Vault13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://jysk.gr/inspiration/poio-einai-kalytero-stroma-gia-esas-o-apolytos-odigos 6 ώρες πριν, louben είπε Eixa πάρει πριν 2.5 χρόνια το GOLD S50 DREAMZONE για τον πιτσιρικά 1.4χ2 στα 350 ευρώ σε αντίστοιχη προσφορά (τώρα από ο,τι βλέπω το έχουν στα 450 ευρώ). https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-140x200-gold-s50-dreamzone Λογω των κιλων σου, να δεις Gold S αλλα οχι 50. Γιατι θα μαλακωσει. Φιλικα διαβασε τον οδηγο που εβαλα παραπανω. Μετριο σκληρο και πανω, σωστα; Πετυχες νομιζω το ιδανικο για ενα παιδι-εφηβο που μεγαλωνει αυτό που πηρες. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2024 από Vault13 2
VagTz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Πηγα σημερα απο το καταστημα στα Πατησια για να δοκιμασω. Δεν μου εκανε καποιο εντυπωση. Ποιο βολικο ειναι για μενα το στρωμα 15ετιας που εχω το οποιο ειχα πληρωσει βεβεα πολυ παραπανω. Ισως ειναι και η συνηθεια δεν ειμαι ειδικος στα στρωματα. Να πω οτι δεν καταφερα να τα δοκιμασω ολα γιατι στην εκθεση εχει 1 σκληροτητα σε καθε μοντελο. Επισης σε καποια ειχε ηδη ανωστρωμα απο πανω και δεν μπορουσα να καταλαβω τοσο το στρωμα. Οι υπαλληλοι δε σε απευφευγαν οπως ο Floyd Mayweather τις μπουνιες, οποτε δεν μπορεσα να βρω καποιον να ρωτησω τα περαιτερω. Μαλλον θα μεινω με αυτο που εχω για τωρα 1
Vault13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, VagTz είπε Πηγα σημερα απο το καταστημα στα Πατησια για να δοκιμασω. Δεν μου εκανε καποιο εντυπωση. Ποιο βολικο ειναι για μενα το στρωμα 15ετιας που εχω το οποιο ειχα πληρωσει βεβεα πολυ παραπανω. Ισως ειναι και η συνηθεια δεν ειμαι ειδικος στα στρωματα. Να πω οτι δεν καταφερα να τα δοκιμασω ολα γιατι στην εκθεση εχει 1 σκληροτητα σε καθε μοντελο. Επισης σε καποια ειχε ηδη ανωστρωμα απο πανω και δεν μπορουσα να καταλαβω τοσο το στρωμα. Οι υπαλληλοι δε σε απευφευγαν οπως ο Floyd Mayweather τις μπουνιες, οποτε δεν μπορεσα να βρω καποιον να ρωτησω τα περαιτερω. Μαλλον θα μεινω με αυτο που εχω για τωρα Αν δεν σου κανει πονο ή δυσφορια μεινε με αυτο. Τι ακριβως ηθελες να ρωτησεις; Αν διαβασεις αυτα που ειπαμε εδω, και τον οδηγο παραπανω, εχεις καλυφτει. Τα εχουμε πει ολα. στο αλλο με τα αναστρωματα εχεις δικιο. Το παιρνεις ολοκληρο με αναστρωμα(εκτωσεις εχουν και αυτα) αλλιως καθολου πας παρακατω. Στο δικο μου jysk εδω ειχε 12 κρεβατια 1 με αναστρωμα. Αν το ζητησεις το βγαζουν νομιζω. Ψαχνόσουνα γενικως και δεν σε ειδα πολυ αποφασισμενο, παρολα αυτα εμαθες αρκετα καταστηματα θα εισαι ετοιμος στο μελλον για αγορα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2024 από Vault13 1
alexx_bauer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Παιδιά κανένα καλό just αναστρωμα έχετε να προτείνετε;
louben Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vault13 είπε https://jysk.gr/inspiration/poio-einai-kalytero-stroma-gia-esas-o-apolytos-odigos Λογω των κιλων σου, να δεις Gold S αλλα οχι 50. Γιατι θα μαλακωσει. Φιλικα διαβασε τον οδηγο που εβαλα παραπανω. Μετριο σκληρο και πανω, σωστα; Πετυχες νομιζω το ιδανικο για ενα παιδι-εφηβο που μεγαλωνει αυτό που πηρες. Se ευχαριστω για την απάντηση σου.Το στρώμα είναι για τον πιτσιρικα (5 ετων) ου προς το παρόν κοιμάται με τη μαμά του. Η προοπτικη είναι να το έχει τουλάχιστον μέχρι έφηβος. Θα διαβάσω προσεκτικά τον οδηγό πριν προχωρήσω στην αλλαγη στρώματος , ευχαριστώ για τη συμβουλή. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2024 από louben
Vault13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Παιδιά κανένα καλό just αναστρωμα έχετε να προτείνετε; https://jysk.gr/inspiration/poio-epistroma-kai-anostroma-prepei-na-epilexete-o-apolytos-odigos Στις 3/11/2024 στις 4:45 ΜΜ, d_gkal είπε Πρόταση για ανωστρωμα 160Χ200; Ευχαριστώ 1
Sebu Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, SabotazNic said: Μαλλον εχουμε το ιδιο. Το ειχα παρει καπου στα 50 σε προσφορα. Μεσα εχει κομματια τον αφρο μνημης. Και θα συμφωνησω για το τζελ, το χρησιμοποιω μονο απο αυτην την πλευρα ειναι ειναι οντως δροσερο. @Sebu, οχι, για μαξιλαρι μιλαει. Πχ https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-afroy-mnimis-42x65x15-wellpur-sogndal Οπου βλεπετε νιφαδα, εχει δροσερη πλευρα Επισης προσωπικα εχω και το παρακατω στο κρεβατι, και ξαπλωνω σε οποιο με βολεψει για το βραδυ https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/anatomiko-maxilari-afroy-mnimis-40x60x11/9-wellpur-kyrkja Ευχαριστω Πωπωωπ ειχα αγορασει μια τετοια αηδια με κομματακια λατεξ απο την cocomat και πηγε ακλαφτο. Δεν εχω κοιμηθει σε χειροτερο μαξιλαρι. Σκληρο οσα κομματια και να αφαιρουσα απο μεσα, πιανομουν στον υπνο και ειχα πονοκεφαλους. Το δωρισα στον πατερα μου και επισης το πεταξε στη βδομαδα. Τωρα σε καποια ντουλαπα σαπιζει. Κριμα τα 75 ευρω. Σαν το δευτερο που ποσταρες εχω ενα ιδιο σχεδον απο τα Lidl εδω και 3-4 χρονια. Το εχω καραβολευτει. Αν θυμαμαι καλα 19,90. Ειναι φουλ υποκειμενικο θεμα το μαξιλαρι οπως και το στρωμα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2024 από Sebu
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Sebu είπε Πωπωωπ ειχα αγορασει μια τετοια αηδια με κομματακια λατεξ απο την cocomat και πηγε ακλαφτο Αυτα ειναι κομματια αφρου. Cocomat συμφωνω οτι ειναι overpriced junk. Στο συγκεκριμενο εχω βγαλει απλα λιγα για να το χαμηλωσω. Κατα τ'αλλα ειναι μαλακο 1
Panasim1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Στις 3/11/2024 στις 3:05 ΜΜ, Vault13 είπε Στα 400€ που εχει το στρωμα που λες αξιζει να δωσεις αλλά 40€ και να πας σε gold σειρα. Εκτος αν εισαι της λογικης keep it simple. εχεις +10 αρα 25 συνολο χρονια εγγυηση απο τα 15 των plus. στα plus μου αρεσει η απλότητα τους και το λιγο foam που εχει. αστοχη η συγκριση με ikea γιατι δεν δινουν τις 100 μερες δωρεαν αλλαγης ουτε τα 15/25 χρονια εγγυηση. Το οτι πηρες εσυ απο IKEA οι υπολοιποι δεν φταιμε σε τιποτα Φίλε μου όλα αυτά που λες για τα 25 χρόνια είναι μάρκετινγκ . Ένα ελατήριο είναι ατσάλινο σύρμα με τη συμπίεση του κάθε φορά που κάθεσαι αλλοιώνεται. Τα στρώματα τα έχεις το πολύ για 5 χρόνια. 1
futureshock Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Προσεξτε στα στρωματα αφρου το υλικο τους επειδη ειναι πολυ συμπυκνωμένο το καλοκαιρι ειναι πολυ ζεστο σαν στρωμα. Αναγκάστηκαμε πηραμε εξτρα "δροσερο" καλυμμα για να σωθει λιγο η κατασταση.
Vault13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, futureshock είπε Προσεξτε στα στρωματα αφρου το υλικο τους επειδη ειναι πολυ συμπυκνωμένο το καλοκαιρι ειναι πολυ ζεστο σαν στρωμα. Αναγκάστηκαμε πηραμε εξτρα "δροσερο" καλυμμα για να σωθει λιγο η κατασταση. Kαποια εχουν αφρο και cooling gel, χωρις αναστρωμα, πηρες foam χωρις cooling gel να υποθεσω; μην μου πεις οτι,πυρωνει και με το Cooling. 9 ώρες πριν, Panasim1 είπε Φίλε μου όλα αυτά που λες για τα 25 χρόνια είναι μάρκετινγκ . Ένα ελατήριο είναι ατσάλινο σύρμα με τη συμπίεση του κάθε φορά που κάθεσαι αλλοιώνεται. Τα στρώματα τα έχεις το πολύ για 5 χρόνια. Αναλογα ποσα κιλα εισαι. Αν εισαι 120 κιλα και αγοραζεις μετρια σκληροτητα, ναι 5 χρονια. Αλλιως, πολυ παραπανω. διαβασε οτι ανεβασα παραπανω.
futureshock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2024 στις 2:08 ΜΜ, Vault13 είπε Kαποια εχουν αφρο και cooling gel, χωρις αναστρωμα, πηρες foam χωρις cooling gel να υποθεσω; μην μου πεις οτι,πυρωνει και με το Cooling. Σαν στρωμα οχι δεν εχει καποιο gel πανω πανω. Πήραμε ανωστρωμα cooling αλλα παλι το καλοκαίρι το αισθανεσαι πολυ ποιο ζεστο απο ενα απλο στρωμα με ελατηρια- και στρώσεις κοκοφοινικα Σιγουρα δεν θα ξαναπροτιμησω τέτοιου ειδους στρωμα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από futureshock 1
TheStranger80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Στις 3/11/2024 στις 10:14 ΜΜ, Vault13 είπε https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria?search_category=auto_suggestion&query=μαξιλάρια κι εγω τον εχασα ασαφεια. Cooling δεν βλεπω αρα μαλλον μιλαει για στρωμα Και με τα ελατηρια; (springs) ? H εγγυηση που γραφει, μηδεν λοιπον; Τα ξυλωματα μονο; Ημαρτον… Ειχα παρει πριν πολλα χρονια 2 memory foam απο Jysk, εκαναν 1100ε εκαστος και τα ειχαν 550ε προσφορα. 5 χρονια ηταν οκ, μετα αρχισαν και ανοιγαν δεξια και αριστερα.,
Vault13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Ειχα παρει πριν πολλα χρονια 2 memory foam απο Jysk, εκαναν 1100ε εκαστος και τα ειχαν 550ε προσφορα. 5 χρονια ηταν οκ, μετα αρχισαν και ανοιγαν δεξια και αριστερα., Tις μεγαλες εγγυησεις δεν τις εδινε? Τωρα δινει τρελες Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2024 από Vault13
CptBill Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Είχα τσιμπήσει πριν καιρό ένα gold f30 από το jysk και το εχω λατρέψει. Πλέον έχω αφήσει τη γυναίκα να κοιμάται μόνη της σε ένα Sealy που μου φαίνεται πολύ μαλακό για τα γούστα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα