Προς το περιεχόμενο

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα συνεργείων σε δημόσιους δρόμους

iosifise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, filipprin είπε

Αν υπαρχει καποιος νόμος που αναφερει κατι τετοιο μπορείς να μας τον δείξεις.....Απο ποτε το παρκαρισμα στο δρομο εγινε προέκταση μιας επιχείρησης?????Απο που προκυπτει αυτο

Ναι φυσικά. Πάρε εδώ την επιστολή του ΣτΠ που μέσα αναφέρει σχετικους νόμους, ΠΔ, ΚΥΑ, ΦΕΚ 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Ναι φυσικά. Πάρε εδώ την επιστολή του ΣτΠ που μέσα αναφέρει σχετικους νόμους, ΠΔ, ΚΥΑ, ΦΕΚ 

Οκ προτασεις και μονο αυτο................ να κανω και εγω τις δικες μου αντε κανε και εσυ τι εγινε........

Ο νομοσ ειναι ξεκαθαρος.....

Μόλις τώρα, filipprin είπε

Οκ προτασεις και μονο αυτο................ να κανω και εγω τις δικες μου αντε κανε και εσυ τι εγινε........

Ο νομοσ ειναι ξεκαθαρος.....

Τι προτάσεις ρε άνθρωπε? Διάβασες καθόλου παρακάτω? αναφέρει όλους τους νόμους που ισχύουν.

Αν θυμάμαι καλά έχεις συνεργείο ή εργάζεσαι σε τέτοιο? Γιατί αν ναι τότε η γνώμη σου είναι biased.

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, iosifise είπε

Επίσης πολλά δεν έχουν καν πινακίδες αλλά εφόσον μετακινήθηκαν το "κοντέρ" του νόμου φαίνεται να μηδενίζει και πάμε ξανά για νέο κύκλο (καταγγελία - μετακίνηση - καταγγελία)

Αν δεν εχουν πινακιδες και δεν μαζευονται τοτε ο δήμος σου παρανομει.Βαλτα με το δημο λοιπον.

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Αν θυμάμαι καλά έχεις συνεργείο ή εργάζεσαι σε τέτοιο? Γιατί αν ναι τότε η γνώμη σου είναι biased.

Βασικα ειναι αντιπροσωπεία με καμια 40 θεσεις ιδιωτικου παρκινγ.......

Απο την αλλη το που εργαζομαι εγω δεν αλλαζει το νομο

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ευχαριστώ. Διαβάζοντας το διαπίστωσα και άλλη μία παράβαση. Αυτήν της επισκευής των αυτοκινήτων επί τόπου επάνω στο δρόμο, εκτός του χώρου του συνεργείου. Για λόγους οικονομίας δεν έχει λόγο κάποιος να μισθώσει μεγάλους χώρους αν μπορεί ανενόχλητος να επισκευάζει τα αυτοκίνητα με αυτό το τρόπο.

• Like 2

1 λεπτό πριν, filipprin είπε

Απο την αλλη το που εργαζομαι εγω δεν αλλαζει το νομο

Μην απαντάς μόνο ότι σε βολεύει. Μπες στο λινκ που σου έδωσα, διάβασε το ΠΔ και την ΚΥΑ που αναφέρει για τα συνεργεία και ξαναέλα να μου πεις για "νόμο"

• Thanks 3

5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τι προτάσεις ρε άνθρωπε? Διάβασες καθόλου παρακάτω? αναφέρει όλους τους νόμους που ισχύουν.

για πες που γραφει ακριβώς οτι αυτοκίνητο με πληρωμενα τελη και ασφαλεια και πινακιδες απαγορευται να μενει σταθμευμενο στην ιδια θεση????? Το αυτοκινητο ακομα και τρακαρισμενο ειναι υπο την ιδιοκτησια του ιδωτη που το παρκαρει οπου θελει συμφωνα με τις επιταγες του νομου.

Επεξ/σία από filipprin
  • Haha 1

1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Επειδή οδηγαω κατά κύριο λόγο μηχανάκια/μηχανές, στο πεζοδρόμιο δεν θέλετε να παρκάρω, στο δρόμο νόμιμα δεν θέλετε να παρκάρω που θα παρκάρουμε εμείς δηλαδή?

Προφανώς μιλάμε για τους έξυπνους που παρκάρουν το μηχανάκι οριζόντια στο οδόστρωμα για να κρατάνε την θέση για το αμάξι τους φαρδια πλατια σε μια ολόκληρη θέση. 

Να παρκάρεις στο δρόμο κάθετα ή κοντά στα άλλα παρκαρισμένα. 

Edit Τώρα είδα ότι ο φίλος έγραψε "κάθετα στο δρόμο". Δεν ξέρω γιατί τον πειράζει το κάθετα μιας και είναι το σωστό. οπότε άκυρη η παρατήρηση μου. 

Επεξ/σία από Grfoxz
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, filipprin είπε

για πες που γραφει ακριβώς οτι αυτοκίνητο με πληρωμενα τελη και ασφαλεια και πινακιδες απαγορευται να μενει σταθμευμενο στην ιδια θεση?????

Τρολάρεις ή δεν καταλαβαίνεις?

Το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο είναι παρκαρισμένο γιατί έχει πάει στο συνεργείο για επισκευή. Και αυτό αποδεικνύεται από την εντολή εργασίας. Οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι το άφησε κάποιος πολίτης που έχει πληρώσει τέλη άρα είναι νόμιμα σταθμευμένο. Από τη στιγμή που έχει πάει για επισκευή πρέπει να είναι σε χώρο του συνεργείου και όχι στον δρόμο.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά?

• Like 5
  • Thanks 3

18 λεπτά πριν, iosifise είπε

Ευχαριστώ. Διαβάζοντας το διαπίστωσα και άλλη μία παράβαση. Αυτήν της επισκευής των αυτοκινήτων επί τόπου επάνω στο δρόμο, εκτός του χώρου του συνεργείου. Για λόγους οικονομίας δεν έχει λόγο κάποιος να μισθώσει μεγάλους χώρους αν μπορεί ανενόχλητος να επισκευάζει τα αυτοκίνητα με αυτό το τρόπο.

Αμε μαζι σου .........Σαφως και ειναι παραβαση η επισκευη στο δρομο

13 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο είναι παρκαρισμένο γιατί έχει πάει στο συνεργείο για επισκευή. Και αυτό αποδεικνύεται από την εντολή εργασίας. Οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι το άφησε κάποιος πολίτης που έχει πληρώσει τέλη άρα είναι νόμιμα σταθμευμένο. Από τη στιγμή που έχει πάει για επισκευή πρέπει να είναι σε χώρο του συνεργείου και όχι στον δρόμο.

Ενα αυτοκινητο που βρισκεται εκτος συνρεγειου δεν εχει εντολη επισκευης .Θα αποκτησει οταν μπει μεσα και μονο τοτε.Και οταν βγει απο αυτο θα κλήσει και η εντολη μαζι.Νομιζεις οτι μονο εσυ γνωριζεις το νομο.Το μονο που δεχομαι και καταλαβαινω ειναι οτι αυτο  δεν ειναι ηθικο αλλα φυσικα εινα απολυτα νομιμο.

Επεξ/σία από filipprin

6 λεπτά πριν, Grfoxz είπε

Προφανώς μιλάμε για τους έξυπνους που παρκάρουν το μηχανάκι οριζόντια στο οδόστρωμα για να κρατάνε την θέση για το αμάξι τους φαρδια πλατια σε μια ολόκληρη θέση. 

Να παρκάρεις στο δρόμο κάθετα ή κοντά στα άλλα παρκαρισμένα. 

Edit Τώρα είδα ότι ο φίλος έγραψε "κάθετα στο δρόμο". Δεν ξέρω γιατί τον πειράζει το κάθετα μιας και είναι το σωστό. οπότε άκυρη η παρατήρηση μου. 

Νομιζω τωρα αλλαξε η θα αλλαξει αυτο αλλα μεχρι προτινος το νομιμο ηταν παράλληλα, οχι καθετα. 

2 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Το αποτέλεσμα ήταν ο δήμος να διαρεύσει τα ονόματα όσων κάνανε καταγγελίες και μετα να δέχονται απειλές.

τι περίμεναν? Εδω φευγουν απο αστυνομια τα ονοματα στο δημο θα κολλαγαν?

• Like 1

14 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ενα αυτοκινητο που βρισκεται εκτος συνρεγειου δεν εχει εντολη επισκευης .Θα αποκτησει οταν μπει μεσα και μονο τοτε.

Ναι ε? καλό. Μου άρεσε. Θα τρέχει ο Τιμολέων 2 φορές και 3 στο συνεργείο μέχρι να αποφασίσει ο Μπομπ ο μάστορας πότε θα βάλει το αμάξι μέσα για να ξεκινήσει εργασία. 

Γιατι δυο τρεις .Μια και αν χρειαστει.......Και ο μπομπ και ο τιμολεων μαζι ειναι .Φυσικα και θα τρεξει για οτι χρειαστει το αμαξι του.Εσυ δηλαδη αν σου ελεγε ελα να υπογράψεις ξεκιναω τι θα του ελεγες.Ασε βαριεμε θα περασω σε καμια βδομαδα???

Μετα λες εμενα οτι τρολαρω....

Επεξ/σία από filipprin

14 λεπτά πριν, filipprin είπε

Γιατι δυο τρεις .Μια και αν χρειαστει.......Και ο μπομπ και ο τιμολεων μαζι ειναι .Φυσικα και θα τρεξει για οτι χρειαστει το αμαξι του.Εσυ δηλαδη αν σου ελεγε ελα να υπογράψεις ξεκιναω τι θα του ελεγες.Ασε βαριεμε θα περασω σε καμια βδομαδα???

Μετα λες εμενα οτι τρολαρω....

Πω ρε φίλε, σε θυμάμαι και από άλλα θέματα. Όταν κολλάει το μυαλό σου σε κάτι δεν ξεκολλάει με τίποτα. Χαλάρωσε λίγο και δες το αλλιώς. Αυτά που γράφεις είναι ότι εσύ κατάλαβες από αυτά που έγραψα. 

Τι να σου πω αν θες να καταλαβω κατι αλλο πες το μου...............Ετσι ειναι τα πραγματα.Πως να τα δω αλλιώς δηλαδη.

Ο νόμος ειναι ξεκαθαρος .

Και ξαναλεω αλλο το ανηθικο που συμφωνώ και αλλο το νομιμο.Νομικα το αυτοκινητο δεν το πειραζει κανεις.Αν  το αυτοκίνητο εχει  πληρωμενα τελη κυκλοφοριας και πινακιδες και ασφαλεια και δεν ειναι παρκαρισμενο παρανομα δεν ειναι εγκατελειμενο.Απλα δεν μπορει να παραμενει στο ιδιο σημειο για παραπανω απο κάποιους μηνες οποτε με μια μετακίνηση παραδιπλα ξαναγίνεται νομιμο. 

Τωρα αν νομιζεις οτι μπορείς να συνδέσεις νομικα το συνεργειο με το αυτοκινητο και με αυτο να κερδισεις κατι τι να σου πω .Καλη τυχη και σε σενα και στο νηματοθετη...........

Επεξ/σία από filipprin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...