Noloukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Θα αγοράσω μάλλον την παρασκευή το OnePlus 12 στα 850€. Ξέρω ότι από Κίνα θα το βρω φθηνότερο, αλλά τουλάχιστον από εδώ θα έχω και τη Smartec σε οτιδήποτε μου χρειαστεί. Το OnePlus 8Pro, περίπου στο χρόνο έπεσε και μου έσπασε η οθόνη, αλλά επειδή ήθελα να το κρατήσω αρκετό καιρό (αυτό έχω ακόμα για κύριο τηλέφωνο) αποφάσισα να το στείλω στην Πολωνία για αλλαγή οθόνης; Αν το είχα αγοράσει από Κίνα, σίγουρα στην Πολωνία δε θα το δεχόταν για αλλαγή οθόνης και έτσι θα αναγκαζόμουν να αγοράσω άλλο τηλέφωνο. Πραγματικά αυτό το τηλέφωνο το χάρηκα πολύ και επειδή χρησιμοποιώ δύο συσκευές, όταν θα αγοράσω το 12 θα το έχω σαν δεύτερο. Και γω γενικά σε όλα τα πράγματα θέλω να έχω εγγύηση και ας μην την χρειαστώ ποτέ, και στην περίπτωση του OnePlus 8 την χρειάστηκα. Μέσα σε ένα μήνα μου είχε εμφανίσει 2 καμμένα pixels και θαμπαδες στην οθόνη, είναι λογικό να τύχει κάποιο ελαττωματικό, αλλά ευτυχως είχα εγγύηση και μέσα σε μια βδομάδα το είχα στείλει Πολωνία και το είχα ήδη πίσω. 1
ostvarivanje Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Noloukos είπε Και γω γενικά σε όλα τα πράγματα θέλω να έχω εγγύηση και ας μην την χρειαστώ ποτέ, και στην περίπτωση του OnePlus 8 την χρειάστηκα. Μέσα σε ένα μήνα μου είχε εμφανίσει 2 καμμένα pixels και θαμπαδες στην οθόνη, είναι λογικό να τύχει κάποιο ελαττωματικό, αλλά ευτυχως είχα εγγύηση και μέσα σε μια βδομάδα το είχα στείλει Πολωνία και το είχα ήδη πίσω. Και μόνο για αυτήν την περίπτωση αξίζει να πληρώσεις κάποιο ποσό παραπάνω. Και για αυτό έτσι κινούμαι και εγώ στις 5 συσκευές OnePlus που έχω πάρει μέχρι τώρα.
Talixx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου καλα δεν χαλανε ετσι απλα τα κινητα εγω εχω ακομη το oneplus 7 pro και το ειχα παρει απο banggood και ουτε εχει παθει κατι απλα αν δεν ειχε το δακρυ στο κινητο θα το επαιρνα το καινουργιο 1
ostvarivanje Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Talixx είπε καλα δεν χαλανε ετσι απλα τα κινητα εγω εχω ακομη το oneplus 7 pro και το ειχα παρει απο banggood και ουτε εχει παθει κατι απλα αν δεν ειχε το δακρυ στο κινητο θα το επαιρνα το καινουργιο Και εγώ το έχω το 7προ σαν δεύτερο τηλέφωνο και σε κάτι μέρες (7 Δεκεμβρίου) κλείνει 5 χρόνια από τότε που το παρέλαβα. Και εννοείται δεν έχει πάθει το παραμικρό. Απλά όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, όπως μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του και αποφάσισα να το φτιάξω, αν το είχα πάρει από Κίνα δε θα μπορούσα. Για το δάκρυ που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. 1
Talixx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Και εγώ το έχω το 7προ σαν δεύτερο τηλέφωνο και σε κάτι μέρες (7 Δεκεμβρίου) κλείνει 5 χρόνια από τότε που το παρέλαβα. Και εννοείται δεν έχει πάθει το παραμικρό. Απλά όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, όπως μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του και αποφάσισα να το φτιάξω, αν το είχα πάρει από Κίνα δε θα μπορούσα. Για το δάκρυ που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. εννοω την καμερα μπροστα την οθονη ετσι το λεω εγω 1
ostvarivanje Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 13 λεπτά πριν, Talixx είπε εννοω την καμερα μπροστα την οθονη ετσι το λεω εγω Δεν με απασχολεί καν αυτό... αν είναι μέσα στην οθόνη ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα