Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού της τάξης των 1.000 ευρώ και άνω, όπως S24 Ultra, Pixel 9 Pro, αλλά και περσινές συσκευές όπως S23 Ultra  και Xiaomi 14 Ultra. Αξίζει η αναμονή για Black Friday ή τέτοια τάξης κινητά δεν βγαίνουν σε προσφορές;

Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.

Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά λίγες πραγματικά αξίζουν. Θέλει προσοχή και παρακολούθηση των συσκευών που σε ενδιαφέρουν για να δεις εάν πρόκειται όντως για προσφορά.

Εγώ προσωπικά δεν ψωνίζω πλέον black friday.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά λίγες πραγματικά αξίζουν. Θέλει προσοχή και παρακολούθηση των συσκευών που σε ενδιαφέρουν για να δεις εάν πρόκειται όντως για προσφορά.

Εγώ προσωπικά δεν ψωνίζω πλέον black friday.

Ενίοτε (για κινητά δεν έχω γνώση) πχ μοντέλα προηγούμενης χρονιάς βγαίνουν σε προσφορές. Έχω πάρει τηλεόραση σε πραγματική προσφορά έτσι, μια 65αρα Sony. Το θέμα είναι αν παίζει για τετοιας κατηγορίας κινητά να πέσουν έστω ένα 20%. 

Δημοσ.

Για αλλα πραγματα ή άλλα μοντελα δεν θα έλεγα κάτι, αλλά πολύ συγκεκριμένα για Samsung S δεν θα το συνιστούσα γιατί σχεδόν αμέσως μετά έρχεται η παρουσίαση του επόμενου μοντέλου και, σε αντίθεση με την Apple, η Samsung κάνει μεγάλες προσφορές στο preorder. Εγώ είχα πάρει το s21u σε BF και λίγο μετά πήρα το s22u στην παρουσιαση, όχι πολύ ακριβότερα, και μετανοιωσα που είχα πάρει το προηγούμενο μοντέλο στο BF. Από τότε παίρνω το S ultra στο preorder. 

Δημοσ.

Περιμένω και εγώ το black Friday για να αγοράσω μάλλον το OnePlus 12. Ήδη στην εφαρμογή OnePlus Store το 16/512 το έχει 850 (στη σελίδα 900). Οπότε θα περιμένω μέχρι τη δεύτερη φάση, από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου, μήπως και βγάλει καμιά καλύτερη προσφορά, διαφορετικά θα το πάρω στα 850 που από την επίσημη τιμή είναι 300 ευρώ κάτω.

Εκτός αν προκύψει κάτι άλλο φθηνότερο σε ναυαρχίδα που δεν το βλέπω...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Περιμένω και εγώ το black Friday για να αγοράσω μάλλον το OnePlus 12. Ήδη στην εφαρμογή OnePlus Store το 16/512 το έχει 850 (στη σελίδα 900). Οπότε θα περιμένω μέχρι τη δεύτερη φάση, από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου, μήπως και βγάλει καμιά καλύτερη προσφορά, διαφορετικά θα το πάρω στα 850 που από την επίσημη τιμή είναι 300 ευρώ κάτω.

Εκτός αν προκύψει κάτι άλλο φθηνότερο σε ναυαρχίδα που δεν το βλέπω...

Η καλύτερη προσφορά που είχε γίνει στο 1+12 ήταν στο Κωτσόβολο στο 900€ και δύο δώρα (ακουστικά+φορτιστή).

Δυστυχώς εγώ δεν την πρόλαβα και το πήρα κανονικά.

Τώρα στην Black Friday δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Και γενικά δεν παίρνω από Black Friday γιατί είναι κοροϊδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Η καλύτερη προσφορά που είχε γίνει στο 1+12 ήταν στο Κωτσόβολο στο 900€ και δύο δώρα (ακουστικά+φορτιστή).

Δυστυχώς εγώ δεν την πρόλαβα και το πήρα κανονικά.

Τώρα στην Black Friday δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Και γενικά δεν παίρνω από Black Friday γιατί είναι κοροϊδία.

Η καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής είναι από το OnePlus Store app που το έχει στα 849 (16/512). 

Δηλαδή το να βγάλei ο Κωτσόβολος στα 850 ή στα 800 το OnePlus για Black Friday θα πεις ότι είναι κοροϊδία; Το 12 θέλω να το αγοράσω. Με βολεύει στα 849 αλλά θα περιμένω μέχρι τις 15 Νοεμβρίου που ξεκινάει η δεύτερη φάση των προσφορών της OnePlus ή αν στο ενδιάμεσο βγάλει κάτι o Κωτσόβολος.

Επεξ/σία από ostvarivanje
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Η καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής είναι από το OnePlus Store app που το έχει στα 849 (16/512). 

Δηλαδή το να βγάλei ο Κωτσόβολος στα 850 ή στα 800 το OnePlus για Black Friday θα πεις ότι είναι κοροϊδία; Το 12 θέλω να το αγοράσω. Με βολεύει στα 849 αλλά θα περιμένω μέχρι τις 15 Νοεμβρίου που ξεκινάει η δεύτερη φάση των προσφορών της OnePlus ή αν στο ενδιάμεσο βγάλει κάτι o Κωτσόβολος.

Όχι βέβαια δεν είπα κάτι τέτοιο.....

Μακάρι να το βγάλει τόσο.......

Στα 800-850 είναι λίγο δύσκολο.

Μπορεί να το πάει στα 900-950 που ήταν η τελευταία προσφορά που είχε κάνει.

Αλλά και αυτή με τα δώρα που σου είπα ήταν αρκετά καλή προσφορά(899€ + δώρα).

Τα ακουστικά μόνο έκαναν 90-100€ και ο φορτιστής γύρω στα 50-60€.

Απλά στην Black Friday δεν έχω μεγάλες προσδοκίες για καλές προσφορές.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όχι βέβαια δεν είπα κάτι τέτοιο.....

Μακάρι να το βγάλει τόσο.......

Στα 800-850 είναι λίγο δύσκολο.

Μπορεί να το πάει στα 900-950 που ήταν η τελευταία προσφορά που είχε κάνει.

Αλλά και αυτή με τα δώρα που σου είπα ήταν αρκετά καλή προσφορά(899€ + δώρα).

Τα ακουστικά μόνο έκαναν 90-100€ και ο φορτιστής γύρω στα 50-60€.

Απλά στην Black Friday δεν έχω μεγάλες προσδοκίες για καλές προσφορές.

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (ήδη κάτοχος 5 OnePlus συσκευών), περίμενα να πέσει. Και όταν το είχε ο Κωτσόβολος στα 899 το Αύγουστο ήμουν διακοπές και βασικά δε θυμάμαι αν έδινε και δώρο, απλά θυμάμαι ότι ήταν στα 899. Τώρα, κοίτα, αν δεν το κατεβάσει κάτι από 850 που το έχει το app της OnePlus θα το πάρω από το app. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι καλύτερο από τον Κωτσόβολο ευπρόσδεκτο θα είναι. 

Τέλος σε ποιον φορτιστή αναφέρεσαι; Και αν έχεις πάρει τα ακουστικά ή άλλα ακουστικά της OnePlus, πες μου κατά πόσο είναι καλά σε κλήσεις. Για μουσική δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (ήδη κάτοχος 5 OnePlus συσκευών), περίμενα να πέσει. Και όταν το είχε ο Κωτσόβολος στα 899 το Αύγουστο ήμουν διακοπές και βασικά δε θυμάμαι αν έδινε και δώρο, απλά θυμάμαι ότι ήταν στα 899. Τώρα, κοίτα, αν δεν το κατεβάσει κάτι από 850 που το έχει το app της OnePlus θα το πάρω από το app. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι καλύτερο από τον Κωτσόβολο ευπρόσδεκτο θα είναι. 

Τέλος σε ποιον φορτιστή αναφέρεσαι; Και αν έχεις πάρει τα ακουστικά ή άλλα ακουστικά της OnePlus, πες μου κατά πόσο είναι καλά σε κλήσεις. Για μουσική δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Και εγώ OnePlus έχω και είχα.

Το τελευταίο ήταν το 1+6 που το έχω ακόμα για καβατζα.

Όχι δεν έχω πάρει ακουστικά.

Ο φορτιστής που έδινε μάλλον ήταν για το αυτοκίνητο γιατί ήδη μέσα υπάρχει.

Όχι την προσφορά εγώ δεν την πρόλαβα γιατί δεν είχα ακόμα μαζέψει τα λεφτά.

Εάν θες προσφορά κάτω από 800€ υπάρχει στο Amazon.

https://www.amazon.com/gp/product/B0CQ5M1NXQ/ref=ox_sc_act_title_1?tag=lagonika-20&creative=9325&th=1&psc=1

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GATE123 είπε

Και εγώ OnePlus έχω και είχα.

Το τελευταίο ήταν το 1+6 που το έχω ακόμα για καβατζα.

Όχι δεν έχω πάρει ακουστικά.

Ο φορτιστής που έδινε μάλλον ήταν για το αυτοκίνητο γιατί ήδη μέσα υπάρχει.

Όχι την προσφορά εγώ δεν την πρόλαβα γιατί δεν είχα ακόμα μαζέψει τα λεφτά.

Εάν θες προσφορά κάτω από 800€ υπάρχει στο Amazon.

https://www.amazon.com/gp/product/B0CQ5M1NXQ/ref=ox_sc_act_title_1?tag=lagonika-20&creative=9325&th=1&psc=1

Καλησπέρα

Αυτή τη στιγμή έχω OnePlus 8Pro και OnePlus 7pro σαν δεύτερο που το Δεκέμβριο κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας!

Δηλαδή ο φορτιστής ήταν ίδιος με αυτόν μέσα στη συσκευασία; 

Και εγώ, όταν είχε την προσφορά ήμουν διακοπές στη Θάσο, οπότε το άφησα για αργότερα. 

Ο σύνδεσμος που μου δίνεις δε στέλνει Ελλάδα.

Πάντως για το 12, πιστεύω ότι μετά τις 15 Νοεμβρίου που λέει ότι είναι η δεύτερη φάση black friday, θα το δίνει και μέσω τις σελίδας στα 850 ευρώ, όσο δηλαδή έχει και στην εφαρμογή, ενώ τώρα στη σελίδα το έχει στα 900.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Καλησπέρα

Αυτή τη στιγμή έχω OnePlus 8Pro και OnePlus 7pro σαν δεύτερο που το Δεκέμβριο κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας!

Δηλαδή ο φορτιστής ήταν ίδιος με αυτόν μέσα στη συσκευασία; 

Και εγώ, όταν είχε την προσφορά ήμουν διακοπές στη Θάσο, οπότε το άφησα για αργότερα. 

Ο σύνδεσμος που μου δίνεις δε στέλνει Ελλάδα.

Πάντως για το 12, πιστεύω ότι μετά τις 15 Νοεμβρίου που λέει ότι είναι η δεύτερη φάση black friday, θα το δίνει και μέσω τις σελίδας στα 850 ευρώ, όσο δηλαδή έχει και στην εφαρμογή, ενώ τώρα στη σελίδα το έχει στα 900.

Όχι εννοώ ότι υπάρχει ο αρχικός φορτιστής ( 100W SUPERVOOC Power Adapter) και το δώρο ήταν φορτιστής αυτοκινήτου.

Το στέλνει το Green.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όχι εννοώ ότι υπάρχει ο αρχικός φορτιστής ( 100W SUPERVOOC Power Adapter) και το δώρο ήταν φορτιστής αυτοκινήτου.

Το στέλνει το Green.

Μια χαρά και ο φορτιστής αυτοκινήτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...