Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Γράφεις ότι η νομοθεσία δίνει 1 έτος +2 μετά την επισκευή. Άρα κάνεις λάθος

Γράφω ότι μετα την επισκευή η εγγύηση ανανεώνεται για άλλα 2 έτη, το γράφει και σε αυτό που σου έστειλα στο άρθρο 8,ούτε στο quote δεν μιλάω για 2+1, αυτο είναι δικό σου απόφθεγμα,τώρα όσο αφορά το κομμάτι του "ορίζεται κάτι διαφορετικό" σου εδειξα απο την σελίδα της ίδιας της εταιρείας οτι δέν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

1. Το προϊόν που αντικαθίσταται ή επισκευάζεται φέρει νέα εγγύηση;

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του εντός του χρόνου της εμπορικής εγγύησης, η εγγύηση ανανεώνεται αυτόματα για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή το ανταλλακτικό, εκτός αν στο περιεχόμενο της εμπορικής εγγύησης ορίζεται κάτι διαφορετικό.

Εχω στοιχειθετήσει ότι έχω πεί,ούτε πρωτοτυπία της apple είναι, και άλλοι το έχουν κάνει και δέν αποτελεί είδηση,δέν ξέρω τι εμμονή είναι αυτή με το ποιός έχει δίκιο,πίστευε ότι θές, δεν είπα ότι με είπες χαζό αλλά μου έχεις πεί τόσες φορές οτι δέν κατάλαβα που με αντιμετωπίζεις σαν να είμαι.

Δημοσ.
3 hours ago, Tlykog said:

Η τελευταία φράση σου δείχνει και την όλη φιλοσοφία σου: τυφλωμένος από μίσος για έναν προϊόν/εταιρεία, γράφεις ότι σου κατέβει και χωρίς αποδείξεις. Ίσως να πιστεύεις ότι θα με πειράξει... Εκεί κάνεις το λάθος: χέστηκ@, αύριο πρωί να κλείσει η Apple δε θα με νοιάξει. Εσύ απ΄οτην άλλη θα χαρείς γιατί έκλεισε η "κακιά" Apple, που τόσα χρόνια σου ρούφαγε το μεδούλι και ας μην αγόρασες ούτε ένα προϊόν της, γιατί είσαι μάγκας και αγοράζεις φθηνότερα προϊόντα που αποδίδουν το ίδιο και όσοι αγοράζουν Apple είναι θύματα του marketing...:D:D:D:D:D:D:D

Σου γράφω από το ταπεινό iphone 15 pro max, τρώγοντας τον ταπεινό μου μουσακά, και έχοντας στο πλάι το εξίσου ταπεινό ipad pro.

Φιλάκια ρουφηχτα

Screenshot_2024-11-04-15-39-28-025_com.google.android.apps.photos.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...