Paokjimvol4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Καλησπέρα Γνωρίζει κάποιος πως θα μπορέσω καθώς είμαι σε λειτουργία υβριδικής να παίζουν τα προγράμματα σε κανονικό μέγεθος οθόνης και όχι σε παράθυρο πάνω δεξιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. Κυριακή στις 06:39 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:39 μμ Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση ακόμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paokjimvol4 Δημοσ. Κυριακή στις 10:55 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:55 μμ Προσπάθησε κι εσύ κι αν βρεις κάτι μου λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Paokjimvol4 Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ Μέλος Λύση Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ Στις 3/11/2024 στις 6:39 ΜΜ, pavloa είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση ακόμη.. Καλησπέρα ξανά Βρήκα λύση Το συγκεκριμένο μοντέλο χρειάζεται μια αναβάθμιση Επικοινώνησε με την επίσημη αντιπροσωπεία και κλείσε ραντεβού για ενημέρωση λογισμικού μέσω usb Αν μπορείς κάνε και κάτι ακόμη Μπες στο product info και κοίτα τι μοντέλο της tcl γραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 μμ 43 λεπτά πριν, Paokjimvol4 είπε Καλησπέρα ξανά Βρήκα λύση Το συγκεκριμένο μοντέλο χρειάζεται μια αναβάθμιση Επικοινώνησε με την επίσημη αντιπροσωπεία και κλείσε ραντεβού για ενημέρωση λογισμικού μέσω usb Αν μπορείς κάνε και κάτι ακόμη Μπες στο product info και κοίτα τι μοντέλο της tcl γραφει Καλησπέρα. Δηλαδή πρέπει να έρθουν να την κάνουν αναβάθμιση? Θα το ψάξω μόλις πάω στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paokjimvol4 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:31 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:31 πμ 11 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Δηλαδή πρέπει να έρθουν να την κάνουν αναβάθμιση? Θα το ψάξω μόλις πάω στο σπίτι. Καλημέρα Η δικιά μου ενώ είναι αγορασμενη σαν c805 στο product info γράφει c755 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 πμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Paokjimvol4 είπε Καλημέρα Η δικιά μου ενώ είναι αγορασμενη σαν c805 στο product info γράφει c755 Και η δικιά μου το ίδιο γράφει c755 Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:13 πμ από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paokjimvol4 Δημοσ. χθες στις 06:20 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 06:20 πμ Καλημέρα Αυτό σημαίνει πως είναι παρά εισαγωγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Είναι διαφορετικά μοντέλα του 2023 https://www.displayspecifications.com/en/model/412e355d , https://www.displayspecifications.com/en/model/3a5f3563 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα