cpc464 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, Tlykog είπε Από όλο το ποστ αυτό έχεις να πεις; Δεν ισχύει, εκτός αν αποδειχτεί δόλος ή θέμα ασφάλειας. Μα η Google δεν έδωσε 3 έτη. Έδωσε μόνο 2, αυτό που έτσι κι αλλιώς καλύπτει η νομοθεσία στην ΕΕ. Γενικα αυτό το ποστ σου δεν απαντάει σε κάτι. Αν έχεις κάποια απάντηση, να την δώσεις παρακαλώ. Μην θολώνεις τα νερά, η apple έδωσε μόλις ένα,και βάση νομοθεσίας πρέπει μετά απο την επισκευή να δώσει 2, και μάλιστα απο πρόβλημα που είναι δικιά της υπαιτιότητας,δεν ξέρω γιατί αποτελεί είδηση το ότι μια εταιρεία κάνει το ελάχιστο δυνατό, σιγά το after sales support. 1
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dhm21911 είπε Μιλάς τώρα για μια εταιρεία που αποδεδειγμένα "κολλαγε" τα κινητά της με updates. Μιλάω για τη μόνη εταιρεία που αποδεδειγμένα, όχι με υποσχέσεις, μέχρι σήμερα δίνει τόσο μακροπρόθεσμη υποστήριξη στα κινητά της. Να πω ότι έδωσε το Σεπτέμβριο του 2023 ενημέρωση ασφαλείας στα iphone 6s και 6s plus του 2015... Βρες μου μία άλλη εταιρεία που να έχει δώσε επίσημη αναβάθμιση σε κινητό 8 ετών σήμερα. Η μόνη περίπτωση που η Apple έκανε αυτό που γράφεις είναι το 2017 που με ένα update επιβράδυνε τις επιδόσεις των συσκευών με μπαταρίες που έχριζαν αλλαγής. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι το έκανε, αυτό δεν ήταν παράνομο, αλλά το ότι δεν ενημέρωνε τον χρήστη γι αυτή τη λειτουργία. Διάβασε καλύτερα τα άρθρα και θα δεις ότι έτσι είναι. Η έλλειψη διαφάνειας γύρω από αυτήν την πρακτική προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και νομικές ενέργειες. Μετά τις αντιδράσεις, η Apple εισήγαγε τη δυνατότητα "Υγεία Μπαταρίας" στο iOS, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερη πληροφόρηση και την επιλογή να απενεργοποιούν τη διαχείριση απόδοσης εάν το επιθυμούν. Άρα δεν το έκανε κατά εξακολούθηση και δεν πιστεύω ότι το έκανε και επίτηδες. Ήταν πολύ χαζό, μιας και βγήκε πολύ γρήγορα και εύκολα στη φόρα. Γνώριζε ότι υπήρχαν benchmarks πχ geekbench που θα το αποκάλυπταν αμέσως, όπως και έγινε. Πιστεύω ότι ήταν λάθος της στο επικοινωνιακό κομμάτι. 5 ώρες πριν, cpc464 είπε Μην θολώνεις τα νερά, η apple έδωσε μόλις ένα,και βάση νομοθεσίας πρέπει μετά απο την επισκευή να δώσει 2, και μάλιστα απο πρόβλημα που είναι δικιά της υπαιτιότητας,δεν ξέρω γιατί αποτελεί είδηση το ότι μια εταιρεία κάνει το ελάχιστο δυνατό, σιγά το after sales support. Καταρχήν, το επισκευασμένο ανταλλακτικό δεν έχει άλλα 2 έτη εγγύηση. Αυτό το βγάζεις ξεκάθαρα από το μυαλό σου. Δεν το γράφει πουθενά, ούτε και στην πηγή που μου παρέθεσες. Γράφει: Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του εντός του χρόνου της εμπορικής εγγύησης, η εγγύηση ανανεώνεται αυτόματα για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή το ανταλλακτικό, εκτός αν στο περιεχόμενο της εμπορικής εγγύησης ορίζεται κάτι διαφορετικό. Η apple, και όλοι οι κατασκευαστές που έχω ακούσει, δίνει 90 μέρες από την ημερομηνία της επισκευής. Εάν το ανταλλακτικό παρουσιάσει πρόβλημα εντός αυτών των 90 ημερών, η Apple θα το αντικαταστήσει χωρίς επιπλέον κόστος, ακόμα και αν έχει παρέλθει η εγγύηση. Ωστόσο, μετά την πάροδο των 90 ημερών, δεν θα υπάρχει πλέον κάλυψη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό το κάνουν σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές. Δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑΝ να δίνει εγγύηση 2 έτων για ανταλλακτικό σε κινητό. Κανένας δε σου δίνει 2 έτη, εκτός και αν έχεις υπόλοιπο εγγύησης 2 έτη, οπότε χρησιμοποιείται αυτή. Αυτό που γράφει το άρθρο είναι ότι πχ αν έχεις αγοράσει το κινητό το Σεπτέμβριο του 2022, όταν πρωτο-κυκλοφόρησε, και το πας για επισκευή μέχρι το Σεπτέμβριο του 2025 θα στο αλλάξουν, παρόλο που έχουν περάσει 3 έτη από την αγορά και είναι εκτός εγγύησης. Αν το νέο ανταλλακτικό εμφανίσει ελάττωμα εντός 90 ημερών από την αλλαγή (δηλαδή συνολικά 3 έτη και 3 μήνες) θα στο αντικαταστήσουν χωρίς χρέωση επίσης. Ποιος το κάνει αυτό; Όπως σου είπα η Google, σε αντίστοιχη περίπτωση έδωσε συνολικά 2 έτη από την ημερομηνία αγοράς (αντί για 1, που ορίζει ο νόμος των ΗΠΑ) και όχι 3 που δίνει η Apple. Δεν θυμάμαι καμία περίπτωση να έγινε ποτέ αυτό στην ιστορία των κινητών. Τόσο μεγάλη επέκταση δεν θυμάμαι να έχει δοθεί ποτέ. Κατά πάσα πιθανότητα, όσοι είχαν το πρόβλημα το έχουν ήδη αποκαταστήσει. Δε μπορεί να είχες θέμα και να μην το κατάλαβες 2 χρόνια τώρα... Σε κάθε περίπτωση τους δίνει 3 χρόνια όχι από το 2022, που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά από την ημερομηνία αγοράς. Δηλαδή αν το αγοράσεις σήμερα και ανήκει στην την κατηγορία αυτή, τότε μπορείς να το πας στο service μέχρι το 2027. Όπως κατάλαβες, δε θολώνω τα νερά, απλά δεν κατάλαβες καλά τί γράφει το άρθρο. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει κάνει αυτό που κάνει η Apple μέχρι σήμερα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog 1
cpc464 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Tlykog είπε εκτός αν στο περιεχόμενο της εμπορικής εγγύησης ορίζεται κάτι διαφορετικό. 13 ώρες πριν, Tlykog είπε Καταρχήν, το επισκευασμένο ανταλλακτικό δεν έχει άλλα 2 έτη εγγύηση. Αυτό το βγάζεις ξεκάθαρα από το μυαλό σου. Δεν το γράφει πουθενά, ούτε και στην πηγή που μου παρέθεσες. Δεν βγάζω τίποτα απο το μυαλό μου, σε περίπτωση επισκευής πράγματος, η εγγύηση παρατείνεται για άλλα 2 έτη, είναι ο νόμος εντός Ε.Ε, η ανακοίνωση δεν αφορά όλα τα 14 plus αλλα συγκεκριμένη παρτίδα με πραγματικό ελάττωμα απο το εργοστάσιο εντός εγγύησης (10 Απριλίου 2023 και 28 Απριλίου 2024), , η είδηση είναι μία απλή ανάκληση προϊόντος,σιγα μην χαρώ γιατί μία εταιρεία έπραξε τα δέοντα. Επίσης όταν Διαβάζουμε ¨εκτός αν στο περιεχόμενο της εμπορικής εγγύησης ορίζεται κάτι διαφορετικό.¨ αφορά την αρχική συμφωνία που έχει ήδη συναφθεί,και σε αυτή την περίπτωση δέν ορίζεται κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από cpc464
atypicalcoder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tlykog είπε Μιλάω για τη μόνη εταιρεία που αποδεδειγμένα, όχι με υποσχέσεις, μέχρι σήμερα δίνει τόσο μακροπρόθεσμη υποστήριξη στα κινητά της. Να πω ότι έδωσε το Σεπτέμβριο του 2023 ενημέρωση ασφαλείας στα iphone 6s και 6s plus του 2015... Βρες μου μία άλλη εταιρεία που να έχει δώσε επίσημη αναβάθμιση σε κινητό 8 ετών σήμερα. ... Και τι έγινε? πόσοι έχουν iPhone 6 σήμερα? ελάχιστοι. Πόσοι από αυτούς τους ενδιαφέρει να το κάνουν update? ελάχιστοι. Αν σε ενδιαφέρουν τα updates που λες αλλά μπορεί να μην στο επιτρέπουν τα οικονομικά για να πας σε νεότερο iPhone τότε ακόμα και ένα Android των 100 ευρώ είναι καλύτερο σήμερα από τι ένα iPhone 6. Συν ότι πλέον τα Android (Samsung) δίνουν 4-5? χρόνια updates. Αλλά καλά κάνει εφόσον υπάρχει κόσμος που δίνει "bonus point" για αυτό. Το έχει σαν selling point. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από atypicalcoder 1
Tsakalos! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 23 ώρες πριν, JcD είπε Η καλύτερη εποχή να πάρει κάποιος 14αρι να το έχει για τα επόμενα 4 χρονάκια! Μερες ψαχνω για ενα 14 plus , να αντικαταστησω το 11αρι μου, αλλα η τιμη του αντις να πεσει, εχει σκαρφαλωσει γυρω στα 50ε απο τοτε που βγηκε το 16.. 8 ώρες πριν, atypicalcoder είπε … ακόμα και ένα Android των 100 ευρώ είναι καλύτερο σήμερα από τι ένα iPhone 6. Μην εισαι σιγουρος.. 1
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, cpc464 είπε Δεν βγάζω τίποτα απο το μυαλό μου, σε περίπτωση επισκευής πράγματος, η εγγύηση παρατείνεται για άλλα 2 έτη, είναι ο νόμος εντός Ε.Ε, η ανακοίνωση δεν αφορά όλα τα 14 plus αλλα συγκεκριμένη παρτίδα με πραγματικό ελάττωμα απο το εργοστάσιο εντός εγγύησης (10 Απριλίου 2023 και 28 Απριλίου 2024), , η είδηση είναι μία απλή ανάκληση προϊόντος,σιγα μην χαρώ γιατί μία εταιρεία έπραξε τα δέοντα. Επίσης όταν Διαβάζουμε ¨εκτός αν στο περιεχόμενο της εμπορικής εγγύησης ορίζεται κάτι διαφορετικό.¨ αφορά την αρχική συμφωνία που έχει ήδη συναφθεί,και σε αυτή την περίπτωση δέν ορίζεται κάτι διαφορετικό. Κάνεις λάθος. Δεν δίνεται 2 χρόνια και εκτός αυτού, τώρα πας εσύ να θολώσεις τα νερά. Από αυτά που γράφεις κατάλαβες ότι δεν είναι τα ίδια με αυτά που γράφει το άρθρο. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. Απο την αρχή γράφεις άσχετα. Αφορά συγκεκριμένη παρτίδα με πραγματικό ελάττωμα απο το εργοστάσιο εντός εγγύησης (10 Απριλίου 2023 και 28 Απριλίου 2024), όπου δίνεται εγγύηση για 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και όχι 1 έτους, όπως ορίζει ο νόμος για την Apple. Αυτά τα δέοντα δεν τα κάνουν άλλοι. Σε προκάλεσα να μου φέρεις ένα ακόμη παράδειγμα και δε βρήκες κανένα. Στην τελευταία παράγραφο, αυτό το συμπέρασμα είναι καθαρά από το μυαλό σου. Η Apple, όπως και όλες οι εταιρείες που έχω έρθει σε επαφή δίνουν 90 μέρες. Η επιχειρηματολογία σου είναι αστεία. Η αρχική συμφωνία αναφέρει 2 έτη για ΕΕ ή 90 ημέρες από την αντικατάσταση. Ότι από τα 2 τελειώνει τελευταίο. Εσυ γιατί να χαρείς; Αγόρασες το συγκεκριμένο μοντέλο; 11 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Και τι έγινε? πόσοι έχουν iPhone 6 σήμερα? ελάχιστοι. Πόσοι από αυτούς τους ενδιαφέρει να το κάνουν update? ελάχιστοι. Αν σε ενδιαφέρουν τα updates που λες αλλά μπορεί να μην στο επιτρέπουν τα οικονομικά για να πας σε νεότερο iPhone τότε ακόμα και ένα Android των 100 ευρώ είναι καλύτερο σήμερα από τι ένα iPhone 6. Συν ότι πλέον τα Android (Samsung) δίνουν 4-5? χρόνια updates. Αλλά καλά κάνει εφόσον υπάρχει κόσμος που δίνει "bonus point" για αυτό. Το έχει σαν selling point. Το γεγονός ότι το υποστηρίζει ακόμα και αν το χρησιμοποιούν ελάχιστοι ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη ότι υποστηρίζουν σωστά τα προϊόντα τους. Αν κάποιος κάνει πολύ απλή χρήση, τότε μπορεί και με το 6s να κάνει τη δουλειά του και να είναι ασφαλής. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog 1
atypicalcoder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 36 λεπτά πριν, Tlykog είπε Κάνεις λάθος. Δεν δίνεται 2 χρόνια και εκτός αυτού, τώρα πας εσύ να θολώσεις τα νερά. Από αυτά που γράφεις κατάλαβες ότι δεν είναι τα ίδια με αυτά που γράφει το άρθρο. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. Απο την αρχή γράφεις άσχετα. Αφορά συγκεκριμένη παρτίδα με πραγματικό ελάττωμα απο το εργοστάσιο εντός εγγύησης (10 Απριλίου 2023 και 28 Απριλίου 2024), όπου δίνεται εγγύηση για 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και όχι 1 έτους, όπως ορίζει ο νόμος για την Apple. Αυτά τα δέοντα δεν τα κάνουν άλλοι. Σε προκάλεσα να μου φέρεις ένα ακόμη παράδειγμα και δε βρήκες κανένα. Στην τελευταία παράγραφο, αυτό το συμπέρασμα είναι καθαρά από το μυαλό σου. Η Apple, όπως και όλες οι εταιρείες που έχω έρθει σε επαφή δίνουν 90 μέρες. Η επιχειρηματολογία σου είναι αστεία. Η αρχική συμφωνία αναφέρει 2 έτη για ΕΕ ή 90 ημέρες από την αντικατάσταση. Ότι από τα 2 τελειώνει τελευταίο. Εσυ γιατί να χαρείς; Αγόρασες το συγκεκριμένο μοντέλο; Το γεγονός ότι το υποστηρίζει ακόμα και αν το χρησιμοποιούν ελάχιστοι ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη ότι υποστηρίζουν σωστά τα προϊόντα τους. Αν κάποιος κάνει πολύ απλή χρήση, τότε μπορεί και με το 6s να κάνει τη δουλειά του και να είναι ασφαλής. αν κάποιος κάνει πολύ απλή χρήση υπάρχουν κινητά με 60-70 ευρώ που μπορεί να τα κάνει εξίσου σωστά και να έχει και φρεσκια μπαταρια. Το γεγονός ότι υποστηρίζει (λέμε τώρα) κινητό 10ετίας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος σημαίνει απλά ότι δεν της κοστίζει και τίποτα και το χει για selling point. Thats all. Δεν έχει καμία χρησιμότητα όμως.
cpc464 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 14 λεπτά πριν, Tlykog είπε Κάνεις λάθος. Δεν δίνεται 2 χρόνια και εκτός αυτού, τώρα πας εσύ να θολώσεις τα νερά. Από αυτά που γράφεις κατάλαβες ότι δεν είναι τα ίδια με αυτά που γράφει το άρθρο. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες. Απο την αρχή γράφεις άσχετα. Αφορά συγκεκριμένη παρτίδα με πραγματικό ελάττωμα απο το εργοστάσιο εντός εγγύησης (10 Απριλίου 2023 και 28 Απριλίου 2024), όπου δίνεται εγγύηση για 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς και όχι 1 έτους, όπως ορίζει ο νόμος για την Apple. Αυτά τα δέοντα δεν τα κάνουν άλλοι. Σε προκάλεσα να μου φέρεις ένα ακόμη παράδειγμα και δε βρήκες κανένα. Στην τελευταία παράγραφο, αυτό το συμπέρασμα είναι καθαρά από το μυαλό σου. Η Apple, όπως και όλες οι εταιρείες που έχω έρθει σε επαφή δίνουν 90 μέρες. Η επιχειρηματολογία σου είναι αστεία. Η αρχική συμφωνία αναφέρει 2 έτη για ΕΕ ή 90 ημέρες από την αντικατάσταση. Ότι από τα 2 τελειώνει τελευταίο. Εσυ γιατί να χαρείς; Αγόρασες το συγκεκριμένο μοντέλο; Καθόλου λάθος,μπήκε ελαττωματικό εξάρτημα εξ αρχής, θες να μου πείς ότι για υπαιτιότητα δική της η εταιρεία θα μου δώσει 90 ημέρες εγγύηση;,τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα τα απάντησες μόνος, το πίξελ 8 της google για ελλάτωμα οθόνης και μάλιστα για 3 χρονια μετά την αγορά,επιπλέον διάβασε αυτό που θα το βρείς στην σελίδα της ίδιας της apple. https://support.apple.com/el-gr/iphone/repair Παρέχουμε εγγύηση για το σέρβις και τα ανταλλακτικά διάρκειας 90 ημερών ή για το υπόλοιπο της εγγύησης της Apple, ανάλογα με το ποιο διάστημα είναι μεγαλύτερο. Αυτή η εγγύηση παρέχεται επιπλέον από τα δικαιώματα που απολαμβάνετε βάσει της νομοθεσίας προστασίας καταναλωτών. Δεν είμαι εγώ αυτός που φαντάζεται πράγματα και μή προσπαθείς να με μειώσεις, και δεν έχει σχέση με το αν έχω το προιόν η όχι, ενα recall απο υπαιτιότητα της εταιρείας είναι,ούτε είδηση δεν έπρεπε να αποτελεί.
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε αν κάποιος κάνει πολύ απλή χρήση υπάρχουν κινητά με 60-70 ευρώ που μπορεί να τα κάνει εξίσου σωστά και να έχει και φρεσκια μπαταρια. Το γεγονός ότι υποστηρίζει (λέμε τώρα) κινητό 10ετίας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος σημαίνει απλά ότι δεν της κοστίζει και τίποτα και το χει για selling point. Thats all. Δεν έχει καμία χρησιμότητα όμως. Αν κάποιος θέλει Apple και θέλει να δώσει λίγα χρήματα μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Εχει χρησιμότητα για κάποιους και το να αλλάξεις μια μπαταρία κοστίζει ελάχιστα πια. Το ότι το υποστηρίζει μετά από χρόνια δεν το κάνει από καλοσύνη. Βγάζει χρήματα ακόμα και αν ο χρήστης παραμένει στο οικοσύστημα. Το θέμα είναι ότι και ο χρήστης ευνοείται.
atypicalcoder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tlykog είπε Αν κάποιος θέλει Apple και θέλει να δώσει λίγα χρήματα μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Εχει χρησιμότητα για κάποιους και το να αλλάξεις μια μπαταρία κοστίζει ελάχιστα πια. Το ότι το υποστηρίζει μετά από χρόνια δεν το κάνει από καλοσύνη. Βγάζει χρήματα ακόμα και αν ο χρήστης παραμένει στο οικοσύστημα. Το θέμα είναι ότι και ο χρήστης ευνοείται. Ε τώρα ρε αδερφέ... συγνώμη αλλά αν είμαι 10 χρόνια με ένα κινητό και η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει να αγοράσω έστω και κάποιο μεταχειρισμένο στα 300-400ε, απλά θα πάω σε Android, δεν θα μείνω με 10 χρονών κινητό μόνο και μόνο επειδή είναι Apple. Στην τελική μιλάμε για πολύ απλή χρήση (aka browsing, mailing). Δεν θα κάνει καμία διαφορά. Τι να σου πω τώρα θες και τον σκύλο χορτάτο και την πίτσα ολόκληρη. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από atypicalcoder
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, cpc464 είπε Καθόλου λάθος,μπήκε ελαττωματικό εξάρτημα εξ αρχής, θες να μου πείς ότι για υπαιτιότητα δική της η εταιρεία θα μου δώσει 90 ημέρες εγγύηση;,τώρα όσο αφορά τα υπόλοιπα τα απάντησες μόνος, το πίξελ 8 της google για ελλάτωμα οθόνης και μάλιστα για 3 χρονια μετά την αγορά,επιπλέον διάβασε αυτό που θα το βρείς στην σελίδα της ίδιας της apple. https://support.apple.com/el-gr/iphone/repair Παρέχουμε εγγύηση για το σέρβις και τα ανταλλακτικά διάρκειας 90 ημερών ή για το υπόλοιπο της εγγύησης της Apple, ανάλογα με το ποιο διάστημα είναι μεγαλύτερο. Αυτή η εγγύηση παρέχεται επιπλέον από τα δικαιώματα που απολαμβάνετε βάσει της νομοθεσίας προστασίας καταναλωτών. Δεν είμαι εγώ αυτός που φαντάζεται πράγματα και μή προσπαθείς να με μειώσεις, και δεν έχει σχέση με το αν έχω το προιόν η όχι, ενα recall απο υπαιτιότητα της εταιρείας είναι,ούτε είδηση δεν έπρεπε να αποτελεί. Γιατί γράφεις απλά για να γράψεις; Εγω για το pixel είπα 2 χρόνια. Τα 3 που τα είδες; Στην παραπομπή που μου έδωσες γραφει ότι θα πάρεις 90 ημέρες αλλά δεν ακυρώνει την μονοετή ή διετή εγγύηση. Ότι τελειώσει τελευταίο. Α+ μπορείς να μου φέρεις κείμενο που να γράφει ότι τα ανταλλακτικά έχουν υποχρεωτικά εγγύηση +2 έτη τα ξαναλέμε. Παρόλα αυτά αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση, αφού εξαρχής το άρθρο δεν γράφει ότι παρέχει 1 έτος +2 για το ανταλλακτικό που έγραψες. Στο ξαναγράφω: δεν έχεις δίκιο και δεν κατάλαβες πως δουλεύει. Δεν κατάλαβες καν τι γράφει το άρθρο. 4 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Ε τώρα ρε αδερφέ... συγνώμη αλλά αν είμαι 10 χρόνια με ένα κινητό και η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει να αγοράσω έστω και κάποιο μεταχειρισμένο στα 300-400ε, απλά θα πάω σε Android, δεν θα μείνω με 10 χρονών κινητό μόνο και μόνο επειδή είναι Apple. Στην τελική μιλάμε για πολύ απλή χρήση (aka browsing, mailing). Δεν θα κάνει καμία διαφορά. Τι να σου πω τώρα θες και τον σκύλο χορτάτο και την πίτσα ολόκληρη. Δε μιλάω για εσένα. Το τι θα κάνεις εσύ είναι δικό σου θέμα και δικαίωμα. Το τι θα κάνει αυτός που θέλει iPhone με ελάχιστα χρήματα είναι δικό του δικαίωμα. Δε μίλησα για εσένα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog 1
atypicalcoder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tlykog είπε Γιατί γράφεις απλά για να γράψεις; Εγω για το pixel είπα 2 χρόνια. Τα 3 που τα είδες; Στην παραπομπή που μου έδωσες γραφει ότι θα πάρεις 90 ημέρες αλλά δεν ακυρώνει την μονοετή ή διετή εγγύηση. Ότι τελειώσει τελευταίο. Στο ξαναγράφω: δεν έχεις δίκιο και δεν κατάλαβες πως δουλεύει. Δεν κατάλαβες καν τι γράφει το άρθρο. Δε μιλάω για εσένα. Το τι θα κάνεις εσύ είναι δικό σου θέμα και δικαίωμα. Το τι θα κάνει αυτός που θέλει iPhone με ελάχιστα χρήματα είναι δικό του δικαίωμα. Δε μίλησα για εσένα. Αυτό λέω και εγώ. "Αυτός ο άλλος" όσο δεν μπορεί να πάει σε κάποιο νέο/μεταχειρισμένο μοντέλο στα 400 ευρώ πχ τότε ας κάτσει με αυτό που έχει (10 ετών κινητό) κι ας μην έχει απαιτήσεις για updates. Όσο για το "δεν θα πεις εσύ στον άλλον τι θα κάνει" δεν με ενδιαφέρει βασικά. Κουβέντα κάνουμε. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από atypicalcoder
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Αυτό λέω και εγώ. "Αυτός ο άλλος" όσο δεν μπορεί να πάει σε κάποιο νέο/μεταχειρισμένο μοντέλο στα 400 ευρώ πχ τότε ας κάτσει με αυτό που έχει (10 ετών κινητό) κι ας μην έχει απαιτήσεις για updates. Μπορεί πριν να έχει κάποιο παλιότερο μοντέλο, το οποίο πήρε μεταχειρισμένο σε παρόμοια τιμή και πλέον δεν είναι ασφαλές. Αφου μπορεί με την Apple να έχει ενημέρωση ασφαλείας και να έχει ένα ασφαλές κινητό, γιατί να πάει σε κάποιο που δεν είναι ασφαλές; Προσωπικα προτιμώ ένα ασφαλές και υποδεέστερο μοντέλο, παρά σε ένα καλύτερο, αλλά ξεχασμένο από αναβαθμίσεις. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog
cpc464 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, Tlykog είπε Γιατί γράφεις απλά για να γράψεις; Εγω για το pixel είπα 2 χρόνια. Τα 3 που τα είδες; Στην παραπομπή που μου έδωσες γραφει ότι θα πάρεις 90 ημέρες αλλά δεν ακυρώνει την μονοετή ή διετή εγγύηση. Ότι τελειώσει τελευταίο. Στο ξαναγράφω: δεν έχεις δίκιο και δεν κατάλαβες πως δουλεύει. Δεν κατάλαβες καν τι γράφει το άρθρο. https://support.google.com/pixelphone/answer/15009955?hl=en Google is offering an Extended Repair Program to provide support coverage for affected Pixel 8 devices for 3 years after the date of original retail purchase. Εδώ το είδα,στην επίσημη σελίδα, και μιά χαρά τα λέω, όσο για το recall και τις ημερομηνιές τις προαναφέρω εγώ, ξανα προκύπτει οτι είναι ένα απλό recall, τίποτα παραπάνω, και ποιό σωστο είναι αφού έχουν id συσκευών να ενημέρωναν προσώπικα τον κάθε πελάτη απο το apple id του.
atypicalcoder Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 21 λεπτά πριν, Tlykog είπε Μπορεί πριν να έχει κάποιο παλιότερο μοντέλο, το οποίο πήρε μεταχειρισμένο σε παρόμοια τιμή και πλέον δεν είναι ασφαλές. Αφου μπορεί με την Apple να έχει ενημέρωση ασφαλείας και να έχει ένα ασφαλές κινητό, γιατί να πάει σε κάποιο που δεν είναι ασφαλές; Προσωπικα προτιμώ ένα ασφαλές και υποδεέστερο μοντέλο, παρά σε ένα καλύτερο, αλλά ξεχασμένο από αναβαθμίσεις. Δεν είναι ασφαλές το Android των 100 ευρώ με το latest Ανδροιδ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα