Προς το περιεχόμενο

Προσφορές στρώματα στο JYSK -60%. Online & κατάστημα.

Vault13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, VagTz είπε

?? Δεν μου φαίνονται ίδια 

Tι ακριβως θες :) . Tο θεμα ειναι γεματο link απο καταστηματα. Στο jysk παιρνεις αξιοπρεπες στρωμα με 300€.(και στο entos παραπανω παιζει ενα) Αν φτασεις στα 500 μπαινουν και αλλα κατστηματα μεσα. Παρε απο την αρχη το θεμα και κατεβαινε προς τα κατω θ λυθουν οι αποριες σου

Επεξ/σία από Vault13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Vault13 said:

Tι ακριβως θες :) . Tο θεμα ειναι γεματο link απο καταστηματα. Στο jysk παιρνεις αξιοπρεπες στρωμα με 300€.(και στο entos παραπανω παιζει ενα) Αν φτασεις στα 500 μπαινουν και αλλα κατστηματα μεσα. Παρε απο την αρχη το θεμα και κατεβαινε προς τα κατω θ λυθουν οι αποριες σου

Φιλε μου επειδη αυτο ειναι thread με προσφορες ρωταω κατα ποσο ειναι ευκαιρια αυτα τα στρωματα σε αυτες τις τιμες. Και αυτο διοτι ειναι μια δικια τους επωνυμια που την πουλανε μονο αυτοι και αρα καθοριζουν τις τιμες (αρχικες και εκπτωτικες) χωρις να υπαρχει μετρο συγκρισης. Αν βαζανε μια αρχικη 10.000 ευρω και τα πουλαγαν στα 200 ευρω με 98% εκπτωση θα το ανεβαζαμε παλι σαν τρομερη προσφορα?  Επειδη ακριβως ειδα στο θεμα να προτεινονται και αλλα στρωματα με παρομοια χαρακτηριστικα στα χαρτια και περιπου ιδιες τιμες. Αναρωτιεμαι λοιπον αν αξιζει τοσο πολυ να τρεξω να αντικαταστησω το στρωμα μου που ειναι στα τελευταια του η να περιμενω επειδη ετσι και αλλιως παρομοια στρωματα βρισκεις συνεχεια σε αυτες τις τιμες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VagTz είπε

Αναρωτιεμαι λοιπον αν αξιζει τοσο πολυ να τρεξω να αντικαταστησω το στρωμα μου που ειναι στα τελευταια του η να περιμενω επειδη ετσι και αλλιως παρομοια στρωματα βρισκεις συνεχεια σε αυτες τις τιμες?

Ελατηρια εχεις ή αφρο; Θες να πας παλι στο ιδιο; Πηγαινε μια βολτα απο Jysk και δοκιμασε τα ολα. Γραψε σε ενα χαρτι ποια σου αρεσουν  απο το internet πριν πας.
αν θες να χαλασεις χρηματα, καλυτερα δωσε 700€ και πηγαινε σε καλο καταστημα. Μαλλον ecomat (εχουν 50% της μουφας) απλα δεν τα εχω δοκιμασει τα βλεπω σε διαφημισεις. Αλλιως Jysk ή τα afronline που προτειναν εδω.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1

Στρώματα τους δεν έχω δοκιμάσω αλλά τα μαξιλάρια τους είναι αξιοπρεπής τουλάχιστον.

Είχα πάρει ένα με  αφρό μνημη και δροσιστικό τζελ και με έχει βολεψεξ αρκετά. Καλύτερα από Idilka που είχα παλιά που ήταν από φυσικό λάτεξ αλλά με ζεσταινε, ιδίως το καλοκαίρι.

Στρώμα προτιμήστε για αντοχή ένα με κλασσικά ελατήρια (ορθοπεδικό).

Αν πάτε σε ανεξάρτητα προσέξτε να μην είναι ήδη πολύ μαλακό διότι θα μαλακώσει κι άλλο με τα χρόνια και θα βουλιάζει υπερβολικά.

Αν ιδίως θέλετε να βάλετε ανώστρωμα και δεν σας ενοχλεί το ότι συνήθως περιέχουν αφρό που δεν αερίζεται και μονώνει την ζέστη, πάρτε το σκληρότερο από όσο πρέπει διαφορετικά θα βουλιάζει υπερβολικά. Όσο κι αν φαίνεται αναπαυτικό στην πράξη κάνει καλό στην μέση και την πλάτη γιατί δεν προσφέρει καλή στήριξη.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Barbattilas είπε

τα μαξιλάρια τους είναι αξιοπρεπής τουλάχιστον.

Τα μαξιλαρια τους ειναι καλυτερα απο τα στρωματα τους! Οτι καλυτερο εχω δει

Αν πάτε σε ανεξάρτητα προσέξτε να μην είναι ήδη πολύ μαλακό διότι θα μαλακώσει κι άλλο με τα χρόνια και θα βουλιάζει υπερβολικά.

Εχουν 5 κατηγοριες.Μαλακο, Μετριο, Μετριο Σκληρο, Σκληρο και Πολυ σκληρο. Ποιο λες;

Είχα πάρει ένα με  αφρό μνημη και δροσιστικό τζελ και με έχει βολεψεξ αρκετά. Καλύτερα από Idilka που είχα παλιά που ήταν από φυσικό λάτεξ αλλά με ζεσταινε, ιδίως το καλοκαίρι.

Και εγω με ελατηρια ηθελα αλλα ολα με αφρο και Cooling gel μου αρεσαν καλυτερα. Οποτε δεν ξερω τι να κανω..

Επεξ/σία από Vault13

12 ώρες πριν, nikos16717 είπε

Για σπιτι Airbnb έχετε να προτείνεται κάποιον διπλό? Γενικά,  για τέτοια χρήση τι τύπο στρώματα προτιμάμε?

Δες τα ecomat.

• Thanks 1

25 minutes ago, Barbattilas said:

Στρώματα τους δεν έχω δοκιμάσω αλλά τα μαξιλάρια τους είναι αξιοπρεπής τουλάχιστον.

Στρώμα προτιμήστε για αντοχή ένα με κλασσικά ελατήρια (ορθοπεδικό).

Αν ιδίως θέλετε να βάλετε ανώστρωμα και δεν σας ενοχλεί το ότι συνήθως περιέχουν αφρό που δεν αερίζεται και μονώνει την ζέστη, πάρτε το σκληρότερο από όσο πρέπει διαφορετικά θα βουλιάζει υπερβολικά. Όσο κι αν φαίνεται αναπαυτικό στην πράξη κάνει καλό στην μέση και την πλάτη γιατί δεν προσφέρει καλή στήριξη.

Ποιας εταιρειας, μαξιλαρι με αφρο μνημης και τζελ, γιατι σε εχασα? Jysk?

Δεν βλεπω στο σαιτ της Jysk μαξιλαρι με αφρο τζελ

• Like 1

10 ώρες πριν, tiniakos είπε

Πρόσφατα πήρα δύο στρώματα από Afroline στις τιμές που έχουν και τώρα ,μόνιμα είναι και καλά σε προσφορά.

https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_ultra_prime_pocket_5_zonon/

και αυτό

https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_navarino_mini-pocket_7_zonon/

και τα 2 πολύ αξιόλογα και VFM.

Επίσης πολύ εξυπηρετικοί και ευέλικτοι.

Το navarino είναι πιο μαλακό αν και έχει και πιο σκληρή πλευρά και έχει ανώστρωμα.

Θα τα κρίνω σε βάθος χρόνου αλλά μέχρι στιγμής άριστες εντυπώσεις.

Ειχα παρει 1 πριν πολλα χρονια, εφτασε σπιτι μου με το καλλυμα σκισμενο και οταν τους το αναφερα σαν κριτικη στο Google με εβγαλαν πως ειμουν πρακτορας του ανταγωνισμου και πως ελεγα ψεματα (μετα πηρα τηλ, παραδεχτηκαν οτι ειχαν αδικο αλλα λυση δεν εδωσαν ποτε).

Jysk για καμια 5αρια χρονια καλα ειναι τα στρωματα τους, μετα δυστυχως μαλακωνουν πολυ.

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sebu είπε

https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria?search_category=auto_suggestion&query=μαξιλάρια

κι εγω τον εχασα :) ασαφεια. Cooling δεν βλεπω αρα μαλλον μιλαει για στρωμα

6 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε

Jysk για καμια 5αρια χρονια καλα ειναι τα στρωματα τους, μετα δυστυχως μαλακωνουν πολυ.

Και με τα ελατηρια; (springs) ?

8 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε

Ειχα παρει 1 πριν πολλα χρονια, εφτασε σπιτι μου με το καλλυμα σκισμενο

H εγγυηση που γραφει, μηδεν λοιπον; Τα ξυλωματα μονο; 

9 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε

μετα πηρα τηλ, παραδεχτηκαν οτι ειχαν αδικο αλλα λυση δεν εδωσαν ποτε).

Ημαρτον…

Επεξ/σία από Vault13

2 ώρες πριν, Barbattilas είπε

Μαλλον εχουμε το ιδιο. Το ειχα παρει καπου στα 50 σε προσφορα. Μεσα εχει κομματια τον αφρο μνημης. Και θα συμφωνησω για το τζελ, το χρησιμοποιω μονο απο αυτην την πλευρα ειναι ειναι οντως δροσερο. 

2 ώρες πριν, Vault13 είπε

κι εγω τον εχασα :) ασαφεια. Cooling δεν βλεπω αρα μαλλον μιλαει για στρωμα

@Sebu, οχι, για μαξιλαρι μιλαει. Πχ https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-afroy-mnimis-42x65x15-wellpur-sogndal

Οπου βλεπετε νιφαδα, εχει δροσερη πλευρα 

Επισης προσωπικα εχω και το παρακατω στο κρεβατι, και ξαπλωνω σε οποιο με βολεψει για το βραδυ :P

https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/anatomiko-maxilari-afroy-mnimis-40x60x11/9-wellpur-kyrkja

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

3 ώρες πριν, Sebu είπε

Ναι. Ήταν από τα πιο ακριβά τους. Κόστιζε λίγο κάτω ή πάνω από 100€ και το είχα αγοράσει γύρω στα 50€ πριν 3-4 χρόνια.

Το έχω ακόμη. Από την μία πλευρά έχει μία λεπτή στρώση μπλε τζελ.

Παρόμοια έχει συγγενικό μου ζευγάρι  αλλά από την Candia Strom που τους κόστισε σημαντικά περισσότερα χρήματα από αυτά που έδωσα εγώ τότε.

Επεξ/σία από Barbattilas

Eixa πάρει πριν 2.5 χρόνια το GOLD S50 DREAMZONE για τον πιτσιρικά 1.4χ2 στα 350 ευρώ σε αντίστοιχη προσφορά (τώρα από ο,τι βλέπω το έχουν στα 450 ευρώ).

https://jysk.gr/ypnodomatio/stromata/stromata-elatirion/stroma-elatirion-140x200-gold-s50-dreamzone

ψάχναμε για πολύ καιρό έχοντας δοκιμάσει τα πάντα. Είναι το καλύτερο στρώμα στο οποίο έχω κοιμηθει με διαφορά από το επόμενο. Στην κυρίως κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα από πολυ γνωστή ελληνική εταιρεία στρωμάτων και περιμένω να έρθει η ώρα της αντικατάστασης για να πάρω το ιδιο. Επίσης επειδη το στρώμα είχε ερθει με ταλαιπωρημένη συσκευασια μου έδωσαν και μια δωροεπιταγή .

Προσωπικά στα στρώματα για το μέλλον η jysk ειναι μονόδρομος. Δίνουν και 25 χρόνια εγγύηση στα gold (που θα το έχεις πετάξει νωρίτερα). ΚΑι έχει τόσο μεγάλη ποικιλία που  σίγουρα θα βρεις κάτι που ταιριάζει στα μέτρα σου.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...