mallllias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα σε ολους ! Ενα βίντεο υψηλής ταχύτητας στο χωμα με πολύ δοση αδρεναλίνης... Πολύ όμως! Ολο το βιντεο καταγραφτηκε με GoPro12 και Sony a7iv . Το βελτιωμένο κατά 5.5hp άλογα Τenere 700 , λύσσαξε στο χωμα και δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από αλλα μηχανάκια της κατηγορίας του . Ένταση στο φουλ με τους παλμούς της καρδιάς να χτυπάνε στα κόκκινα . Δράση και δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα σε καλαμιές , κανάλια , δεντρα και γέφυρες . Η ''ειδικη'' διαδρομή εγινε στον κάμπο του Νέστου με λιιιγο βουνο προς το τέλος . Προσδεθείτε και απολαύστε : 1
babisskg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mallllias είπε Καλησπερα σε ολους ! Ενα βίντεο υψηλής ταχύτητας στο χωμα με πολύ δοση αδρεναλίνης... Πολύ όμως! Ολο το βιντεο καταγραφτηκε με GoPro12 και Sony a7iv . Το βελτιωμένο κατά 5.5hp άλογα Τenere 700 , λύσσαξε στο χωμα και δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από αλλα μηχανάκια της κατηγορίας του . Ένταση στο φουλ με τους παλμούς της καρδιάς να χτυπάνε στα κόκκινα . Δράση και δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα σε καλαμιές , κανάλια , δεντρα και γέφυρες . Η ''ειδικη'' διαδρομή εγινε στον κάμπο του Νέστου με λιιιγο βουνο προς το τέλος . Προσδεθείτε και απολαύστε : Μωρέ εγώ καλά κάθομαι ....... εσύ πάς να εκτιναχτείς σε κάποιες φάσεις ....... 😄😄😄 ......... μιά χαρά σου πήγε όμως και το Tenerè σταθερή αξία φυσικά . Εύγε 👍 1
mallllias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, babisskg είπε Μωρέ εγώ καλά κάθομαι ....... εσύ πάς να εκτιναχτείς σε κάποιες φάσεις ....... 😄😄😄 ......... μιά χαρά σου πήγε όμως και το Tenerè σταθερή αξία φυσικά . Εύγε 👍 🙂νασαι καλα φιλε μου !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα