Προς το περιεχόμενο

Renault twingo ‘11

Γιώργος16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα ,

προσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αμάξι και διέκρινα πως η πόρτα του συνοδηγού δε κλειδώνει όταν κλειδώνω το αμάξι αλλά μόνο του οδηγού !(το αμάξι εχει 3 πόρτες) και επίσης το πορτ μπαγκαζ δε κλείνει .

Τι πιστεύετε πρέπει να κάνω για να το λύσω ;έχετε κάποιο άτομο στις επαφές σας γιαυτο ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, Γιώργος16 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα ,

προσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αμάξι και διέκρινα πως η πόρτα του συνοδηγού δε κλειδώνει όταν κλειδώνω το αμάξι αλλά μόνο του οδηγού !(το αμάξι εχει 3 πόρτες) και επίσης το πορτ μπαγκαζ δε κλείνει .

Τι πιστεύετε πρέπει να κάνω για να το λύσω ;έχετε κάποιο άτομο στις επαφές σας γιαυτο ; 

Είτε θέμα καλωδίωσης ή ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές έχουν πρόβλημα έτσι όπως το λες 

Εάν δε έχεις γνώσεις , είτε σε ηλεκτρολόγο θα πας ή σε συνεργειο

1 ώρα πριν, Γιώργος16 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα ,

Συγνώμη φίλε μου αλλά όλα αυτά δεν τα είδες πριν το αγοράσεις;Δεν κλείνει το πορτμπαγκαζ;Φαντάζομαι πόσα άλλα προβλήματα σου έχει κρύψει ο πωλητής.

48 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Είτε θέμα καλωδίωσης ή ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές έχουν πρόβλημα έτσι όπως το λες 

Εάν δε έχεις γνώσεις , είτε σε ηλεκτρολόγο θα πας ή σε συνεργειο

Σε οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο έτσι; Και γω για καλωδίωση έλεγα, ξέρετε πόσα θα πάρει περίπου να χω στον νου μου

15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Συγνώμη φίλε μου αλλά όλα αυτά δεν τα είδες πριν το αγοράσεις;Δεν κλείνει το πορτμπαγκαζ;Φαντάζομαι πόσα άλλα προβλήματα σου έχει κρύψει ο πωλητής.

Καλά αφήστε …

12 ώρες πριν, Γιώργος16 είπε

Σε οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο έτσι; Και γω για καλωδίωση έλεγα, ξέρετε πόσα θα πάρει περίπου να χω στον νου μου

Καλά αφήστε …

Το κόστος αναλόγως .

ή βρες και κάποιο συνεργείο που δουλεύει Renault. Σίγουρα θα έχουν ηλεκτρολόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...