giorgos1966 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, paristsim είπε είσαι ικανοποιημένος από εικόνα και ήχο γενικά; τη σκέφτομαι και γω Χθές τη παράγγειλα, αύριο μεθαύριο θα μου έρθει. Περίμενε και θα σου πω εντυπώσεις. 1
paristsim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου ok απλά αν σε ενδιαφέρει το gaming νομίζω αυτή που πήρες δεν υποστηρίζει vrr (variable refresh rate) κάτι που μερικοί που παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες στην tv θεωρούν καλό να υπάρχει. για τις άλλες διαφορές δεν βλέπω να είναι πολύ σημαντικές...
giorgos1966 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, paristsim είπε ok απλά αν σε ενδιαφέρει το gaming νομίζω αυτή που πήρες δεν υποστηρίζει vrr (variable refresh rate) κάτι που μερικοί που παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες στην tv θεωρούν καλό να υπάρχει. για τις άλλες διαφορές δεν βλέπω να είναι πολύ σημαντικές... Όχι δεν παίζω παιχνίδια . Κοιτάζω ταινίες, κανάλια και YouTube Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου από giorgos1966
paristsim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου μια χαρά! εν τω μεταξύ ψάχνοντας αλλού, στο site της tcl και σε ξένο site, για το ίδιο μοντέλο που πήρες, είδα λέει υποστηρίζει και vrr. Παίζει να είχε δίκιο ο φίλος που έλεγε είναι σχεδόν ολόιδιες. Και το σκρουτζ μάλλον έκανε λάθος εκεί για το vrr. Δεν το έχουμε με τις ακριβείς πληροφορίες στην Ελλάδα - είμαστε στο περίπου. Σε κάθε περίπτωση έκανες μια πολύ καλή επιλογή νομίζω για τα λεφτά της. Εύχομαι να τη χαρείς (και πιθανότατα να πάρω την ίδια). 1
giorgos1966 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 25 λεπτά πριν, paristsim είπε μια χαρά! εν τω μεταξύ ψάχνοντας αλλού, στο site της tcl και σε ξένο site, για το ίδιο μοντέλο που πήρες, είδα λέει υποστηρίζει και vrr. Παίζει να είχε δίκιο ο φίλος που έλεγε είναι σχεδόν ολόιδιες. Και το σκρουτζ μάλλον έκανε λάθος εκεί για το vrr. Δεν το έχουμε με τις ακριβείς πληροφορίες στην Ελλάδα - είμαστε στο περίπου. Σε κάθε περίπτωση έκανες μια πολύ καλή επιλογή νομίζω για τα λεφτά της. Εύχομαι να τη χαρείς (και πιθανότατα να πάρω την ίδια). H αλήθεια ειναι οτι εψαχνα πολύ καιρό για αγορα (εχω να αλλαξω τηλεόραση 15 χρονια...) και ειχα μπλοκάρει. Με βοήθησε ο CaptainsChris, παραπάνω, και έβγαλα άκρη. Απ όσο κοιταξα και στο ιντερνετ ειναι πολύ καλή. Ετσι λένε, θα τη δω και θα σου πω.
giorgos1966 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Στις 13/11/2024 στις 6:22 ΜΜ, paristsim είπε μια χαρά! εν τω μεταξύ ψάχνοντας αλλού, στο site της tcl και σε ξένο site, για το ίδιο μοντέλο που πήρες, είδα λέει υποστηρίζει και vrr. Παίζει να είχε δίκιο ο φίλος που έλεγε είναι σχεδόν ολόιδιες. Και το σκρουτζ μάλλον έκανε λάθος εκεί για το vrr. Δεν το έχουμε με τις ακριβείς πληροφορίες στην Ελλάδα - είμαστε στο περίπου. Σε κάθε περίπτωση έκανες μια πολύ καλή επιλογή νομίζω για τα λεφτά της. Εύχομαι να τη χαρείς (και πιθανότατα να πάρω την ίδια). Kαλησπέρα φίλε μου. Λοιπόν σημερα την παρέλαβα ( TCL 43"C655). Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Για μένα εύκολο το μενού, εχει τα πάντα. Η εικόνα μετά από ρυθμίσεις που βρήκα στο youtybe, την βλέπω πολύ καθαρή και με ωραία χρώματα. Πιστεύω ότι για τα χρήματα που έδωσα, αξίζει. Εαν αποφασίσεις για αυτήν, πρόσεξε πολύ τις τιμές. Σε ορισμένα site την εχουν 360-399 ευρω.... Εγω την πήρα στα 329 ευρω από Κρήτη. Σε 2 μερες μου ηρθε ( ΕΛΤΑ courier) και με δωρεαν μεταφορικά.
rkb Δημοσ. Τρίτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:40 μμ Εαν επιτρέπεται από πιο μαγαζί την αγόρασες; Ενδιαφέρεται φίλος μου για την ίδια στις 55". Από ότι καταλαβαίνω είσαι ευχαριστημένος από την επιλογή.
giorgos1966 Δημοσ. Τρίτη στις 07:07 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:07 μμ 3 ώρες πριν, rkb είπε Εαν επιτρέπεται από πιο μαγαζί την αγόρασες; Ενδιαφέρεται φίλος μου για την ίδια στις 55". Από ότι καταλαβαίνω είσαι ευχαριστημένος από την επιλογή. Nαι για τα λεφτα που εδωσα με κάλυψε σε όλα. Από ( https://www.electrocrete.gr/ ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα