mariariw22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους και συγγνώμη αν ανοίγω θέμα, που υπάρχει ήδη. Βρίσκομαι σε έρευνα αγοράς για σόμπα πέλλετ για σπίτι 60 τμ. Θα ήθελα την άποψή σας για αγορά σόμπας από το praktiker. Είναι αποτρεπτική μία αγορά τέτοιου είδους από ένα τέτοιο κατάστημα; Θέλω μία σόμπα για καμιά 5ετία και όταν έρθει το αέριο στην πόλη μου θα βρω άκρη για εκείνο. Θα με βοηθούσαν πολύ οι γνώμες σας.
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Μια χαρά είναι δεν παθαίνουν κάτι, δες απλά να γίνει σωστή εγκατάσταση και να την καθαρίζεις κάθε 3-4 μέρες. Επίσης να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος θόρυβος, σε ήσυχο περιβάλλον ακούγεται, δεν είναι αθόρυβη θέρμανση.
mariosnik_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Υποθέτω ότι μένεις σε μονοκατοικία αλλιώς ξέχνα το. Υποθέτω ότι έχεις ρωτήσει μηχανικό για το ύψος που πρέπει να έχει η καμινάδα για να μην πηγαίνει η καπνιλα στα γειτονικά. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να κουβαλάτε συχνά κανένα 20αρι κιλά σάκους με πελλετ κάθε μέρα σχεδόν. Μια συντήρηση και ένα καθαρισμα επίσης. Για τιμές, ποιότητες πελλετ κτλ κάνε έρευνα. Αυτά.
hp8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Υποθέτω ότι μένεις σε μονοκατοικία αλλιώς ξέχνα το. Υποθέτω ότι έχεις ρωτήσει μηχανικό για το ύψος που πρέπει να έχει η καμινάδα για να μην πηγαίνει η καπνιλα στα γειτονικά. έχουν ξεπεραστεί αυτά με τους καπνοσυλεκτες πχ Spoiler
mariariw22 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Μένω σε οικοδομή αλλά είχαν χρόνια οι γονείς μου εξίσου σε οικοδομή και η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Με άγχωσε απλά το γεγονός ότι μου είπε κάποιος ότι οι σόμπες από πράκτικερ δεν έχουν τεχνικό που αν συμβεί κάτι τον παιρνεις κ ερχεται και στη φτιάχνει ή ότι εκλείπουν τα ανταλλακτικά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα