Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

από ότι καταλαβαίνω για το Chinese version, για να το κάνουν region unlocked ξεκλειδώνουν τον bootloader. Μετά το φλασαρισμα της global rom, θα μπορώ να τον κλείδωσω πάλι χωρίς να επηρεαστεί το region lock? Ξερει κάποιος; Επίσης ανέβηκε  η τιμή στα 667,48€

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ τα κινητά που φέρνει το Σκρουτζ και λοιπά μαγαζιά είναι από την Κίνα, απλά έχουν περασμένη global rom;

Ή είναι ευρωπαϊκά μοντέλα; Και εάν είναι, γιατί είναι φθηνότερα από το επίσημο site της OnePlus ;

Δημοσ.

Aν αναφέρουν στο κουτί ένδειξη ΕU είναι απο εργοστάσιο έτσι . Αν αναφέρουν global ,το ίδιο .

Στα περί τιμής όσο θέλει πουλά κάθε κατάστημα .Δεν σε υποχρέωσε να αγοράσεις .Απλά έχεις το όφελος να αναλάβει αυτό τις διαδικασίες μέσα  στην εγγύηση  και γλυτώνεις χρόνο .

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Noloukos είπε

Καλησπέρα,

από ότι καταλαβαίνω για το Chinese version, για να το κάνουν region unlocked ξεκλειδώνουν τον bootloader. Μετά το φλασαρισμα της global rom, θα μπορώ να τον κλείδωσω πάλι χωρίς να επηρεαστεί το region lock? Ξερει κάποιος; Επίσης ανέβηκε  η τιμή στα 667,48€

ναι μπορεις .. ολο και θα τσιμπαει η τιμη 

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, Fotia said:

Aν αναφέρουν στο κουτί ένδειξη ΕU είναι απο εργοστάσιο έτσι . Αν αναφέρουν global ,το ίδιο .

Στα περί τιμής όσο θέλει πουλά κάθε κατάστημα .Δεν σε υποχρέωσε να αγοράσεις .Απλά έχεις το όφελος να αναλάβει αυτό τις διαδικασίες μέσα  στην εγγύηση  και γλυτώνεις χρόνο .

Στην ουσια ολα κινεζικα δεν ειναι; Στο ιδιο εργοστασιο δεν φτιαχνονται;; Απλα αλλαζει το firmware μετα; Ή υπαρχει και Hardware κομματι;;

Πχ γιατι στα κινεζικα δεν λειτουργουν καποιες 5g μπανες και η e-sim; Ειναι διαφορετικο το hardware;

Ποια η διαφορα μεταξυ global και eu;;

Δημοσ.
12 hours ago, Witcher1st said:

Στην ουσια ολα κινεζικα δεν ειναι; Στο ιδιο εργοστασιο δεν φτιαχνονται;; Απλα αλλαζει το firmware μετα; Ή υπαρχει και Hardware κομματι;;

Πχ γιατι στα κινεζικα δεν λειτουργουν καποιες 5g μπανες και η e-sim; Ειναι διαφορετικο το hardware;

Ποια η διαφορα μεταξυ global και eu;;

Πρέπει να ψάξεις τι αναφέρεται για κάθε κινητό που ενδιαφέρεσαι τις διαφορές για κάθε έκδοση .

Κάθε εταιρία έχει την δική της ερμηνεία στα προιόντα της .Παράδειγμα να λείπουν λειτουργίες όπως το NFC ,αλλα και οι μπάντες που ανέφερες .

Οι όποιες διαφορές αφορούν και το κόστος ,αλλα να τηρούνται και τοπικοί κανονισμοί στις αγορές που απευθύνονται .

Δημοσ.

Το κινέζικο oneplus 13 ξέρουμε αν έχει esim; 

Γιατί το oneplus 12 που είχα πάρει από Κίνα (tradingshenzhen) δεν είχε esim 

Δημοσ.
10 minutes ago, alan boy said:

Το κινέζικο oneplus 13 ξέρουμε αν έχει esim; 

Γιατί το oneplus 12 που είχα πάρει από Κίνα (tradingshenzhen) δεν είχε esim 

Στα details λέει ότι δεν έχει.

Δημοσ.
6 hours ago, Witcher1st said:

Αν φλαραρεις μετα την global παλι δεν θα εχει esim και τις μπαντες 5g, σωστα;

Δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Στο oneplus 12 που είχε φλασαρισμενη global ρομ από τους Κινέζους υπήρχε στο menu η esim αλλά μόλις πήγαινες να σκαναρεις sim δεν έκανε τίποτα 

Δημοσ.
On 09/11/2024 at 23:59, billpao said:

Δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.

18 hours ago, alan boy said:

Στο oneplus 12 που είχε φλασαρισμενη global ρομ από τους Κινέζους υπήρχε στο menu η esim αλλά μόλις πήγαινες να σκαναρεις sim δεν έκανε τίποτα 

Απο τα λιγα που εχω διαβασει στο reddit, οντως η κινεζικη εκδοση εχει διαφορετικο Hardware, οποτε και με το φλασαρισμα της global rom, παλι δεν εχεις τις μπαντες και την esim. Επισης δεν εχεις και το android auto; Απλα εχεις πλεον κανονικα oxygenOS και play store. Εγγυηση λογικα 1 χρονο μονο, αντι για 2.

Οποτε υπαρχουν θετικα και αρνητικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το έψαξα αρκετά και θα σας πω τι έχω βρει. Αρχικά εγγύηση δεν υπάρχει, μόνο ότι παρέχει το gshopper και ότι αυτό συνεπάγεται, Ευρώπη το κινητό δεν υποστηρίζεται, ρώτησα το support της OnePlus, ούτε καν για επισκευή με κόστος. 
Μόνο η eSIM δεν παίζει λόγω hardware όλα τα άλλα παίζουν κανονικά λόγω ότι η κινέζικη έκδοση υποστηρίζει όλες τις μπάντες. 
Με coloros δεν παίζει android auto, αλλά με το φλασαρισμα του oxygenos παίζουν όλα. 
Αυτά έχω βρει μέχρι τώρα και ελπιζω να ισχύουν χωρίς να είμαι βέβαια 100% σίγουρος. 

Ps. Εμένα μόνο το κομμάτι της εγγύησης με απασχολεί, λόγω ότι το OnePlus 8 που είχα αγορασμένο από OnePlus το είχα στείλει στο μήνα επάνω πίσω για αλλαγή οθόνης. 

Επεξ/σία από Noloukos
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Noloukos είπε

Εγώ το έψαξα αρκετά και θα σας πω τι έχω βρει. Αρχικά εγγύηση δεν υπάρχει, μόνο ότι παρέχει το gshopper και ότι αυτό συνεπάγεται, Ευρώπη το κινητό δεν υποστηρίζεται, ρώτησα το support της OnePlus, ούτε καν για επισκευή με κόστος. 
Μόνο η eSIM δεν παίζει λόγω hardware όλα τα άλλα παίζουν κανονικά λόγω ότι η κινέζικη έκδοση υποστηρίζει όλες τις μπάντες. 
Με coloros δεν παίζει android auto, αλλά με το φλασαρισμα του oxygenos παίζουν όλα. 
Αυτά έχω βρει μέχρι τώρα και ελπιζω να ισχύουν χωρίς να είμαι βέβαια 100% σίγουρος. 

Ps. Εμένα μόνο το κομμάτι της εγγύησης με απασχολεί, λόγω ότι το OnePlus 8 που είχα αγορασμένο από OnePlus το είχα στείλει στο μήνα επάνω πίσω για αλλαγή οθόνης. 

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Θα αγοράσω μάλλον την παρασκευή το OnePlus 12 στα 850€. Ξέρω ότι από Κίνα θα το βρω φθηνότερο, αλλά τουλάχιστον από εδώ θα έχω και τη Smartec σε οτιδήποτε μου χρειαστεί.

Το OnePlus 8Pro, περίπου στο χρόνο έπεσε και μου έσπασε η οθόνη, αλλά επειδή ήθελα να το κρατήσω αρκετό καιρό (αυτό έχω ακόμα για κύριο τηλέφωνο) αποφάσισα να το στείλω στην Πολωνία για αλλαγή οθόνης; Αν το είχα αγοράσει από Κίνα, σίγουρα στην Πολωνία δε θα το δεχόταν για αλλαγή οθόνης και έτσι θα αναγκαζόμουν να αγοράσω άλλο τηλέφωνο. Πραγματικά αυτό το τηλέφωνο το χάρηκα πολύ και επειδή χρησιμοποιώ δύο συσκευές, όταν θα αγοράσω το 12 θα το έχω σαν δεύτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...