verylife78 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Καλησπερα και ευχαριστω οποιον διαβασει το παρακατω και βοηθησει. Θελουμε να αγορασουμε τα παρακατω δυο κινητα με τιμολογιο χωρις ΦΠΑ (ειμαστε δικαιουχοι) Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Dual SIM (8GB/256GB) Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Dual SIM (12GB/512GB) Αλλα θα ηθελα καποιο καταστημα που να εχει επισημη συνεργασια με την xiaomi hellas γιατι το προηγουμενο μου κινητο που αγορασα απο καταστημα (εχει κλεισει γιαυτο δεν παω εκει ξανα). Και εμφανισε προβλημα στους 4 μηνες μου εγινε αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια (ετσι μου ειπαν απο το μαγαζι) χωρις καμια χρεωση. Και ειμαι πολυ σκεπτικος οταν βλεπω τιμες xiaomi 400€ και τα μαγαζια τα πουλανε κατω απο 300€. Γιαυτο θελω τη γνωμη σας. Σας ευχαριστω πολυ και παλι για το χρονο σας. ΥΓ αν εχει καποιος αλλος αυπνος προταση σε αυτην την κατηγορια, ευχαριστως να το συζητησουμε.
GATE123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Συνήθως τα xiaomi για να έχεις την επίσημη εγγύηση θα πρέπει να το πάρεις από τους μεταπωλητές. Αυτές είναι η μεγάλες αλυσίδες (σαν κύριοι μεταπωλητές). Μετά από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια Σκρούτζαδικα(μετρημένα στα δάχτυλα)αλλά θέλει ψάξιμο. Η κάποιος που ξέρει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από GATE123
verylife78 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου μα γιαυτο ρωτησα...καποιος που ξερει. Λιγο βοηθεια. Σε ευχαριστω φιλε @GATE123
verylife78 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου απο που πηρατε ολοι εσεις κινητο τελικα? πειτε κανα μαγαζι που να ξερετε ... βοηθειστε ρε παιδες 😊, ειμαι καλο παιδι
GATE123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Παλιά ήξερα αυτό εδώ Spoiler https://www.drele.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwvpy5BhDTARIsAHSilymx4SygXcNtCAVUNn--7s52hzZl98pg3AkVt8QUJV-aR3nE4wu-ncsaAn5xEALw_wcB Δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα.
verylife78 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου H αληθεια οτι αυτος https://www.drele.com εχει και αρκετα καλες τιμες. Τον εχω δει.
SciManiac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσουμε αν ισχύει η επίσημη εγγύηση από αυτό το μαγαζί; Πχ με τηλέφωνο στην InfoQuest; Ελπίζω σε περίπτωση που ισχύει η εγγύηση από αυτά τα μαγαζιά να μπορώ για παράδειγμα να το πάω μόνος μου στο επίσημο Service και να μην χρειαστεί να μεσολαβήσει το εκάστοτε μαγαζί.
GATE123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, SciManiac είπε Υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσουμε αν ισχύει η επίσημη εγγύηση από αυτό το μαγαζί; Πχ με τηλέφωνο στην InfoQuest; Ελπίζω σε περίπτωση που ισχύει η εγγύηση από αυτά τα μαγαζιά να μπορώ για παράδειγμα να το πάω μόνος μου στο επίσημο Service και να μην χρειαστεί να μεσολαβήσει το εκάστοτε μαγαζί. Μόνο εάν σου δώσουν το IMEI και πάρεις τηλέφωνο την Info Quest. 1
verylife78 Δημοσ. Κυριακή στις 07:18 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:18 μμ Το ΙΜΕΙ δεν μπορεις να το δεις μονος σου? Δεν το λεει πανω στην συσκευασια? ή με καποιο τροπο απο την συσκευη, πληροφοριες πχ???
milos_ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 πμ 11 ώρες πριν, verylife78 είπε Το ΙΜΕΙ δεν μπορεις να το δεις μονος σου? Δεν το λεει πανω στην συσκευασια? ή με καποιο τροπο απο την συσκευη, πληροφοριες πχ??? Μπορείς να το δεις και μόνος σου. Αφού όμως το αγοράσεις.... Το θέμα είναι να το δεις πριν... 1
GATE123 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:28 μμ Εάν είναι σωστό το μαγαζί μερικά το δίνουν. Είναι πίσω στο κουτί. 1
AntiCambeR Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Υπάρχει περίπτωση να είναι απο κατάστημα και να είναι εισαγωγή της infoquest, έχω δεί Redmi 9 Pro με αυτοκόλλητο της infoquest πάνω στο κουτί. Το imei αναγράφεται πάνω στο κουτί.
GATE123 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 πμ 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Υπάρχει περίπτωση να είναι απο κατάστημα και να είναι εισαγωγή της infoquest, έχω δεί Redmi 9 Pro με αυτοκόλλητο της infoquest πάνω στο κουτί. Το imei αναγράφεται πάνω στο κουτί. Ναι μερικά καταστήματα έχουν προμηθευτεί από Info quest
verylife78 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ ε, αυτα τα μερικα καταστηματα ψαχνω!!! ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα