Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft προσφέρει λύση με κόστος 30$ για όσους θέλουν να παραμείνουν στα Windows 10

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να έχω Windows 11 θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο κομπιούτερ ενώ πλέον κάνω σχεδόν όλες τις δουλειές μου (σεναριακή ανατροπή Microsoft) με το κινητό. Άσε που τα Windows 11 ελάχιστα με ενθουσιάζουν για να έχω ένα κίνητρο. Εν έτει 2024 και δεν μπορείς να αυξομειώσεις το start menu ή να καρφιτσώσεις στο desktop τα widgets έλεος. 

Επεξ/σία από panathatube
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΚΑΚΙΑ MICROSOFT. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ; Ειναι αλητες, τους αξιζει φωτια και τσεκουρι και γιαυτο εγω, για να τους τιμωρησω, θα τα κατεβασω πειρατικα. Οχι γιατι ψάχνω δικαιολογια για το γεγονος οτι κλεβω πειρατικα. Αλλά επειδη το κανω για το καλο της ανθρωποτητας. ΟΚ μάγκες, καταλάβαμε. Ειστε κλεφτες. Κλέβετε software. Ολοι το έχουμε κανει. Ενα λειτουργικο εδω, ενα photoshop εκει, δεν υπαρχει ανθρωπος που ασχολειται με υπολογιστη και να μην εχει κατεβασει ποτε πειρατικο software. Κρατηστε τα προσχήματα τουλάχιστον και μην παριστάνετε τους θιγμένους. 

ΥΓ. Επειδη οπως σε κάθε θεμα Windows εχουμε κλασσικα τους linux-αδες, εγω θα κάνω την ερώτηση που κάνω πάντα. Microsoft 365, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe Lightroom, Battle.net, Steam (all games). Βρείτε μου τρόπο να τρέξω αυτά στο Linux. Native. Οχι με emulation. Πάρτε χαμπάρι πως οσο το linux δεν εχει native τις σημαντικές εφαρμογες για δουλειά και διασκέδαση, κανενας δεν θα ασχοληθει με αυτο. Σταματήστε να το αναφερετε συνεχεια

• Like 11

9 hours ago, tombyraider13 said:

Η μικρομαλακή σε όλο το μεγαλείο της απληστίας και υποκρισίας της...

ολες οι εταιρειες ηθελες να πεις. ΟΛΕΣ. απο εταιρειες κινητων μεχρι δεν ξερω τι.

• Like 2

9 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Για το Mac... To Macισεεες... 😋😉😂😂😂
Για τα Linux κανένα πρόβλημα και συμφωνώ απόλυτα!! 😉

Αν όντως βολεύεσαι με Linux τότε δοκίμασε και μια βδομάδα ένα M Silicon Mac και μετά έλα να τα ξαναπούμε. 😉 (εκτός αν χρειάζεσαι τον υπολογιστή για gaming τότε πάω πάσο)

1 hour ago, mariosnik_ said:

Το linux προσφέρει πακέτο 0 ευρώ για όσους θέλουν να βάλουν linux. 

(Σας ταπωσα 😂

οπως εγραψα και σε αλλο αρθρο.vegan και linuxades. και οι 2 ελπιζουν οτι καποτε θα αλλαξουν τον κοσμο και οτι ο κοσμος θα γινει vegan και θα βαλει linux. εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι σας να σας πουμε να βαλετε windows. εσεις γιατι καθε μερα ψαχνετε αρθρο για να πειτε για linux.20 χρονια δεν βαρεθηκατε να το λετε και το ποσοστο να ειναι σε μονοψηφιο.???? δεν θα βαλει ΠΟΤΕ η μαζα  linux

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 5
  • Haha 1

1 ώρα πριν, harispao είπε

Μμμμμ κοίτα να δείς που θα μας στείλουν στο τέλος σε Mac η Linux...

Απίστευτα αυτογκόλ η μικρομαλακισμένη...

Οποιο και απο τα δυο να δοκιμασεις  λαθος δεν θα κανεις, αντε μη με πιασει το κομμουνιστικο μου πρωινιατικα και αρχισω τα μπινελικια  με τον αερα που τους εχουμε δωσει λογω του ποσοστου που εχουν και θελουν για 10 χρονων λειτουργικο νταβατζιλικη...

27 λεπτά πριν, poulinos είπε

οπως εγραψα και σε αλλο αρθρο.vegan και linuxades. και οι 2 ελπιζουν οτι καποτε θα αλλαξουν τον κοσμο και οτι ο κοσμος θα γινει vegan και θα βαλει linux. εμεις δεν ασχολουμαστε μαζι σας να σας πουμε να βαλετε windows. εσεις γιατι καθε μερα ψαχνετε αρθρο για να πειτε για linux.20 χρονια δεν βαρεθηκατε να το λετε και το ποσοστο να ειναι σε μονοψηφιο.???? δεν θα βαλει ΠΟΤΕ η μαζα  linux

Α! Εγώ είμαι λινουξας αλλά κρεατοφαγος και αντιοικολογος. Απαλλασσομαι της κατηγορίας!

• Like 1
  • Haha 1

Βασικά αυτό που θα γίνει είναι να βάλουμε όλοι κάποιο antivirus, εφόσον τρέχουν οι εφαρμογές σε windows 10 δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Με τα windows 7 έπαψαν σε κάποια φάση να τρέχουν αρκετά προγράμματα, γι' αυτό αναγκάστηκε ο κόσμος να πάει σε 10.

10 hours ago, Tlykog said:

Αυτό δε γράφει και το κείμενο;

Για τις επιχειρήσεις, η Microsoft προσφέρει επιπλέον επιλογές επέκτασης της υποστήριξης, με δυνατότητα αγοράς δεύτερου έτους για 122 δολάρια και τρίτου έτους για 244 δολάρια. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα ESU καθώς θα πλησιάζει η λήξη της υποστήριξης το 2025.

Ναι τώρα το πρόσεξα, και φαντάσου χωρίς να το προσέξω έπεσα μέσα :D

2 hours ago, TutaKachun said:

ΚΑΚΙΑ MICROSOFT. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ; Ειναι αλητες, τους αξιζει φωτια και τσεκουρι και γιαυτο εγω, για να τους τιμωρησω, θα τα κατεβασω πειρατικα. Οχι γιατι ψάχνω δικαιολογια για το γεγονος οτι κλεβω πειρατικα. Αλλά επειδη το κανω για το καλο της ανθρωποτητας. ΟΚ μάγκες, καταλάβαμε. Ειστε κλεφτες. Κλέβετε software. Ολοι το έχουμε κανει. Ενα λειτουργικο εδω, ενα photoshop εκει, δεν υπαρχει ανθρωπος που ασχολειται με υπολογιστη και να μην εχει κατεβασει ποτε πειρατικο software. Κρατηστε τα προσχήματα τουλάχιστον και μην παριστάνετε τους θιγμένους. 

ΥΓ. Επειδη οπως σε κάθε θεμα Windows εχουμε κλασσικα τους linux-αδες, εγω θα κάνω την ερώτηση που κάνω πάντα. Microsoft 365, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Adobe Lightroom, Battle.net, Steam (all games). Βρείτε μου τρόπο να τρέξω αυτά στο Linux. Native. Οχι με emulation. Πάρτε χαμπάρι πως οσο το linux δεν εχει native τις σημαντικές εφαρμογες για δουλειά και διασκέδαση, κανενας δεν θα ασχοληθει με αυτο. Σταματήστε να το αναφερετε συνεχεια

...να κι ένας που ήρθε εδώ να μαλώσει και με windows users και με linuxάκιδες, βάρα τους όλους, όποιον πάρει ο χάρος!

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...