Vasilisxd Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 πμ 18 hours ago, Ntinaras said: Ψιλολογια. Κυριως ελεγχος φρενων και υγρων ψυξης μπαταριας. Ούτε καν για υγρά ψύξης μπαταρίας, εάν εξαιρέσουμε το Ioniq 5 της Hyundai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Τετάρτη στις 09:04 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:04 πμ (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2024 στις 10:00 ΜΜ, nefos78 είπε Οι αδαείς εδώ στο forum που μιλούν για "κινέζικα" προφανώς δεν έχουν γυρίσει έστω και μια σελίδα σε βιβλίο ιστορίας για να το ξεστομίζουν... Διαφωτίστε και εμάς τους "αδαείς" που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία ιστορίας που έχετε διαβάσει μόνο εσείς και κατέχετε την "αυθεντία" και την "γνώση" επί του θέματος, ώστε να καταλάβουμε και σε τί αναφέρεστε, γιατί από "ιστορίες" έχουμε ακούσει πολλές και διάφορες τελευταία.... Στις 3/11/2024 στις 10:00 ΜΜ, nefos78 είπε Η Κίνα είναι το μέλλον στη γη ( και στο διάστημα ) και ναι είναι έτη φωτός μπροστά... Σε ποιανού το μέλλον ακριβώς, προσδιορίστε μας και σε σχέση με τί ακριβώς είναι έτη φωτός μπροστά; Στις 3/11/2024 στις 10:00 ΜΜ, nefos78 είπε Η Αμερική, ως παρακμάζουσα δύναμη εξακολουθεί να κάνει αυτό που έκανε πάντα...πόλεμο για πώληση όπλων...και πάει με σταθερά βήματα προς τα πίσω. Δεν μου κάνει έκπληξη η είδηση οπότε . Η Αμερική όντως είναι παρακμάζουσα δύναμη και έκανε πολέμους πάντα, αλλά δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες μεγάλες χώρες σε αυτό τον τομέα που επίσης έκαναν και κάνουν πολέμους μέχρι και σήμερα, το point εδώ είναι ότι για να σταματήσουν επιτέλους οι πόλεμοι στον παγκόσμιο χάρτη και να υπάρξει επιτέλους παγκόσμια ειρήνη, θα πρέπει οι λαοί του κόσμου να γκρεμίσουν την τυραννία των διάφορων Δικτατόρων και των Απολυταρχικών καθεστώτων που καταδυναστεύουν μεγάλος μέρος της υφηλίου και που προκαλούν τους διάφορους πολέμους και να επιλέξουν την Δημοκρατία, διότι για όσο θα υπάρχουν αυτοί και όσοι τους υποστηρίζουν, για τόσο θα διαιωνίζονται και οι διάφοροι πόλεμοι μέχρι να καταφέρουν να επιβάλλουν την παγκόσμια τυραννία που τόσο πολύ ποθούν όλοι αυτοί οι νυν και ανερχόμενοι Δικτάτορες της υφηλίου.... Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:06 πμ από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ 3 ώρες πριν, Ne0n είπε Διαφωτίστε και εμάς τους "αδαείς" που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία ιστορίας που έχετε διαβάσει μόνο εσείς και κατέχετε την "αυθεντία" και την "γνώση" επί του θέματος, ώστε να καταλάβουμε και σε τί αναφέρεστε, γιατί από "ιστορίες" έχουμε ακούσει πολλές και διάφορες τελευταία.... Σε ποιανού το μέλλον ακριβώς, προσδιορίστε μας και σε σχέση με τί ακριβώς είναι έτη φωτός μπροστά; Η Αμερική όντως είναι παρακμάζουσα δύναμη και έκανε πολέμους πάντα, αλλά δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες μεγάλες χώρες σε αυτό τον τομέα που επίσης έκαναν και κάνουν πολέμους μέχρι και σήμερα, το point εδώ είναι ότι για να σταματήσουν επιτέλους οι πόλεμοι στον παγκόσμιο χάρτη και να υπάρξει επιτέλους παγκόσμια ειρήνη, θα πρέπει οι λαοί του κόσμου να γκρεμίσουν την τυραννία των διάφορων Δικτατόρων και των Απολυταρχικών καθεστώτων που καταδυναστεύουν μεγάλος μέρος της υφηλίου και που προκαλούν τους διάφορους πολέμους και να επιλέξουν την Δημοκρατία, διότι για όσο θα υπάρχουν αυτοί και όσοι τους υποστηρίζουν, για τόσο θα διαιωνίζονται και οι διάφοροι πόλεμοι μέχρι να καταφέρουν να επιβάλλουν την παγκόσμια τυραννία που τόσο πολύ ποθούν όλοι αυτοί οι νυν και ανερχόμενοι Δικτάτορες της υφηλίου.... Ένα άρθρο πρόσφατο εδώ ( για το διάστημα ) https://www.lifo.gr/now/world/neos-polemos-ton-astron-i-kina-ehei-exofrenikes-dynatotites-proeidopoiei-diastimiko-soma επίσης είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις για το ποιος κατέχει τις σπάνιες γαίες που η τεχνολογία των δυτικών βασίζεται σε ακριβώς πάνω σε αυτές ( ηλεκτρικά κ.τ.λ. ) φιλικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις τους "Δρόμους του Μεταξιού " Π.Φρανκοπάν για το " κινεζιές>αντιγραφές" τέλος, δεν είμαι ούτε ο άρχοντας της γνώσης ( δε ξέρω από που το συμπέρανες αυτό ) ούτε τα έχω διαβάσει όλα εγώ όπως περίτρανα τόνισες . Απλά έχει γίνει τουλάχιστον γελοίο να ξεστομίζεται απλά μια έκφραση "κινεζιές" χωρίς καν ένα επιχείρημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. χθες στις 07:58 πμ Share Δημοσ. χθες στις 07:58 πμ 18 ώρες πριν, nefos78 είπε επίσης είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις για το ποιος κατέχει τις σπάνιες γαίες που η τεχνολογία των δυτικών βασίζεται σε ακριβώς πάνω σε αυτές ( ηλεκτρικά κ.τ.λ. ) Οι σπάνιες γαίες δεν είναι τόσο σπάνιες όσο λέει το όνομα τους. Θεωρήθηκε στην αρχή ότι είναι αλλά μετά είδαμε ότι υπάρχουν άπλετες. Τώρα όσον αφορά το άρθρο του lifo είναι μία κλασική ελληνική κουράδα χωρίς αρθρογράφο και πηγή. Όπως δηλαδή και το 99% των άρθρων εκεί έξω. Πιθανών έχει ακολουθήσει την συνταγή που στηρίζεται σε κάτι πραγματικό αλλά ταυτόχρονα τα παραλέει κιόλας. Δεν θα μπω στον κόπο φυσικά να ψάξω την πηγή. Καλό είναι να τα αποφεύγεις και εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα