katehaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 31 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Δεν είναι ασφαλές το Android των 100 ευρώ με το latest Ανδροιδ? Είναι αλλά όχι όσο το iOS. Αλλά άσχετα με την ασφάλεια θεωρώ πως δεν είναι ανάγκη να αλλάξει συσκευή ο άλλος αν δεν του περισσεύουν χρήματα και το θέλει απλά για κλήσεις μηνύματα και browsing. 10 ετών iPhone δεν είναι σαν 10 ετών android. Από την άλλη σίγουρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που για οικονομικούς λόγους να αγοράσει συσκευή δεκαετίας. 1
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Δεν είναι ασφαλές το Android των 100 ευρώ με το latest Ανδροιδ? Μπορεί και όχι. Μερικά δεν παίρνουν καμία αναβάθμιση και σε 2-3 μήνες μένουν πίσω. Εκτός αυτού προτιμούσα χαλαρά οποιοδήποτε iphone από ένα android των 100€. Τα android των 100€ είναι για να τα δώσεις σε όποιον αντιπαθείς. Τα 100€ αξίζουν μόνο και μόνο για τις γκριμάτσες απόγνωσης που θα κάνουν κατά τη χρήση... Όπως έγραψα και παραπάνω: κάποιοι ΔΕΝ θέλουν android. Δεν ανήκω σε αυτούς, αλλά δε θα έπαιρνα android των 100€. Κάποιοι θα βολεύονταν, κάποιοι άλλοι θα προτιμούσαν την απλότητα, σταθερότητα και ασφάλεια του iOS απέναντι στην εκτενή παραμετροποίηση του android. 3 ώρες πριν, cpc464 είπε https://support.google.com/pixelphone/answer/15009955?hl=en Google is offering an Extended Repair Program to provide support coverage for affected Pixel 8 devices for 3 years after the date of original retail purchase. Εδώ το είδα,στην επίσημη σελίδα, και μιά χαρά τα λέω, όσο για το recall και τις ημερομηνιές τις προαναφέρω εγώ, ξανα προκύπτει οτι είναι ένα απλό recall, τίποτα παραπάνω, και ποιό σωστο είναι αφού έχουν id συσκευών να ενημέρωναν προσώπικα τον κάθε πελάτη απο το apple id του. Ok. βρήκες άλλο ένα. Δεν τα λες καλά. Τώρα το βρήκες. Εγώ έγραψα για 2 χρόνια στο pixel 2Xl που είχε θέμα με την οθόνη και μου έγραφες ότι είπα 3. Παρόλα αυτά, για να ανακεφαλαιώσουμε όσα έγραψες: α) Δεν είναι 1 έτος + 2 η εγγύηση. Αυτό ήταν λάθος. Δεν το κατάλαβες σωστά από το άρθρο. β) Δεν είναι υποχρεωμένοι να την παρέχουν. Μπράβο τους γι αυτό. Μπράβο και στη Google για το pixel 8. Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι. ΔΕΝ το κάνουν όλοι, άρα θα πω μπράβο σε όσους το κάνουν. γ) τα ανταλλακτικά δεν έχουν υποχρεωτικά 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση, όπως έγραψες. Εκεί επίσης έκανες λάθος. Δεν κατάλαβες καλά το κείμενο της εγγύησης. δ) δεν προσπαθώ να σε μειώσω. Αλίμονο. Απλά μην προσπαθείς κάτι λάθος που έγραψες να προσπαθήσεις στην πορεία να το βγάλεις σωστό. Πες απλά ότι έκανες λάθος και γράψε το σωστό. Αυτό το έκανες γιατί φοβήθηκες ότι θα σε μειώσω. Εδώ έκανες και το μεγαλύτερο λάθος. Δε θα σε μείωνα. Πιθανότατα θα σου έκανα και like. Το να επιμένεις σε κάτι λάθος είναι που με κάνει να σου γράφω ότι γράφω. Ακόμα και αν λογομαχήσω έντονα με κάποιον, αν γράψει κάτι σωστό πχ σε άλλο θέμα του κάνω κατευθείαν like. Παρακολούθησέ το. 2 ώρες πριν, katehaki είπε Είναι αλλά όχι όσο το iOS. Αλλά άσχετα με την ασφάλεια θεωρώ πως δεν είναι ανάγκη να αλλάξει συσκευή ο άλλος αν δεν του περισσεύουν χρήματα και το θέλει απλά για κλήσεις μηνύματα και browsing. 10 ετών iPhone δεν είναι σαν 10 ετών android. Από την άλλη σίγουρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που για οικονομικούς λόγους να αγοράσει συσκευή δεκαετίας. Πχ Σε κάποιον ηλικιωμένο θείο θα το πρότεινα αν ήξερα ότι θα το χρησιμοποιεί κυρίως σαν τηλέφωνο και θα προσπαθήσει και λίγο να χρησιμοποιήσει το viber για να δει βιντεοκλήση τα παιδιά του από Αγγλία. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog 1
tzotzo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 20 hours ago, Tlykog said: Όπως κατάλαβες, δε θολώνω τα νερά, απλά δεν κατάλαβες καλά τί γράφει το άρθρο. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει κάνει αυτό που κάνει η Apple μέχρι σήμερα. https://fastercapital.com/content/Gaming-Revolution--How-Steve-Ballmer-Transformed-Xbox.html#Red-Ring-of-Death-Crisis
cpc464 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, Tlykog είπε Ok. βρήκες άλλο ένα. Δεν τα λες καλά. Τώρα το βρήκες. Εγώ έγραψα για 2 χρόνια στο pixel 2Xl που είχε θέμα με την οθόνη και μου έγραφες ότι είπα 3. Παρόλα αυτά, για να ανακεφαλαιώσουμε όσα έγραψες: α) Δεν είναι 1 έτος + 2 η εγγύηση. Αυτό ήταν λάθος. Δεν το κατάλαβες σωστά από το άρθρο. β) Δεν είναι υποχρεωμένοι να την παρέχουν. Μπράβο τους γι αυτό. Μπράβο και στη Google για το pixel 8. γ) τα ανταλλακτικά δεν έχουν υποχρεωτικά 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση, όπως έγραψες. Εκεί επίσης έκανες λάθος. Δεν κατάλαβες καλά το κείμενο της εγγύησης. δ) δεν προσπαθώ να σε μειώσω. Αλίμονο. Απλά μην προσπαθείς κάτι λάθος που έγραψες να πεις στην πορεία ότι είναι σωστό. Πες απλά ότι έκανες λάθος και γράψε το σωστό. Αυτό το έκανες γιατί φοβήθηκες ότι θα σε μειώσω. Εδώ έκανες και το μεγαλύτερο λάθος. Δε θα σε μείωνα. Πιθανότατα θα σου έκανα και like. Το να επιμένεις σε κάτι λάθος είναι που με κάνει να σου γράφω ότι γράφω. πρώτα από όλα είσαι μπερδεμένος,εσύ με ρώτησες απο που προκύπτουν τα 3 χρόνια και σου απάντησα,διάβασε τι έχεις γράψει,και δεύτερον μίλησα για πράγμα το οποίο έχει πραγματικό ελάττωμα,νομικά πραγματικό ελάττωμα δεν είναι μία γρατζουνιά,αλλά ελαττωματικό εξάρτημα σε καινούργια συσκευή που είναι εντός εγγύησης είναι,και εκεί ο πελάτης με την νομοθεσία έχει δικαίωμα σε επισκευή, αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων,με την νομοθεσία της Ε.Ε, στην περίπτωση της apple είναι πραγματικό ελλάτωμα σε συσκευές εντός εγγύησης,ο νόμος ορίζει ανανέωση της εγγύησης άρα η apple πρατει τα δέοντα,δέν έχει κάνει κάτι παραπάνω.
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, cpc464 είπε πρώτα από όλα είσαι μπερδεμένος,εσύ με ρώτησες απο που προκύπτουν τα 3 χρόνια και σου απάντησα,διάβασε τι έχεις γράψει,και δεύτερον μίλησα για πράγμα το οποίο έχει πραγματικό ελάττωμα,νομικά πραγματικό ελάττωμα δεν είναι μία γρατζουνιά,αλλά ελαττωματικό εξάρτημα σε καινούργια συσκευή που είναι εντός εγγύησης είναι,και εκεί ο πελάτης με την νομοθεσία έχει δικαίωμα σε επισκευή, αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων,με την νομοθεσία της Ε.Ε, στην περίπτωση της apple είναι πραγματικό ελλάτωμα σε συσκευές εντός εγγύησης,ο νόμος ορίζει ανανέωση της εγγύησης άρα η apple πρατει τα δέοντα,δέν έχει κάνει κάτι παραπάνω. ανακεφαλαιώνουμε όσα έγραψες: α) Δεν είναι 1 έτος + 2 η εγγύηση. Αυτό ήταν λάθος. Δεν το κατάλαβες σωστά από το άρθρο. Δεν απαντάς. β) Δεν είναι υποχρεωμένοι να την παρέχουν. Μπράβο τους γι αυτό. Μπράβο και στη Google για το pixel 8. Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι. ΔΕΝ το κάνουν όλοι, άρα θα πω μπράβο σε όσους το κάνουν. Άρα ήταν λάθος να γράψεις ότι ήταν υποχρεωμένοι, δεν απαντάς. γ) τα ανταλλακτικά δεν έχουν υποχρεωτικά 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση, όπως έγραψες. Εκεί επίσης έκανες λάθος. Δεν κατάλαβες καλά το κείμενο της εγγύησης. Δεν απαντάς. δ) Δε σε ρώτησα ποτέ να μου πεις από που προκύπτουν τα 3 χρόνια. Απλά διαφώνησα μαζί σου. Σε αντίθεση με εσένα σου απαντώ πάντα. ε) δεν προσπαθώ να σε μειώσω. Αλίμονο. Απλά μην προσπαθείς κάτι λάθος που έγραψες να προσπαθήσεις στην πορεία να το βγάλεις σωστό. Πες απλά ότι έκανες λάθος και γράψε το σωστό. Αυτό το έκανες γιατί φοβήθηκες ότι θα σε μειώσω. Εδώ έκανες και το μεγαλύτερο λάθος. Δε θα σε μείωνα. Πιθανότατα θα σου έκανα και like. Το να επιμένεις σε κάτι λάθος είναι που με κάνει να σου γράφω ότι γράφω. Ακόμα και αν λογομαχήσω έντονα με κάποιον, αν γράψει κάτι σωστό πχ σε άλλο θέμα του κάνω κατευθείαν like. Παρακολούθησέ το. 15 λεπτά πριν, tzotzo είπε https://fastercapital.com/content/Gaming-Revolution--How-Steve-Ballmer-Transformed-Xbox.html#Red-Ring-of-Death-Crisis Μιλάω για κατασκευαστές κινητών. Δεν το κάνουν όλοι αυτό που έκανε η Apple και καλά θα κάνουν να αρχίζουν όλοι να το εφαρμόζουν. Αυτό είπα. Το έκανε και η Google με ένα πρόβλημα στο pixel 8 και την επαίνεσα και αυτή. Πολλοί κάνουν απλά το κορόιδο... Ειδικά όταν το πρόβλημα δεν είναι πολύ μαζικό. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog 1
tzotzo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 23 minutes ago, Tlykog said: Μιλάω για κατασκευαστές κινητών. Δεν το κάνουν όλοι αυτό που έκανε η Apple και καλά θα κάνουν να αρχίζουν όλοι να το εφαρμόζουν. Αυτό είπα. Το έκανε και η Google με ένα πρόβλημα στο pixel 8 και την επαίνεσα και αυτή. Πολλοί κάνουν απλά το κορόιδο... Ειδικά όταν το πρόβλημα δεν είναι πολύ μαζικό. Ισως δεν το κανουν γιατι δεν χαλανε στον βαθμο που χαλανε τα iphone, και γενικα το controversy που εχει ως εταιρεια ειναι τεραστιο. Επισης δεν ξερω τι ακριβως οριζεις ως πολυ μαζικο προβλημα. Γενικα πουλησε καμια 100στη εκατομμυρια iphone 14 η Apple. Several smartphone manufacturers have responded to large-scale issues with specific device models by offering free repair programs or warranty extensions. Here are some notable examples: 1. Apple iPhone Models Apple has implemented several repair programs over the years to address known issues with their devices, even if they are out of warranty. For example: iPhone 6s Battery Replacement: Apple offered free battery replacements for iPhone 6s models that would unexpectedly shut down due to battery issues. This was a global program, covering models manufactured in specific timeframes. iPhone X Display Module Replacement: Apple provided free repairs for iPhone X units with display issues, including unresponsive or erratic touch input due to a faulty display module . 2. Samsung Galaxy Models Samsung has addressed common issues with its Galaxy devices through various repair programs: Galaxy Note 7 Recall: One of the most high-profile recalls, Samsung offered a full recall and replacement for all Galaxy Note 7 units due to battery overheating risks. This involved halting production and offering replacements or refunds worldwide. Galaxy Fold Screen Issues: Following early reports of screen durability problems with the Galaxy Fold, Samsung provided free screen repairs for a limited time and included a one-time screen replacement discount. 3. Google Pixel Phones Google has also responded to hardware issues with some Pixel devices: Pixel 2 XL Display: Google extended the warranty for Pixel 2 XL devices due to display burn-in issues, offering free repairs and replacements. Pixel 4 XL Power Issues: Google offered an extended repair program for Pixel 4 XL devices that experienced power-related issues, allowing owners to get their phones repaired for free within a specified period. 4. LG Bootloop Issue LG faced persistent hardware issues, particularly with devices like the LG G4 and LG V10, which were plagued by “bootloop” issues, where the phones would get stuck in a continuous restart cycle. LG offered free repairs and replacements for affected models and, in some cases, extended the warranty period for these phones
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, tzotzo είπε Ισως δεν το κανουν γιατι δεν χαλανε στον βαθμο που χαλανε τα iphone, και γενικα το controversy που εχει ως εταιρεια ειναι τεραστιο. Αν θέλεις να συζητήσουμε, τότε ξεκίνα να γράφεις σοβαρά. Δεν έχω κάτι να απαντήσω σε αυτό... Δεν είναι ότι οι συσκευές της Apple χαλάνε περισσότερο ή ότι οι άλλοι κατασκευαστές αποφεύγουν τις ανακλήσεις, αλλά ότι η Apple έχει μια πολύ αυστηρή πολιτική σχετικά με την ποιότητα και την υποστήριξη των προϊόντων της, ενώ η δημοσιότητα γύρω από τα προβλήματα της είναι μεγαλύτερη λόγω της υψηλής αναγνωρισιμότητας και των υψηλών προσδοκιών του κοινού. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Tlykog 1
tzotzo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 35 minutes ago, Tlykog said: Αν θέλεις να συζητήσουμε, τότε ξεκίνα να γράφεις σοβαρά. Δεν έχω κάτι να απαντήσω σε αυτό... sorry φιλος δεν θα μπω σε αυτο το τριπακι. με bendgate, με antenna gate, με battery gate, με fappening και με νουθετεις να γραψω σοβαρα; βρες κανα αλλο θυμα να πεις τους φανμποισμους σου
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tzotzo είπε sorry φιλος δεν θα μπω σε αυτο το τριπακι. με bendgate, με antenna gate, με battery gate, με fappening και με νουθετεις να γραψω σοβαρα; βρες κανα αλλο θυμα να πεις τους φανμποισμους σου Ξέρεις ποιος είναι χειρότερος από αυτόν που έχει ένα μηχάνημα, το χρησιμοποιεί, του αρέσει και το υποστηρίζει; Αυτόν που δεν έχει αυτό το μηχάνημα, δεν έχει ιδέα τί γράφει και απλά παπαγαλίζει ότι βρει σε forums. Αυτοί η λογική γεννάει fanboys. Οπότε ο δεύτερος είναι και υπεύθυνος για τη δημιουργία του πρώτου. Παρόλα αυτά κάνεις λάθος στην περίπτωσή μου. Δεν είμαι fanboy κανενός για δύο κυρίως λόγους: α) Έχω σπουδάσει σε κλάδο οικονομικών και το ακολουθώ επαγγελματικά. Από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνεις είναι πόσο ανώφελο είναι να κολλάς με μία εταιρεία και γενικότερα πόσο ανώφελο είναι να κολλάς γενικότερα, είτε υπέρ είτε κατά. Αυτό γιατί μαθαίνεις τί είναι μία εταιρεία. Δεν υπάρχουν καλές και κακές εταιρείες και καμία δε νοιάζεται για εσένα παραπάνω από την άλλη. Πιο πάνω έγραψα "μπράβο" και για τη Google που έκανε τα ίδια με προβλήματα στην οθόνη του pixel 8 και έδωσε και αυτή 3 έτη. β) Από τα χέρια μου έχουν περάσει κινητά με Symbian series 60, Windows mobile, BBoS, Windows phone, SailfishOS (είμαι μέλος και του αντίστοιχου club εδώ στο insomnia), Ubuntu touch, iOS, Android και ένα σωρό custom ROMS, που έχω φλασάρει ο ίδιος. Έχω κινητό από το 1997, όταν ο θείος μου άνοιξε ένα από τα πρώτα καταστήματα κινητών στην πόλη μου. Το ότι δε δέχομαι τέτοιου επιπέδου επιχειρήματα, σαν αυτό που παρέθεσες είναι γιατί δείχνουν μια προκατάληψη και ξέρω εξαρχής ότι η συζήτηση δεν καταλήγει κάπου. Όταν αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις κανονική συζήτηση, τότε σε περιμένω. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από Tlykog 1
tzotzo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 4 minutes ago, Tlykog said: ξέρεις ποιος είναι χειρότερος από αυτόν που έχει ένα μηχάνημα, το χρησιμοποιεί, του αρέσει και το υποστηρίζει; Αυτόν που δεν έχει αυτό το μηχάνημα, δεν έχει ιδέα τί γράφει και απλά παπαγαλίζει ότι βρει σε forums. Αυτοί η λογική γεννάει fanboys. δηλαδη πρεπει να εχει διαρευσει dickpic μου για να εχω αποψη και γνωμη; Το ακουσαμε και αυτο. Το τι εισαι και τι δεν εισαι δεν με νοιαζει. Αν και ελεγχεται ο ισχυρισμος σου, σχετικα με το τι ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινεις σε μια σχολη οικονομικων. Σχολιαζεις εδω και 20 ποστ εξηγωντας ποσο καλη ειναι η apple που εκανε ανακληση. Προφανως για να φτασουμε σε αυτο το σημειο(της ανακλησης)το προιον της apple ειναι χαλασμενο. Και συμβαινει συχνα τα iphone να ειναι χαλασμενα. Πως να το κανουμε τωρα. Να το ζωγραφισουμε;
cpc464 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Tlykog είπε α) Δεν είναι 1 έτος + 2 η εγγύηση. Αυτό ήταν λάθος. Δεν το κατάλαβες σωστά από το άρθρο. Δεν απαντάς. β) Δεν είναι υποχρεωμένοι να την παρέχουν. Μπράβο τους γι αυτό. Μπράβο και στη Google για το pixel 8. Έτσι πρέπει να κάνουν όλοι. ΔΕΝ το κάνουν όλοι, άρα θα πω μπράβο σε όσους το κάνουν. Άρα ήταν λάθος να γράψεις ότι ήταν υποχρεωμένοι, δεν απαντάς. γ) τα ανταλλακτικά δεν έχουν υποχρεωτικά 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση, όπως έγραψες. Εκεί επίσης έκανες λάθος. Δεν κατάλαβες καλά το κείμενο της εγγύησης. Δεν απαντάς. δ) Δε σε ρώτησα ποτέ να μου πεις από που προκύπτουν τα 3 χρόνια. Απλά διαφώνησα μαζί σου. Σε αντίθεση με εσένα σου απαντώ πάντα. ε) δεν προσπαθώ να σε μειώσω. Αλίμονο. Απλά μην προσπαθείς κάτι λάθος που έγραψες να προσπαθήσεις στην πορεία να το βγάλεις σωστό. Πες απλά ότι έκανες λάθος και γράψε το σωστό. Αυτό το έκανες γιατί φοβήθηκες ότι θα σε μειώσω. Εδώ έκανες και το μεγαλύτερο λάθος. Δε θα σε μείωνα. Πιθανότατα θα σου έκανα και like. Το να επιμένεις σε κάτι λάθος είναι που με κάνει να σου γράφω ότι γράφω. Ακόμα και αν λογομαχήσω έντονα με κάποιον, αν γράψει κάτι σωστό πχ σε άλλο θέμα του κάνω κατευθείαν like. Παρακολούθησέ το. α) Πουθενά δεν λέω οτι είναι 1+2 έτη η εγγύηση, λέω ότι αφου το ελαττωμα της συσκευής είναι εργοστασιακό η εγγύηση συμφωνα με τον νόμο της Ε.Ε είναι ανανεωμένη για 2 έτη κανονικά, και σου τον παρέθεσα. β)Ειναι υποχρεωμένοι και αυτοι και η google,δεν το έκαναν απο το καλό της ψυχής τους,υπάρχει νομοθεσία. γ)Δεν μιλάμε για ανταλλακτικό,μιλάμε για πραγματικό ελάττωμα σε εξάρτημα απο το εργοστάσιο,μεγάλη διαφορά. δ)Διαφωνούσες και σου έδειξα απόδειξη στον ισχυρισμό σου ότι δεν το κάνει κανείς άλλος,η μήπως δεν είπες οτι αυτό που κάνει η apple δεν το κάνει κανείς;. ε) Οταν λές συνέχεια στον συμφορουμίτη σου οτι δεν καταλαβε, τον θεωρείς χαζό,φυσικά και τον μειώνεις, τι δεν κατάλαβα ακριβώς;, οτι έχει βγεί ελαττωματική παρτίδα με συγκεκριμένες ημερομηνίες που είναι εντός εγγύησης με ελάττωμα απο το εργοστάσιο;, η μήπως το ότι είναι υποχρέωση νομική της εταιρείας να πράξει τα αυτονόητα;, και ξαναλέω υποχρεωμένοι είναι, μια απλή ανάκληση για επισκευή που δέν θα έπρεπε κάν να είναι είδηση.
giorgosaero Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, tzotzo είπε δηλαδη πρεπει να εχει διαρευσει dickpic μου για να εχω αποψη και γνωμη; Το ακουσαμε και αυτο. Το τι εισαι και τι δεν εισαι δεν με νοιαζει. Αν και ελεγχεται ο ισχυρισμος σου, σχετικα με το τι ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινεις σε μια σχολη οικονομικων. Σχολιαζεις εδω και 20 ποστ εξηγωντας ποσο καλη ειναι η apple που εκανε ανακληση. Προφανως για να φτασουμε σε αυτο το σημειο(της ανακλησης)το προιον της apple ειναι χαλασμενο. Και συμβαινει συχνα τα iphone να ειναι χαλασμενα. Πως να το κανουμε τωρα. Να το ζωγραφισουμε; Εντάξει πως κάνεις έτσι, δεν είναι και φορητές βόμβες σαν κάτι galaxy note 7.... 2
Tlykog Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tzotzo είπε δηλαδη πρεπει να εχει διαρευσει dickpic μου για να εχω αποψη και γνωμη; Το ακουσαμε και αυτο. Το τι εισαι και τι δεν εισαι δεν με νοιαζει. Αν και ελεγχεται ο ισχυρισμος σου, σχετικα με το τι ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινεις σε μια σχολη οικονομικων. Σχολιαζεις εδω και 20 ποστ εξηγωντας ποσο καλη ειναι η apple που εκανε ανακληση. Προφανως για να φτασουμε σε αυτο το σημειο(της ανακλησης)το προιον της apple ειναι χαλασμενο. Και συμβαινει συχνα τα iphone να ειναι χαλασμενα. Πως να το κανουμε τωρα. Να το ζωγραφισουμε; Όχι, θα πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις γιατί γράφεις. Δε φαίνεται να ξέρεις. Δεν είπα ότι σε νοιάζει και δεν το έγραψα σαν επιχείρημα. Ούτε καν για να σε πείσω. Μου είναι αδιάφορο αν θα πειστείς. Όταν μάθεις τί πραγματικά είναι επιχείρηση και ποιος είναι ο ουσιαστικός της ρόλος, τότε δεν κολλάς. Έλεγξε ότι θέλεις. Αυτό έγραψα και παίρνω την ευθύνη γι αυτό. Δεν έγραψα πόσο καλή είναι η Apple. Έγραψα ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό και θα έπρεπε να το κάνουν όλοι. ΔΕΝ το κάνουν όλοι. Το έκανε η Google στο Pixel 8 και έγραψα μπράβο και σε αυτή. Στο ξαναέγραψα, αλλά ήθελες να γράψεις τα δικά σου και το προσπέρασες. Δεν είναι χαλασμένο. Έχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ελαττωματικό και κάνει ανάκληση. Δίνει όμως 3 χρόνια επίσημης εγγύησης σε αυτή τη βλάβη, από την ημερομηνία αγοράς. Δεν είναι υποχρεωμένη νομικά. Η τελευταία φράση σου δείχνει και την όλη φιλοσοφία σου: τυφλωμένος από μίσος για έναν προϊόν/εταιρεία, γράφεις ότι σου κατέβει και χωρίς αποδείξεις. Ίσως να πιστεύεις ότι θα με πειράξει... Εκεί κάνεις το λάθος: χέστηκ@, αύριο πρωί να κλείσει η Apple δε θα με νοιάξει. Εσύ απ΄οτην άλλη θα χαρείς γιατί έκλεισε η "κακιά" Apple, που τόσα χρόνια σου ρούφαγε το μεδούλι και ας μην αγόρασες ούτε ένα προϊόν της, γιατί είσαι μάγκας και αγοράζεις φθηνότερα προϊόντα που αποδίδουν το ίδιο και όσοι αγοράζουν Apple είναι θύματα του marketing... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από Tlykog 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, tzotzo είπε sorry φιλος δεν θα μπω σε αυτο το τριπακι. με bendgate, με antenna gate, με battery gate, με fappening και με νουθετεις να γραψω σοβαρα; βρες κανα αλλο θυμα να πεις τους φανμποισμους σου BendGate: Πόσα κινητά λύγιζαν (και ακόμα λυγίζουν κάποια) και δεν τους δώσαμε σημασία ποτέ; Αν δε λεγόταν Apple, κανένας δε θα έδινε σημασία. Επίσης μιλάμε για ένα σχεδιαστικό σφάλμα που για να το καταλάβεις, έπρεπε να κάτσεις πάνω στο κινητό (ως επί το πλείστον...). Δεν προσπαθώ να τη δικαιολογήσω. Προφανώς και μπορούσε να το κατασκευάσει ποιοτικότερο, όπως φάνηκε ότι έκανε με το 6S. AntennaGate: Μαζί σου! Η ατάκα ότι το κρατάμε λάθος, και η "φοβερή" θήκη που φορτώθηκε στον κόσμο για να μην ακουμπάει τις κεραίες, ήταν ό,τι χειρότερο. Και το πληρώνει εώς σήμερα, όταν εν έτει 2024 ακόμα αναφέρεται το πρόβλημα αυτό σε forums. BatteryGate: Μόνο "Gate" δεν ήταν. Το διόρθωσε απευθείας, ο λόγος που το έκανε ήταν λογικός, και ήταν καθαρά επικοινωνιακό λάθος. Έπρεπε να ενημερώσει τον κόσμο, πριν pushάρει το update. Fappening: Social engineering μέσω phishing attacks. Καμία σχέση με την Apple. 1
Tlykog Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, cpc464 είπε α) Πουθενά δεν λέω οτι είναι 1+2 έτη η εγγύηση, λέω ότι αφου το ελαττωμα της συσκευής είναι εργοστασιακό η εγγύηση συμφωνα με τον νόμο της Ε.Ε είναι ανανεωμένη για 2 έτη κανονικά, και σου τον παρέθεσα. β)Ειναι υποχρεωμένοι και αυτοι και η google,δεν το έκαναν απο το καλό της ψυχής τους,υπάρχει νομοθεσία. γ)Δεν μιλάμε για ανταλλακτικό,μιλάμε για πραγματικό ελάττωμα σε εξάρτημα απο το εργοστάσιο,μεγάλη διαφορά. δ)Διαφωνούσες και σου έδειξα απόδειξη στον ισχυρισμό σου ότι δεν το κάνει κανείς άλλος,η μήπως δεν είπες οτι αυτό που κάνει η apple δεν το κάνει κανείς;. ε) Οταν λές συνέχεια στον συμφορουμίτη σου οτι δεν καταλαβε, τον θεωρείς χαζό,φυσικά και τον μειώνεις, τι δεν κατάλαβα ακριβώς;, οτι έχει βγεί ελαττωματική παρτίδα με συγκεκριμένες ημερομηνίες που είναι εντός εγγύησης με ελάττωμα απο το εργοστάσιο;, η μήπως το ότι είναι υποχρέωση νομική της εταιρείας να πράξει τα αυτονόητα;, και ξαναλέω υποχρεωμένοι είναι, μια απλή ανάκληση για επισκευή που δέν θα έπρεπε κάν να είναι είδηση. α) Το γράφεις εδώ: Γράφεις ότι η νομοθεσία δίνει 1 έτος +2 μετά την επισκευή. Άρα κάνεις λάθος. β) Μόλις έγραψες το παραπάνω σου είπα να μου δείξεις το νόμο που γράφει ότι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν 3 έτη. Μου έστειλες αυτό: https://www.gov.gr/sdg/goods/defective-products/general/warranties Που δεν γράφει κάτι τέτοιο. Άρα και εδώ έχεις άδικο. γ) Δείξε μου τη νομοθεσία που το διαχωρίζει και αναφέρει ότι έχουν υποχρέωση να δίνουν 3 έτη. Αν όχι, τότε έχεις άδικο, αν μου βρεις τότε έχω εγώ άδικο σε αυτό. Περιμένω. δ) Φυσικά σου έγραψα ότι δεν το κάνουν και πιθανότατα δεν το έχει κάνει κανένας άλλος. Παρόλο που δεν ήμουν απόλυτος, γιατί έγραψα ότι εγώ δεν ξέρω κανέναν, μου βρήκες τη Google στο pixel 8. Σε αντίθεση με εσένα, το παραδέχτηκα και είπα "μπράβο" και για τη Google. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν παραδέχεσαι κανένα από τα λάθη σου. ε) Πότε είπα χαζό κάποιον; Το να μην διαβασες προεκτικά το άρθρο ή το να μην κατάλβες εκείνη την ώρα που το διάβασες τί ακριβώς εννοούσε, σε κάνει χαζό; Για εμένα όχι. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Γι αυτό και σε παρακίνησα αρκετές φορές να διαβάσεις το άρθρο. Αν σε θεωρούσα χαζό δε θα το έκανα, αφού όσες φορές και αν το διάβαζες δε θα καταλάβαινες τί έγραφε. Άρα και εδώ: εχεις άδικο. Το τί έπρεπε να κάνει και τί όχι είναι καθαρά δικό σου συμπέρασμα. Δε μπορεσες να το στοιχειωθετήσεις μέχρι τώρα, οπότε περιμένω απόδειξη, αλλιώς θα κάνεις και εκεί λάθος. 28 λεπτά πριν, YngwieMalmsteen είπε BendGate: Πόσα κινητά λύγιζαν (και ακόμα λυγίζουν κάποια) και δεν τους δώσαμε σημασία ποτέ; Αν δε λεγόταν Apple, κανένας δε θα έδινε σημασία. Επίσης μιλάμε για ένα σχεδιαστικό σφάλμα που για να το καταλάβεις, έπρεπε να κάτσεις πάνω στο κινητό (ως επί το πλείστον...). Δεν προσπαθώ να τη δικαιολογήσω. Προφανώς και μπορούσε να το κατασκευάσει ποιοτικότερο, όπως φάνηκε ότι έκανε με το 6S. AntennaGate: Μαζί σου! Η ατάκα ότι το κρατάμε λάθος, και η "φοβερή" θήκη που φορτώθηκε στον κόσμο για να μην ακουμπάει τις κεραίες, ήταν ό,τι χειρότερο. Και το πληρώνει εώς σήμερα, όταν εν έτει 2024 ακόμα αναφέρεται το πρόβλημα αυτό σε forums. BatteryGate: Μόνο "Gate" δεν ήταν. Το διόρθωσε απευθείας, ο λόγος που το έκανε ήταν λογικός, και ήταν καθαρά επικοινωνιακό λάθος. Έπρεπε να ενημερώσει τον κόσμο, πριν pushάρει το update. Fappening: Social engineering μέσω phishing attacks. Καμία σχέση με την Apple. θα συμφωνήσω σε όλα γιατί ακριβώς αυτό έγινε. Απλά στο θέμα του bendgate δε θεωρώ ότι ήταν θέμα ποιότητας, αλλά σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός τους δεν είχε προβλέψει την περίπτωση που κάποιος θα κάθονταν πάνω στη συσκευή, παρόλο που υπήρχαν και περιπτώσεις που έγινε, αλλά το κινητό δε στράβωσε. Αυτό συνέβαινε σε πολλά κινητά της εποχής, όπως πολύ σωστά ανέφερες, αλλά επειδή μιλάμε για Apple όλοι πέσαν να τη φάνε. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να το σχεδιάσει, ώστε να αντέχει αυτή την κακομεταχέιριση... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από Tlykog 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα