xionistra3 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό κ βλέποντας τα reviews λέω να το παραγγείλω. Ψάχνοντας όμως έπεσα πάνω στο kimovil κ είδα ότι δεν υποστηρίζονται όλες οι μπάντες 4g στην Ελλάδα,βασικά απουσιάζει η Β20. Θυμάμαι ότι παλιότερα σίγουρα ήταν απαραίτητη για την επαρχία δεδομένο ότι η κάλυψη 5g δεν είναι η καλύτερη. Θα έχω πρόβλημα λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες Από την στιγμή που δεν έχει την Β20 ναι θα υπάρχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα όπως είπες στην επαρχία ακόμα χειρότερα. Δες το Motorola Moto G85. Στα λεφτά του Realme. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xionistra3 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 11 ώρες πριν, GATE123 είπε Από την στιγμή που δεν έχει την Β20 ναι θα υπάρχει πρόβλημα. Ιδιαίτερα όπως είπες στην επαρχία ακόμα χειρότερα. Δες το Motorola Moto G85. Στα λεφτά του Realme. Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα για την κατηγορία κ ενώ το moto g85 με ενθουσίασε που το είδα από κοντά διάβασα ότι οι φωτογραφίες είναι μέτριες. Έχετε άποψη για τις φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, xionistra3 είπε Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα για την κατηγορία κ ενώ το moto g85 με ενθουσίασε που το είδα από κοντά διάβασα ότι οι φωτογραφίες είναι μέτριες. Έχετε άποψη για τις φωτό; Καλημέρα. Εγώ πιστεύω ότι το Motorola έχει καλύτερη κάμερα από το Realme. Το Motorola έχει διάφραγμα f/1.79 ενώ το Realme f/1.88 Τώρα στην πράξη δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω πιάσει και τα δύο για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Το Realme έχει νομίζω λίγοοοο καλύτερο επεξεργαστή. Το Motorola παίρνει και κάρτα sd ενώ το Realme όχι. Το Realme έχει πιο γρήγορη φόρτιση(67w) ενώ το Moto όχι(30w). Εάν σε ενδιαφέρουν τα ακουστικά το Realme έχει. Την Β20 που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ την έχει το Moto . Εσύ τη θες. Δες τα και τα δύο από κοντά. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από GATE123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα