Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Από την στιγμή που έχεις καταφέρει να το δηλώσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας σου τότε πολύ απλά θα κάνεις ταυτοποίηση μέσω Τράπεζας ηλεκτρονικά

Εφόσον έχει e-banking, αλλιώς δεν γίνεται.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, gokuthelegend said:

Εφόσον έχει e-banking, αλλιώς δεν γίνεται.

Σωστο. Υπεθεσα οτι ειναι με e-banking αλλα μπορει οντως να μην εχει.

Δημοσ.
Στις 3/11/2024 στις 5:09 ΜΜ, gokuthelegend είπε

Βγάλε ένα 2ο νούμερο στο όνομα της μητέρας σου, και δήλωσέ της αυτό στο Εθνικό Μητρώο. Δεν χρειάζεται να το έχει για κλήσεις, αλλά κρατήστε το μόνο για την λήψη των SMS. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάζετε ένα μίνιμουμ ποσό κάθε 3μηνο για να κρατάτε τον αριθμό ενεργό.

Εγω εχω ενα νουμερο στην κοσμοτε, whatsup, και κανω μια online ανανεωση το χρονο με 13€ (το μινιμουμ δηλαδη. μπορει να ειναι 8€ στο καταστημα. δεν το δοκιμασα ).

Και λαμβανω μηνυματα ολο το χρονο παρολο που εχει μηδενικο υπολοιπο και κλειδωμενες κλησεις.

Δεν ξερω πως τα καταφερα, αλλα με εχει βολεψει μια χαρα, ειδικα με με το gov.gr και το ΕΜΕ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Πατέρας μου έχει στο όνομα του ένα Whatsup νούμερο. Προσπαθώ να το δηλώσω στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας με επιβεβαίωση μέσω παρόχου και δεν το δέχεται. Μου ζητάει να πάει στα ΚΕΠ. Κάνουμε κάτι λάθος?

Επεξ/σία από KRITOLAOS
Δημοσ.

Είναι καινούργιος ο αριθμός; Είχα διαβάσει κάπου ότι χρειάζεται να έχεις τον αριθμό κάποιο διάστημα χωρίς όμως να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.
1 hour ago, KRITOLAOS said:

Ο Πατέρας μου έχει στο όνομα του ένα Whatsup νούμερο. Προσπαθώ να το δηλώσω στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας με επιβεβαίωση μέσω παρόχου και δεν το δέχεται. Μου ζητάει να πάει στα ΚΕΠ. Κάνουμε κάτι λάθος?

Πρέπει να πάει ΚΕΠ, στέλνουν επιτόπου κωδικό μέσω SMS, καταχωρεί ο υπάλληλος τον κωδικό στο σύστημα και δηλώνεται το κινητό.

Άλλη λύση είναι να πάει σε κατάστημα τράπεζας να δηλώσει το κινητό στο ebanking του, και μετά να κάνει login στο μητρώο με τους κωδικούς της τράπεζας αντί του taxisnet.

Δημοσ.

ο αριθμός είναι καινούριος στο όνομα του. χθές τον ενεργοποίησε με τη βοήθεια μου φυσικά. Ελπίζω να ισχύει οτι πρέπει να τον έχεις κάποιο διάστημα, αλλιώς ναι θέλει ΚΕΠ. Απλά ο Πατέρας μου είναι κατάκοιτος και στην ουσία το κινητό πέραν της επικοινωνίας για κάτι επείγον το θέλαμε γιατί χρειάζεται να είναι καταχωρημένο και να κάνει εξουσιοδοτήση μέσω gov όποτε χρειάζεται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε

Είναι σίγουρα στο όνομά του;

Ναι σίγουρα είναι στο όνομα του. Έχει ολόκληρη διαδικασία και την κάναμε βήμα βήμα με ταυτότητα ΑΦΜ κλπ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KRITOLAOS είπε

Ναι σίγουρα είναι στο όνομα του. Έχει ολόκληρη διαδικασία και την κάναμε βήμα βήμα με ταυτότητα ΑΦΜ κλπ

Τότε πιθανώς να χρειάζεται κάποιος χρόνο για να ενημερωθεί το σύστημα, αλλά δεν έχω ιδέα πόσο θα είναι αυτός ο χρόνος. Αν χρειάζεστε άμεσα θα πρέπει να πάει ο πατέρας σου στο ΚΕΠ όπως αναφέρουν και οι προηγούμενοι.

Δημοσ.

Όχι δεν επείγει να καταχωρηθεί άμεσα ο αριθμός. Θα περιμένουμε κάποιο διάστημα. Πιθανόν να πρέπει να ενημερωθεί το σύστημα

Δημοσ.
2 minutes ago, KRITOLAOS said:

ο αριθμός είναι καινούριος στο όνομα του. χθές τον ενεργοποίησε με τη βοήθεια μου φυσικά. Ελπίζω να ισχύει οτι πρέπει να τον έχεις κάποιο διάστημα, αλλιώς ναι θέλει ΚΕΠ. Απλά ο Πατέρας μου είναι κατάκοιτος και στην ουσία το κινητό πέραν της επικοινωνίας για κάτι επείγον το θέλαμε γιατί χρειάζεται να είναι καταχωρημένο και να κάνει εξουσιοδοτήση μέσω gov όποτε χρειάζεται.

Ούτε στο ΚΕΠ ούτε σε τράπεζα θα καταφέρετε να το δηλώσετε χωρίς βύσμα. Οι μόνες λύσεις είναι είτε να καλέσετε το 100 ώστε να κλείσετε ραντεβού με αστυνομικό, είτε να φτιάξετε πληρεξούσιο με συμβολαιογράφο το οποίο θα χρειαστείτε ούτως η άλλως κάποια στιγμή. Διότι υπάρχουν υπηρεσίες που απαιτούν φυσική παρουσία ή πληρεξούσιο και δε δέχονται εξουσιοδότηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ούτε στο ΚΕΠ ούτε σε τράπεζα θα καταφέρετε να το δηλώσετε χωρίς βύσμα. Οι μόνες λύσεις είναι είτε να καλέσετε το 100 ώστε να κλείσετε ραντεβού με αστυνομικό, είτε να φτιάξετε πληρεξούσιο με συμβολαιογράφο το οποίο θα χρειαστείτε ούτως η άλλως κάποια στιγμή. Διότι υπάρχουν υπηρεσίες που απαιτούν φυσική παρουσία ή πληρεξούσιο και δε δέχονται εξουσιοδότηση.

εμενα στο κεπ δεν δεχτηκαν ουτε το πληρεξουσιο της μητερας μου!

η τραπεζα το δεχτηκε και εκανα ετσι την δουλεια μου μεσω ebanking.

Δημοσ.
3 minutes ago, The_Judas said:

εμενα στο κεπ δεν δεχτηκαν ουτε το πληρεξουσιο της μητερας μου!

Υπάρχουν γενικά και ειδικά πληρεξούσια, διαφέρουν στη διατύπωση. Αν είναι ειδικό πληρεξούσιο που αναγραφει αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες και χρήσεις, δε γίνεται να μη το κάνουν δεκτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Υπάρχουν γενικά και ειδικά πληρεξούσια, διαφέρουν στη διατύπωση. Αν είναι ειδικό πληρεξούσιο που αναγραφει αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες και χρήσεις, δε γίνεται να μη το κάνουν δεκτό. 

ειδικο ηταν. ουτε καν το διαβασαν ειπαν οτι δεν δεχονται οποιοδηποτε πληρεξουσιο για το μητρωο επικοιμωνιας.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...