλα, δεν θα πετύχει. Άσε που δεν είναι σαφές και τί είναι αυτό. Μια χαρά παίζω. Και είναι σαφής ο "Ιερός μου αγώνας". Να μην θέλω ένα νεφρό για παιχνίδια, κονσόλες και παρελκόμενα. Η τεράστια Sonαρα ήταν η 1η που πήγε τα παιχνίδια στα 79,99, πήγε την κονσόλα στην τιμή που είναι, και σαν αντάλλαγμα δεν έδωσε τίποτα πίσω. Όπως το Xbox έφαγε κατακραυγή για τα DRMs του XONE, έτσι και η Sony ας φάει κράξιμο που πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Οι οποίες στο PC υπάρχουν φθηνότερα και πολλά χρόνια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:07 πμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kgkaudi είπε Μια χαρά παίζω. Και είναι σαφής ο "Ιερός μου αγώνας". Να μην θέλω ένα νεφρό για παιχνίδια, κονσόλες και παρελκόμενα. Η τεράστια Sonαρα ήταν η 1η που πήγε τα παιχνίδια στα 79,99, πήγε την κονσόλα στην τιμή που είναι, και σαν αντάλλαγμα δεν έδωσε τίποτα πίσω. Όπως το Xbox έφαγε κατακραυγή για τα DRMs του XONE, έτσι και η Sony ας φάει κράξιμο που πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Οι οποίες στο PC υπάρχουν φθηνότερα και πολλά χρόνια τώρα. Μπορεί να είσαι μικρός και να μη θυμάσαι πόσο έκανε το playstation 3. Στο αφήνω παρακάτω για υπενθύμιση (τιμές εκκίνησης/τιμές μετά από διόρθωση πληθωρισμού). Ο ιερός σου αγώνας είναι μάταιος. Το gaming πάντα ήταν ακριβό χόμπι. PlayStation 1 (1995) - $299.99/$619.66 PlayStation 2 (2000) - $299.99/$548.41 PlayStation 3 20 GB Model (2006) - $499.99/$780.73 PlayStation 3 60 GB Model (2006) - $599.99/$936.88 PlayStation 4 (2013) - $399.99/$540.51 PlayStation 4 Pro (2016) - $399.99/$524.63 PlayStation 5 Digital Edition (2020) - $399.99/$486.51 PlayStation 5 Disc Edition (2020) - $499.99/$608.15 PlayStation 5 Pro (2024) - $699.99 PlayStation 5 Pro With Disc Drive (2024) - $779.98 Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:12 πμ από lakis_eo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 πμ 4 minutes ago, lakis_eo said: Μπορεί να είσαι μικρός και να μη θυμάσαι πόσο έκανε το playstation 3. Στο αφήνω παρακάτω για υπενθύμιση (τιμές εκκίνησης/τιμές μετά από διόρθωση πληθωρισμού). Ο ιερός σου αγώνας είναι μάταιος. Το gaming πάντα ήταν ακριβό χόμπι. PlayStation 1 (1995) - $299.99/$619.66 PlayStation 2 (2000) - $299.99/$548.41 PlayStation 3 20 GB Model (2006) - $499.99/$780.73 PlayStation 3 60 GB Model (2006) - $599.99/$936.88 PlayStation 4 (2013) - $399.99/$540.51 PlayStation 4 Pro (2016) - $399.99/$524.63 PlayStation 5 Digital Edition (2020) - $399.99/$486.51 PlayStation 5 Disc Edition (2020) - $499.99/$608.15 PlayStation 5 Pro (2024) - $699.99 PlayStation 5 Pro With Disc Drive (2024) - $779.98 34 είμαι δόξα τω θεώ, τα PS1 & 2 ήταν οι καλύτερες γενιές και ήταν και οι πιο φθηνές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που δεν ισχύει πλέον. Επίσης, το PC τα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει πανεύκολη υπόθεση για τον κάθε άσχετο να παίξει εκεί παιχνίδια όλων. Αν οι κονσόλες δεν αλλάξουν, απλά θα βουλιάξουν. Το Xbox αυτό το τρίμηνο είχε πτώση 29%, το PS5 και αυτό έχει πτωτική πορεία, https://www.statista.com/statistics/1339466/global-ps5-console-unit-sales-quarter/ και η Nintendo, απλά είναι η Nintendo, δεν την νοιάζει τίποτα. Παράλληλα, όλοι το γυρνάνε στα PC. Ειδικά Άπω ανατολή, που είναι το σπίτι των PS και Nintendo https://game20.gr/japan-pc-gaming-increase/ https://game20.gr/capcom-sales-majority-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis_eo Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kgkaudi είπε 34 είμαι δόξα τω θεώ, τα PS1 & 2 ήταν οι καλύτερες γενιές και ήταν και οι πιο φθηνές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που δεν ισχύει πλέον. Επίσης, το PC τα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει πανεύκολη υπόθεση για τον κάθε άσχετο να παίξει εκεί παιχνίδια όλων. Αν οι κονσόλες δεν αλλάξουν, απλά θα βουλιάξουν. Το Xbox αυτό το τρίμηνο είχε πτώση 29%, το PS5 και αυτό έχει πτωτική πορεία, https://www.statista.com/statistics/1339466/global-ps5-console-unit-sales-quarter/ και η Nintendo, απλά είναι η Nintendo, δεν την νοιάζει τίποτα. Παράλληλα, όλοι το γυρνάνε στα PC. Ειδικά Άπω ανατολή, που είναι το σπίτι των PS και Nintendo https://game20.gr/japan-pc-gaming-increase/ https://game20.gr/capcom-sales-majority-pc/ Ένα ένα τα θέματα. Στο διάγραμμα φαίνεται ότι ούτε οι κονσόλες ακρίβυναν, ούτε τα παιχνίδια. Δες πρώτα αυτό, και αν θες σου απαντάω και στο άλλο (πάλι πόσο λάθος κάνεις). EDIT: Πολλές φατσούλες με παρανοήσεις/ μπερδεματά βάζεις. Πες μου τι δεν καταλάβες να στο εξηγήσω πάλι. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:34 πμ από lakis_eo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. Δευτέρα στις 12:24 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:24 μμ Βέβαια το ps3 πάτωσε αρχικά λόγο της τιμή αλλά κ του καλύτερου 360. Μετά από γενναία μείωση τιμής και από τη μέση και μετά της γενιάς πήρε τα πάνω του. Μέχρι τότε σνομπαρια λόγο τιμής έπεφτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 03:58 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:58 μμ 4 hours ago, lakis_eo said: Μπορεί να είσαι μικρός και να μη θυμάσαι πόσο έκανε το playstation 3 Το PS3 ήταν ακριβό λόγω του drive και του custom επεξεργαστή. Αν θυμάμαι καλά ήταν το φθηνότερο Blu ray player της αγοράς όταν βγήκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα