Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

σε Acer Aspire 5520g μετα από αναβάθμιση σε windows 10 pro version 20H2 δεν υπάρχει ήχος...στην αρχή είχε ήχο αλλά μετά από επανεκκίνηση ο ήχος "χάθηκε"-ίσως με τα update- αναφέρει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί συσκευές ήχου...έγινε αναζήτηση στην επιδιόρθωση αλλά και πάλι τίποτα...έγιναν τα απαραίτητα update αλλά και πάλι τίποτα...δοκίμασα εγκατάσταση drivers ήχου από διάφορα site (πχ.drivers escape-όπου στο παρελθόν βρήκα λύση με επιτυχία σε άλλες περιπτώσεις) που αναφέρουν ότι υποστηρίζουν windows 10 pro αλλά τίποτα...το πήγα στο i-repair όπου μου είπαν ότι επειδή είναι παλαιό μοντέλο δεν υποστηρίζονται στα windows 10 οι drivers ήχου...τελικά τι ισχύει από όλα αυτά ???

Κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια εδώ στο forum μήπως μου διαφεύγει κάτι και η λύση είναι προφανής αλλά εγώ δεν την βλέπω !!!

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη από τους γνώστες...

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο λάπτοπ θα έχει πάντα θέμα στα Windows 10,δεν υπάρχουν drivers για τον ήχο,κατέβασε το Dolby advance home theater v4, μπορείς να το δεις και στο YouTube πως θα το περάσεις στο λάπτοπ, πιστεύω αυτό θα βοηθήσει,το είχα κάνει σε ένα Acer aspire 5920g με Windows 10 

Δημοσ.

Γεια χαρά, 

θα προσπαθήσω με τη λύση που προτείνεις και θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά,

προσπάθησα αλλά δεν έβγαλα άκρη...αναφέρει ότι το σύστημα δεν είναι συμβατό κτλ οπότε πάει για ανακύκλωση και πάμε για κάτι πιο σύγχρονο !!!

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...