trelaras22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου καλησπέρα. Με το ζόρι, επιβάλλοντάς το και πληρώνοντάς το, μου φερε η μάνα εδώ στο σπίτι ένα στεγνωτήριο, να το χω λέει να μου λύσει τα χέρια. Πριν μου λύσει και τα ρούχα ωστόσο με την κυριολεκτική ένοια κι επειδή διαβάζω θεωρίες απο εξαιρετικά θετικές μέχρι κι οτι βγαίναν λέει με το βρακί στο δρόμο γιατί τους κατέστρεψε τα ρούχα το συστηματικό στέγνωμα στο μηχάνημα, ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους: Κάνει όντως ζημιά στα ρούχα το στεγνωτήριο, θέλει σε κάτι συγκεκριμένη προσοχή, αποφυγή κλπ κλπ; Η αλήθεια είναι οτι εδώ Θεσσαλονίκη, τους χειμερινούς μήνες θα βόλευε, αλα αν είναι να ρίξει στα ρούχα ένα νούμερο, ας περιμένω και καναδυό μέρες να στεγνώσουν... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Ναι τα χαλάει, όχι βέβαια με 2-3 φορές, μιλάμε για πάρα πολλές χρήσεις μέχρι να χαλάσει κάτι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, trelaras22 είπε καλησπέρα. Με το ζόρι, επιβάλλοντάς το και πληρώνοντάς το, μου φερε η μάνα εδώ στο σπίτι ένα στεγνωτήριο, να το χω λέει να μου λύσει τα χέρια. Πριν μου λύσει και τα ρούχα ωστόσο με την κυριολεκτική ένοια κι επειδή διαβάζω θεωρίες απο εξαιρετικά θετικές μέχρι κι οτι βγαίναν λέει με το βρακί στο δρόμο γιατί τους κατέστρεψε τα ρούχα το συστηματικό στέγνωμα στο μηχάνημα, ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους: Κάνει όντως ζημιά στα ρούχα το στεγνωτήριο, θέλει σε κάτι συγκεκριμένη προσοχή, αποφυγή κλπ κλπ; Η αλήθεια είναι οτι εδώ Θεσσαλονίκη, τους χειμερινούς μήνες θα βόλευε, αλα αν είναι να ρίξει στα ρούχα ένα νούμερο, ας περιμένω και καναδυό μέρες να στεγνώσουν... Ευχαριστώ! Εχουν ταμπελάκι τα ρούχα που λεει για το στεγνωτήριο. Οκ τα φθειρει,και τι έγινε;Θα φοράς το ίδιο ρούχο 10 χρόνια; Το πλύσιμο δεν τα φθείρει;Ο ήλιος; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Οι οδηγίες λένε να καθαρίζεις τα φίλτρα μετά΄απο κάθε χρήση, αυτό το χνούδι που έχει μέσα απο κάπου βγαίνει Για ευαίσθητα έχει ειδικό πρόγραμμα που βάζεις συνήθως ενα ρούχο, η ζημιά γίνεται απο την τριβή ανάμεσα στα ρούχα και την θερμοκρασία Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Τα χνούδια είναι είναι κίνδυνος θάνατος για πυρκαγιά και πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drunkdonkey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Χρησιμοποιώ στεγνωτηριο εδώ και 2 χρόνια. Ναι, προφανώς υπάρχει μια φθορά αλλά μη νομίζεις ότι θα χαλάσει το ρούχο στις 10-20 πλύσεις. Προς το παρόν δεν έχω κανένα ρούχο που μου χάλασε η έχει φθαρεί αρκετά. Ίσα ίσα άμα τα αφήνεις έξω στον ήλιο είναι χειρότερα. Προφανώς αυτά με σύγχρονο στεγνωτηριο κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 33 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε Χρησιμοποιώ στεγνωτηριο εδώ και 2 χρόνια. Ναι, προφανώς υπάρχει μια φθορά αλλά μη νομίζεις ότι θα χαλάσει το ρούχο στις 10-20 πλύσεις. Προς το παρόν δεν έχω κανένα ρούχο που μου χάλασε η έχει φθαρεί αρκετά. Ίσα ίσα άμα τα αφήνεις έξω στον ήλιο είναι χειρότερα. Προφανώς αυτά με σύγχρονο στεγνωτηριο κλπ. Ούτε να ξεβάφουν εμφανώς νωρίτερα ξέρω γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainmilo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Χρησιμοποιώ στεγνωτήριο τα τελευταία 15 χρόνια και πλέον δεν το αλλάζω, αλλά συνάμα το λειτουργώ συμπληρωματικά της κλασσικής απλώστρας. Γενικά, καλά και ευαίσθητα ρούχα αποφεύγω να τα βάλω στεγνωτήριο, εκτός και αν είναι μικρό φορτίο και στα ευαίσθητα. Επίσης βοηθάει να γυρίσεις τα ρούχα από την ανάποδη πριν το πλύσιμο / στέγνωμα. Πετσέτες, εσώρουχα, φόρμες, τζην κτλ σου λύνει τα χέρια, ειδικά Θεσσαλονίκη που πάμε χέρι χέρι με την υγρασία. Αν υπάρχει μωρό / παιδί επίσης, από τους πιο πιστούς σου συμμάχους. Φθορά δεν έχω παρατηρήσει, τον πρώτο καιρό μόνο που δεν γνώριζα τα βασικά μου μίκρυναν αρκετά καλά πουκάμισα κατά μισό νούμερο, αλλά και πάλι, λόγω δικής μου απειρίας. Γενικός κανόνας, καθαρίζουμε το φίλτρο πριν από κάθε κύκλο, όπως επίσης και αδειάζουμε τον συλλέκτη νερού αν δεν το έχουμε συνδεδεμένο με την αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα επίσης καθαρίζω την γρίλια εισροής αέρα στο πίσω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου εγω χρησιμοποιω στεγνωτηρια 20 χρονια. Φθειρει τα ρουχα? Ναι. Κατα την αποψη μου λιγοτερο απο το ν'απλωσεις μαυρα ρουχα Ιουλη μηνα στον ηλιο. Απλα λογω της θερμοκρασιας και τις τριβης μεταξυ των ρουχων στο στεγνωμα μια σταμπα σε tsirt που ξερω θα αντεχε 30 πληντυρια αντε να αντεξει 25 (τυχαια νουμερα) η ενα φουτερ που ξερωγω θα αντεχε 5 χειμωνες να αντεξει 4 και να παει για χρηση μεσα στο σπιτι. Τωρα ποιος φοραει το ιδιο φουτερ 4-5 χρονια δεν ξερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, trelaras22 είπε Ούτε να ξεβάφουν εμφανώς νωρίτερα ξέρω γω; ο ήλιος τα ξεβάφει πιο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Κάτι ακόμη οριακά σχετικό. Αυτό με το φίλτρο που γράφετε να καθαρίζεται μετά απο κάθε στέγνωμα κλπ κλπ.. Ισχύει το ίδιο και σε 2 σε 1 σύστημα; γτ κάτι τέτοιο έχω εγώ εδω, πληντύριο/στεγνωτήριο μαζί! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κάπως μπήκα σε μια λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μια που βρηκα ενα thread για στεγνωτηρια. Σιγουρα τα ρουχα φθιρονται στο στεγνωτηριο και καμια σχεση δεν εχει με το απλωμα στην απλωστρα. Ειναι ομως εξαιρετικα βολικο. Καθε στεγνωτηριο εχει 2 φιλτρα. Ενα φιλτρο στον καδο, και ενα φιλτρο λιγο παρακατω στο "στοιχειο". Αυτα τα καθαριζεις μετα απο καθε στεγνωμα. Η απορια μου ειναι η εξης. Οσο και αν τα καθαριζεις, χνουδια περνάνε. Το στοιχειο πως το καθαριζετε? Ενα παλιο bosch που ειχα , εβγαινε! μπορουσες να το παρεις και να το πλυνεις στην μπανιερα. Τα τελευταια 2 στεγνωτηρια δεν βγαινει. Το αποτελεσμα ειναι οτι σε καμια 5ετια, αυτο βουλωνει, και αρχιζει τελικα και δεν στεγνώνει τα ρουχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, trelaras22 είπε Κάτι ακόμη οριακά σχετικό. Αυτό με το φίλτρο που γράφετε να καθαρίζεται μετά απο κάθε στέγνωμα κλπ κλπ.. Ισχύει το ίδιο και σε 2 σε 1 σύστημα; γτ κάτι τέτοιο έχω εγώ εδω, πληντύριο/στεγνωτήριο μαζί! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κάπως μπήκα σε μια λογική. Τώρα είναι αργά αλλά καλύτερα δυο ξεχωριστές συσκευές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, alefther είπε Τωρα ποιος φοραει το ιδιο φουτερ 4-5 χρονια δεν ξερω. Εγώ έχω ρούχα από το 2010 που τα φοράω ακόμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Τώρα είναι αργά αλλά καλύτερα δυο ξεχωριστές συσκευές. Δυστυχώς είμαι εξαιρετικά οριακός απο θέμα χώρου, έχουν θεματάκια τα 2 σε 1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα