Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Rebirth said:

Καλημέρα, εξήγησα πιο πάνω ότι δεν γνωρίζω τον νόμο. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι πεζοδρόμιο το παραπάνω είναι ένας χώρος τουλάχισοτν 50 τ.μ., δίπλα σε παρτέρια και όχι σε σημείο που περνούν πεζοί, που ούτως ή άλλως αφήνουν μηχανάκια. Δεν χρειάζονται υποδείξεις με ύφος. Ευχαριστώ. 

Αν δεν γνωρίζεις το νόμο, τότε σε παρακαλώ να γυρίσεις στη σχολή οδήγησης πριν πιάσεις το μηχανάκι στα χέρια σου, γιατί νομίζω πας να τα κανείς με ανάποδη σειρά. πρώτα θα πάρεις το μηχανάκι και μετά θα μάθεις του νόμου του ΚΟΚ.

Το ότι "ούτως ή άλλως αφήνουν μηχανάκια" είναι αντίστοιχο επιχείρημα με το "κυρία δεν κάνω μόνο εγώ φασαρία, κάνει και ο Κωστακης"

• Haha 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Αν δεν γνωρίζεις το νόμο, τότε σε παρακαλώ να γυρίσεις στη σχολή οδήγησης πριν πιάσεις το μηχανάκι στα χέρια σου, γιατί νομίζω πας να τα κανείς με ανάποδη σειρά. πρώτα θα πάρεις το μηχανάκι και μετά θα μάθεις του νόμου του ΚΟΚ.

Το ότι "ούτως ή άλλως αφήνουν μηχανάκια" είναι αντίστοιχο επιχείρημα με το "κυρία δεν κάνω μόνο εγώ φασαρία, κάνει και ο Κωστακης"

Δεν θα απαντήσω άλλο γιατί πας αλλού το τοπικ και έχεις και άσχημο τόνο, δίχως να με γνωρίζεις. Είμαι εξαιρετικά νομοταγής, οδηγώ 23 χρόνια, έκανα τα μαθήματα που έπρεπε κανονικά, παρακαλώ να μην το συνεχίσεις, ή απλά πάρε το νήμα από την αρχή. Τέλος. 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...