airtrelomike13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Όπως θα έχετε ενημερωθεί πρέπει να δηλώσουμε τα στοιχεία μας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας Έχω παραχωρήσει ένα 2ο αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχω στη μητέρα μου, για να εξυπηρετεί τις καθημερινές της ανάγκες και τον έχουμε δηλώσει στη τραπεζά της, με υπεύθυνη δήλωση ότι τον εχω παραχωρήσει στη μητέρα μου για να εξυπηρετείται και το είχαν δεχτεί. Το θέμα είναι ότι όταν μπω να δηλώσω τα στοιχεία της στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, θα πρέπει να δηλώσω αυτό τον αριθμό, αλλά δεν μου δίνει κάποιο πεδίο να επισυνάψω μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω δώσει τον αριθμό στη μητέρα μου για να εξυπηρετεί τις ανάγκες, και σε περίπτωση που το διασταυρώσουν με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, θα δουν ότι ανήκει στο ονομά μου. Έχει συναντήσει κάποιος αντίστοιχη περίπτωση? Μήπως πρέπει να μεταβώ στα ΚΕΠ και να το δηλώσουμε? Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2024 από airtrelomike13
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 14 hours ago, airtrelomike13 said: Καλησπέρα Όπως θα έχετε ενημερωθεί πρέπει να δηλώσουμε τα στοιχεία μας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας Έχω παραχωρήσει ένα 2ο αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχω στη μητέρα μου, για να εξυπηρετεί τις καθημερινές της ανάγκες και τον έχουμε δηλώσει στη τραπεζά της, με υπεύθυνη δήλωση ότι τον εχω παραχωρήσει στη μητέρα μου για να εξυπηρετείται και το είχαν δεχτεί. Το θέμα είναι ότι όταν μπω να δηλώσω τα στοιχεία της στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, θα πρέπει να δηλώσω αυτό τον αριθμό, αλλά δεν μου δίνει κάποιο πεδίο να επισυνάψω μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω δώσει τον αριθμό στη μητέρα μου για να εξυπηρετεί τις ανάγκες, και σε περίπτωση που το διασταυρώσουν με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, θα δουν ότι ανήκει στο ονομά μου. Έχει συναντήσει κάποιος αντίστοιχη περίπτωση? Μήπως πρέπει να μεταβώ στα ΚΕΠ και να το δηλώσουμε? Σας ευχαριστώ Δεν είναι πολύ πιο απλό να της μεταβιβάσεις τον συγκεκριμένο αριθμό; Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να είναι στο όνομα της. Θα ταυτοποιηθεί με ένα SMS και στο επόμενο πεδίο ταυτοποίησης δεν θα επιλέξει εταιρεία κινητής, αλλά τράπεζα - ελπίζω να έχει λογαριασμό στο όνομα της…
fmarkos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Το θέμα είναι ότι όταν μπω να δηλώσω τα στοιχεία της στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, θα πρέπει να δηλώσω αυτό τον αριθμό, αλλά δεν μου δίνει κάποιο πεδίο να επισυνάψω μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω δώσει τον αριθμό στη μητέρα μου για να εξυπηρετεί τις ανάγκες. Κι αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζει. Θέλουν έναν αριθμό για να στέλνουν κωδικούς επιβεβαίωσης κτλ. Δεν διασταυρώνουν τον κάτοχο, αλλά τον χρήστη του κινητού. Απλά το ίδιο τηλέφωνο δεν μπορεί να δηλωθεί σε άλλο χρήστη.
mariosnik_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Προ διετίας, όταν είχα βγάλει αριθμό κινητού για την μητέρα μου, έπρεπε να πας σε ΚΕΠ να δηλωθεί με βεβαίωση παροχου, δεν γινόταν με τίποτε ηλεκτρονικά από το ΕΜΕΠ αν δεν έχει ebanking. 1 1
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Στα ΚΕΠ αυτοπροσώπως η μητερα σου (δεν γινεται με εξουσιοδότηση)
fmarkos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Τι λέτε ρε παιδιά, όταν μπαίνεις να δηλώσεις κινητό στο ΕΜΕ μέσω Gov δεν ζητάει κανένα χαρτί. Την πρώτη φορά κάνεις ταυτοποίηση μέσω τραπέζης και δηλώνεις όποιο κινητό θέλεις. Σου στέλνει SMS στο κινητό και τέλος. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, paredwse είπε Δεν είναι πολύ πιο απλό να της μεταβιβάσεις τον συγκεκριμένο αριθμό; Το σκέφτηκα , αλλά αυτός ο αριθμός έχει ακόμα τα φοιτητικά προνόμια και δεν θέλω. Παρόλο που έχω τελειώσει εδώ και χρόνια απο φοιτητής, προτιμώ να τα κρατήσω μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να το κόψουν
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε Αυτο που ζητα ο ts νομιζω οτι δεν γινεται. Πρεπει να υπαρχει αποδεικτικο οτι το τηλεφωνο ειναι στο δικο της ονομα. Δεν γινεται παραχωρηση σε αλλον. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2024 από The_Judas
yiankap Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε Στα ΚΕΠ αυτοπροσώπως η μητερα σου (δεν γινεται με εξουσιοδότηση) Συμφωνώ. O πεθερός μου για την υπερήλικη μητέρα του το είχε κάνει στο ΚΕΠ (εννοείται η γιαγια δεν είχε e-banking....)
fmarkos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Ελληνικά γνωρίζετε; Διαδικασία: 1. Δηλώστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και θα λάβετε κωδικό μιας χρήσης με SMS για την επαλήθευση κατοχής του. 2. Επιβεβαιώστε την κατοχή του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου μέσω χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ή παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Αφού το κινητό είναι δηλωμένο στην τράπεζα, κάνει ταυτοποίηση μέσω τραπέζης και μετά έρχεται ένα SMS με κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό. Αναφορά σε κείμενο Έχω παραχωρήσει ένα 2ο αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχω στη μητέρα μου, για να εξυπηρετεί τις καθημερινές της ανάγκες και τον έχουμε δηλώσει στη τραπεζά της, με υπεύθυνη δήλωση ότι τον εχω παραχωρήσει στη μητέρα μου για να εξυπηρετείται και το είχαν δεχτεί. 1
gokuthelegend Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Το σκέφτηκα , αλλά αυτός ο αριθμός έχει ακόμα τα φοιτητικά προνόμια και δεν θέλω. Παρόλο που έχω τελειώσει εδώ και χρόνια απο φοιτητής, προτιμώ να τα κρατήσω μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να το κόψουν Βγάλε ένα 2ο νούμερο στο όνομα της μητέρας σου, και δήλωσέ της αυτό στο Εθνικό Μητρώο. Δεν χρειάζεται να το έχει για κλήσεις, αλλά κρατήστε το μόνο για την λήψη των SMS. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάζετε ένα μίνιμουμ ποσό κάθε 3μηνο για να κρατάτε τον αριθμό ενεργό. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2024 από gokuthelegend 1
james01gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, The_Judas είπε Αυτο που ζητα ο ts νομιζω οτι δεν γινεται. Πρεπει να υπαρχει αποδεικτικο οτι το τηλεφωνο ειναι στο δικο της ονομα. Δεν γινεται παραχωρηση σε αλλον. πάντως εγώ που είχα πάει σε ΚΕΠ να κάνω την δουλειά αυτήν για την γυναίκα μου, δεν μου ζήτησαν τίποτα. μόνο τον κωδικό που ήρθε στο κινητό για καταχώρηση. το κινητό είναι στο όνομά μου. πέραν αυτού, ουδέν. 1
astrea966 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 οπως ειπαν και οι προλαλησαντες γινεται σε κεπ. το εκανα εγω στον γιο μου που ειναι ανηλικος και δεν μπορουσα να του μεταφερω τον αριθμο στο ονομα του.
ardi21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Από την στιγμή που έχεις καταφέρει να το δηλώσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας σου τότε πολύ απλά θα κάνεις ταυτοποίηση μέσω Τράπεζας ηλεκτρονικά και θα δηλωθεί χωρίς πρόβλημα στο ΕΜΕΠ. Δεν ανεβάζεις κάποια υπεύθυνη δήλωση. Που έχεις μπερδευτεί; Το ΚΕΠ που λένε οι φίλοι παραπάνω δεν ξέρω πού κολλάει. Γίνεται ηλεκτρονικά εύκολα. Πάντως μου φαίνεται περίεργο που δέχτηκε η Τράπεζα μια υπεύθυνη δήλωση απλά.
fmarkos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Έχω μια απορία, όταν απαντάτε, διαβάζετε τι έχουν γράψει οι υπόλοιποι ή απλά σας αρέσει να λέτε τα ίδια ή και άσχετα πράγματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα