Nick3303 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμης σας ., Μου έληξε το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας με την cosmote . Πλήρωνα περίπου 17€ το μήνα (κατά τη διάρκεια του συμβολαίου) ,μου εκδόθηκε λογαριασμός περίπου 27 € αφότου έληξε το συμβόλαιο και τον πλήρωσα . Πήρα τηλέφωνο στο 13888 για να το κάνω πάλι καρτοτηλέφωνο ,δεν ήθελε ανανεώσω το συμβόλαιο . Η κοπελιά που με εξυπηρέτησε στη γραμμή επέμενε να μην φύγω από την cosmote ,δίνοντας μου προσφορές . Εγώ της είπα αρκετές φορές πως δεν ενδιαφέρομαι για τις προσφορές .Στο τέλος σαν έσχατη λύση μου πρότεινε να πληρώνω περίπου 5€ μηνιαίως για να διατηρήσω το νούμερο , χωρίς ομιλία και χωρίς mbs . Εκδόθηκε ο νέος μηνιαίος λογαριασμός είναι περίπου 116€ . Το νούμερο το χρειάζομαι, αλλά δεν θέλω να πληρώσω 😡. Αν δεν πληρώσω θα μου στείλουν με δικηγόρο ραβασάκι😭. Δεν ξέρω τι να κάνω παιδιά νομίζω πως έχω πέσει θύμα απάτης. Προφανώς λόγω άγνοιας. Θα ήθελα ήθελα τις συμβουλές σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 116 με τι πραγματα μεσα? τι χρεωσαν? On 03/11/2024 at 08:23, Nick3303 said: Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμης σας ., Μου έληξε το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας με την cosmote . Πλήρωνα περίπου 17€ το μήνα (κατά τη διάρκεια του συμβολαίου) ,μου εκδόθηκε λογαριασμός περίπου 27 € αφότου έληξε το συμβόλαιο και τον πλήρωσα . Πήρα τηλέφωνο στο 13888 για να το κάνω πάλι καρτοτηλέφωνο ,δεν ήθελε ανανεώσω το συμβόλαιο . Η κοπελιά που με εξυπηρέτησε στη γραμμή επέμενε να μην φύγω από την cosmote ,δίνοντας μου προσφορές . Εγώ της είπα αρκετές φορές πως δεν ενδιαφέρομαι για τις προσφορές .Στο τέλος σαν έσχατη λύση μου πρότεινε να πληρώνω περίπου 5€ μηνιαίως για να διατηρήσω το νούμερο , χωρίς ομιλία και χωρίς mbs . Εκδόθηκε ο νέος μηνιαίος λογαριασμός είναι περίπου 116€ . Το νούμερο το χρειάζομαι, αλλά δεν θέλω να πληρώσω 😡. Αν δεν πληρώσω θα μου στείλουν με δικηγόρο ραβασάκι😭. Δεν ξέρω τι να κάνω παιδιά νομίζω πως έχω πέσει θύμα απάτης. Προφανώς λόγω άγνοιας. Θα ήθελα ήθελα τις συμβουλές σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα