phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 06:34 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:34 μμ Δεν έχει σταθερό σημείο είπε ο άνθρωπος για να μπει η αλυσίδα. Επίσης αυτά είναι τουλάχιστον 400€, για 125άρι για κάποιους μπορεί να είναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. Κυριακή στις 07:59 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:59 μμ 4 ώρες πριν, Rebirth είπε Ένα ένα, για 125άρια σκούτερ, μόνο δυο εταιρείες κάνουνα ασφάλεια κλοπής. Η πιο φτηνή επιλογή είναι 395 ευρώ (ετήσια). εαν κανουμε αναγωγη στην δεκαετια παλι με την φθηνοτερη επιλογη ασφαλειας εχουμε 3950€ μονο για ασφαλεια που υπερβαινει την αξια του αντικειμενου και δεν θα αντικατοπτριζει την αξια του στην δεκαετια. τοτε εαν γινει η κοπλη πχ στα 9 ετη θα ερθει η ασφαλιστικη και ανεξαρτητα του ποσο το ειχες ασφαλισει αρχικα θα σου πει οτι η αγοραστικη του αξια πχ ειναι 800€. ε παρε αυτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ https://www.litelok.com/products/litelok-x3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. Κυριακή στις 09:07 μμ Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:07 μμ 55 λεπτά πριν, xsterg είπε εαν κανουμε αναγωγη στην δεκαετια παλι με την φθηνοτερη επιλογη ασφαλειας εχουμε 3950€ μονο για ασφαλεια που υπερβαινει την αξια του αντικειμενου και δεν θα αντικατοπτριζει την αξια του στην δεκαετια. τοτε εαν γινει η κοπλη πχ στα 9 ετη θα ερθει η ασφαλιστικη και ανεξαρτητα του ποσο το ειχες ασφαλισει αρχικα θα σου πει οτι η αγοραστικη του αξια πχ ειναι 800€. ε παρε αυτα. Η ασφάλεια κλοπής γίνεται μέχρι 2ετια παραπάνω δεν δέχονται να ασφαλισουν για κλοπή σε μηχανές/μηχανάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ 6 ώρες πριν, Rebirth είπε Δυστυχώς δεν είναι δικός μου χώρος (και περίεργος ιδιοκτήτης), άρα άκυρη η άγκυρα. Υπάρχει κανένα tutorial γι' αυτό που λες με την κουλούρα; Ευχαριστώ Περνάς τη μία άκρη ανάμεσα από την ζάντα, την άλλη άκρη την περνάς πάνω από την σέλα, ενώνεις τα δύο μέρη και κλειδώνεις, προϋποθέτει βέβαια να αγοράσεις μακριά αλυσίδα ή κουλούρα 1.8 με 2.0 μέτρα που είναι και πιο ακριβές, αλλά να ξέρεις ότι αγοράζεις από καλά λουκέτα και αλυσίδες σου μένουν και για το επόμενο μηχανάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antegia79 Δημοσ. Κυριακή στις 09:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:52 μμ καλησπερα καλο ειναι να το κλειδωνεις σε καποιο σταθερο σημειο για να μην το σηκωσουν το abus extreme 59 πεταλο ειναι ικανοποιητικο 5-10 λεπτα με τροχο θελει για ανοιγμα, δες και alliexpress SinoTrack 4G 5000/10000 mAh ST-905/ST-915 Waterproof GPS η κατι αναλογο βαζεις σιμ και αντιληφθει κρaδασμο η κινηση στελνει sms. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ Μέλος Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Vrossi46 είπε Καλησπέρα. Ως μοτοσικλετιστής εδώ και 25 χρόνια όντως όπως αναφέρουν και παραπάνω η καλύτερη λύση είναι κλειστό πάρκινγκ. Εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα χρειάζεσαι μια αλυσίδα ( όχι κουλούρα σαλιγκάρια και τέτοια χαζά ) όπως αυτή https://www.skroutz.gr/s/6871500/Abus-Granit-Extreme-Plus-Antikleptiki-Alysida-Motosykletas-me-Kleidaria-kai-Mikos-170ek-Mayro-CHroma-59-12KS170.html την οποία θα την δέσεις σε σταθερό σημείο, κατά προτίμηση όχι λεπτή μεταλλική κολώνα αλλά κάτι το οποίο είναι δύσκολο/αδύνατο να κοπεί ( δέντρο, κολώνα φωτισμού, τσιμεντένια κολώνα ). Προτίμησε να κλειδώνεις αν γίνεται την πίσω ρόδα καθώς η μπροστινή βγαίνει σχετικα εύκολα. Χρειάζεσαι και μια κλειδαριά δισκοφρενου της οποία θα την χρησιμοποιείς έτσι κι αλλιώς καθημερινά σε όλες τις μετακινήσεις σου. Δεν αφήνεις το μηχανάκι χωρίς κλειδαριά ούτε για 10-15 λεπτά που θα πας να πάρεις καφέ κι ας το θεωρείς χρονοβόρο και εκνευριστικο. Μια σαν αυτήν είναι εξαιρετική https://www.skroutz.gr/s/9013690/Abus-Granit-Detecto-X-Plus-8008-Kleidaria-Diskofrenou-Motosykletas-me-Synagermo-Peiro-16mm-Gri-CHroma.html η και αυτή είναι πολύ καλή και φθηνότερη https://www.skroutz.gr/s/16033395/Abus-37-60HB70-Maxi-Pro-Kleidaria-Diskofrenou-Motosykletas-me-Diametro-Peirou-13mm-Kitrino-CHroma-56910.html την οποία έχω προηγούμενο μοντέλο 18 χρόνια. Η αλυσίδα και η κλειδαριά δεν κόβονται με κόφτη ( μόνο πυροσβεστικής και πάλι...) και το μόνο ευάλωτο σημείο είναι το κλειδί, όπως στις περισσότερες. Εκτός από όλα αυτά πόλη χρήσιμη είναι και μια κουκούλα η οποία εκτός του ότι θα προστατεύει το μηχανάκι από τα στοιχεία της φύσης και τη σκόνη δε θα δίνει στόχο, να ξέρει κάποιος τι έχει από κάτω. Τώρα θα μου πεις να δώσω 300-350€ για να κλειδώσω ένα σκούτερ; Αυτές θα τις έχεις ,γερός να είσαι, για δεκαετίες, θα σου κάνουν την απόσβεση. Ότι καλύτερο βάλεις, τόσο αποτρέπει κάποιον να στο βάλει στο μάτι καθώς θα ασχοληθεί με κάτι πιο εύκολο ( τις πιο πολλές φορές). Ελπίζω να βοήθησα. Φιλικά πάντα. Καλοταξιδος και πάντα όρθιος. ΥΓ. Προσοχή στην κλειδαριά δισκοφρενου να μπορεί να κλειδώνει στο δίσκο σου. Καλό θα είναι να πάρεις από μαγαζί να την δοκιμάσεις κιόλας. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Θα τα δω όλα προσεκτικά. Να είσαι καλά 2 ώρες πριν, antegia79 είπε δες και alliexpress SinoTrack 4G 5000/10000 mAh ST-905/ST-915 Waterproof GPS η κατι αναλογο βαζεις σιμ και αντιληφθει κρaδασμο η κινηση στελνει sms. Ωπ αυτό δεν το είχα δει, θα το τσεκάρω! 5 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν έχει σταθερό σημείο είπε ο άνθρωπος για να μπει η αλυσίδα. Επίσης αυτά είναι τουλάχιστον 400€, για 125άρι για κάποιους μπορεί να είναι πολλά. Υπάρχει σταθερό σημείο, αλλά εκτός του ανοικτού γκαράζ. Δηλαδή κάπου 40 μέτρα, σε ένα μικρό πλατειάκι/νησίδα. Το ερώτημα είναι μέσα στο ανοικτό γκαράζ που έχει κάμερες δίχως αλυσίδα ή έξω με αλυσίδα; Παρεμπιπτόντως βλέπω τώρα ότι για το Piaggio Medley που πήρα δίνουν κλειδαριές δισκόφρενου με 5-5,5mm δυστυχώς. Ίσως δεν χωράει πιο χοντρό... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:28 πμ από Rebirth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 πμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν κάπου στα 30-40 μέτρα από μένα έχει αυτά τα πιθανά σημεία για δέσιμο. Είναι κάτι κομπλέ; Καλύτερα μέσα στην πυλωτή με τις κάμερες κι ας μην είναι δεμένο σε σταθερό σημείο; Επεξ/σία Τρίτη στις 12:06 πμ από Rebirth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ ολα κοβονται ειδικα στην Αθηνα σε θορυβωδη περιοχη θα κοψουν αλυσιδα με κοφτη υδραυλικου και δεν θα το παρει χαμπαρι κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ θα προτιμούσα μέσα στην πυλωτή και με τα κλειδιά πάνω του, παρά στο δρόμο δεμένο. Στο δρόμο κινδυνεύει περισσότερο από μερική κλοπή, αν και το πιο σημαντικό σου πρόβλημα μάλλον θα είναι οι κουτσουλιές και οι γάτες που μπορεί να ακονίζουν τα νύχια τους στην σέλα σου. Γενικά οι κλέφτες που στοχοποιούν μηχανές, διαλέγουν κάτι που θα σπάσουν και θα πουλήσουν εύκολα ή κάτι πολύ ακριβό. Νομίζω πως το δικό σου δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, οπότε δεν είναι πολύ πιθανό να μπουν στην διαδικασία να σπάνε αντικλεπτικά σε ελεγχόμενο χώρο για να σου το πάρουν. Μην αγχώνεσαι και μην το πολυσκέφτεσαι, ένα επώνυμο disk lock είναι αρκετό πιστεύω, απλά να το κουμπώνεις πάντα για να μην στο σηκώσει κανένας άκυρος "περαστικός" που θα ανέβει στα Λιόσια να κάνει τα ψώνια του και να το παρατήσει κάπου. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:28 μμ από liopyr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 11:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:34 μμ 23 ώρες πριν, Rebirth είπε Λοιπόν κάπου στα 30-40 μέτρα από μένα έχει αυτά τα πιθανά σημεία για δέσιμο. Είναι κάτι κομπλέ; Καλύτερα μέσα στην πυλωτή με τις κάμερες κι ας μην είναι δεμένο σε σταθερό σημείο; Δεν είναι παράνομα αυτά τα σημεία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:54 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:54 πμ Στις 3/11/2024 στις 9:07 ΜΜ, Inuyasha είπε Η ασφάλεια κλοπής γίνεται μέχρι 2ετια παραπάνω δεν δέχονται να ασφαλισουν για κλοπή σε μηχανές/μηχανάκια τι εννοεις δεν δεχονται παραπανω απο 2ετιας μηχανακι? γιατι ασφαλιζω χρονια ολες μου τις μοτο κανονικα Στις 5/11/2024 στις 12:05 ΠΜ, Rebirth είπε Λοιπόν κάπου στα 30-40 μέτρα από μένα έχει αυτά τα πιθανά σημεία για δέσιμο. Είναι κάτι κομπλέ; Καλύτερα μέσα στην πυλωτή με τις κάμερες κι ας μην είναι δεμένο σε σταθερό σημείο; εξω ουτε καν.... μεσα δεν το βλεπουν τοσο ευκολα αυτοι που κοβουν βολτες για να δουνε τι θα κλεψουν ολοκλρη πυλωτη δεν εχει καποια σωληνα να το δεσεις/? υπαρχει και το abus anchor για βαση στο πατωμα η σε τοιχο (τωρα 4 τρυπουλες πες τον οταν φυγω θα στις στοκαρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 πμ 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι παράνομα αυτά τα σημεία; Είναι όντως; Αλήθεια δεν το γνωρίζω. Βλέπεις, όπως είπα, με το ζόρι τους έπεισα να κάνω μαθήματα, σιγά μην έκαναν και θεωρία. 2 ώρες πριν, liopyr είπε Εγώ θα προτιμούσα μέσα στην πυλωτή και με τα κλειδιά πάνω του, παρά στο δρόμο δεμένο. Στο δρόμο κινδυνεύει περισσότερο από μερική κλοπή, αν και το πιο σημαντικό σου πρόβλημα μάλλον θα είναι οι κουτσουλιές και οι γάτες που μπορεί να ακονίζουν τα νύχια τους στην σέλα σου. Γενικά οι κλέφτες που στοχοποιούν μηχανές, διαλέγουν κάτι που θα σπάσουν και θα πουλήσουν εύκολα ή κάτι πολύ ακριβό. Νομίζω πως το δικό σου δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, οπότε δεν είναι πολύ πιθανό να μπουν στην διαδικασία να σπάνε αντικλεπτικά σε ελεγχόμενο χώρο για να σου το πάρουν. Μην αγχώνεσαι και μην το πολυσκέφτεσαι, ένα επώνυμο disk lock είναι αρκετό πιστεύω, απλά να το κουμπώνεις πάντα για να μην στο σηκώσει κανένας άκυρος "περαστικός" που θα ανέβει στα Λιόσια να κάνει τα ψώνια του και να το παρατήσει κάπου. Σε ευχαριστώ. Ας ελπίσουμε τότε να πάει καλά το μέσα. Αυτό που λες για την αξία της μηχανής είναι σωστό. Ενα μέσο σκουτερακι είναι, νομίζω είναι τελείως τριτοδεύτερος στόχος. Πάντως, για να το πω κι αυτό, ρε σεις έξω τα περισσότερα μηχανάκια τα βλέπω χωρίς αλυσίδα, χωρίς κλειδαριά δισκόφρενου. Δεν φοβούνται; 1 ώρα πριν, stel106 είπε τι εννοεις δεν δεχονται παραπανω απο 2ετιας μηχανακι? γιατι ασφαλιζω χρονια ολες μου τις μοτο κανονικα εξω ουτε καν.... μεσα δεν το βλεπουν τοσο ευκολα αυτοι που κοβουν βολτες για να δουνε τι θα κλεψουν ολοκλρη πυλωτη δεν εχει καποια σωληνα να το δεσεις/? υπαρχει και το abus anchor για βαση στο πατωμα η σε τοιχο (τωρα 4 τρυπουλες πες τον οταν φυγω θα στις στοκαρω) Δυστυχώς δεν έχει και αποκλείεται να μου επιτρέψει να βάλω anchor. Είναι νούμερο τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 πμ Moderators Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 πμ 1 ώρα πριν, stel106 είπε τι εννοεις δεν δεχονται παραπανω απο 2ετιας μηχανακι? γιατι ασφαλιζω χρονια ολες μου τις μοτο κανονικα εξω ουτε καν.... μεσα δεν το βλεπουν τοσο ευκολα αυτοι που κοβουν βολτες για να δουνε τι θα κλεψουν ολοκλρη πυλωτη δεν εχει καποια σωληνα να το δεσεις/? υπαρχει και το abus anchor για βαση στο πατωμα η σε τοιχο (τωρα 4 τρυπουλες πες τον οταν φυγω θα στις στοκαρω) Για κλοπή δεν έχω βρει ασφάλεια που να δέχεται να καλύψει μηχανάκια πάνω τον 2 ετών Πρόσφατα μετά από μια μεγάλη ανακατασκευή έψαξα να ασφαλίσω για κλοπή ένα 2ης γενιάς hayabusa καμία ασφαλιστική δεν το δέχτηκε, όλες μου είπαν το ίδιο πάνω κάτω ότι νετα τα 2 έτη δεν ασφαλίζουν για κλοπή μηχανές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 πμ 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι παράνομα αυτά τα σημεία; Εχω πάντως και αυτό το σημείο απέναντι μου. Δεν παρκάρουν εκεί και μπορώ να περάσω την αλυσίδα στο δοκάρι και να έχω το σκούτερ στην άσφαλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα