Προς το περιεχόμενο

Το Instagram προσαρμόζει την ποιότητα των βίντεο ανάλογα με τη δημοτικότητά τους

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθε χρόνο μειώνουν τον διαθέσιμο χώρο των χρηστών στο messenger και το instagram. Τα βίντεο στο messenger οταν τα στέλνεις γίνονται ενα συνονθύλευμα απο 240p pixels. Δεν σου επιτρέπει να στείλεις αρχείο απο κινητό πέρα απο media, μετα την ενσωμάτωση του encryption επισης εχει διαλυθεί, δεν φορτώνουν μηνύματα δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση. Στο instagram τα iphone ειχαν προτεραιότητα στην ποιότητα των βίντεο ενω το android ερχόταν δεύτερο, τώρα ήρθε και αυτό το αστείο. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε ανοιχτό το μαγαζί σας αφήστε το να πεθάνει, άλλωστε πάντα άχρηστο ηταν.

Επεξ/σία από agelos386
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, panathatube said:

Το Instagram θα έπρεπε να ξεκινήσει από τα βασικά και να αφήσει τα μεγαλόπνοα σχέδια για μετά. Εδώ και μέρες έχω μπλοκαριστεί ανεξήγητα από την εφαρμογή και ενώ θεωρητικά υπάρχουν απλές εναλλακτικές για να επιβεβαιώσω ότι... είμαι εγώ στην πράξη δεν λειτουργεί τίποτα! Κωδικό επιβεβαίωσης στο WhatsApp δεν  λαμβάνω, μήνυμα επιβεβαίωσης στο διαδικτυακό Instagram δεν βλέπω και όταν επιχειρώ Face registration η εφαρμογή φορτώνει ατέρμονα. Μόνο το mail λειτουργεί αλλά αυτό μόνο για να ξεμπλοκάρω το face recognition!

ΧΑ! Φίλε @panathatube, απο την δική μου εμπειρία το email ήρθε μετά απο ένα μήνα....

Επεξ/σία από memento out of matrix
διόρθωση
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...