villasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Εχω φαει τα λυσιακα μου και εχω πηξει. Εχω μια σελιδα μπρος πισω γραμμενη και θαλω να βγαλω μια φωτοτυπια με τον Epson L3160 ( standalone και οχι scan μεσω υπολογιστη ). Πως βαζω το χαρτι , προτυτυπω κλπ γιατι δεν τα κενταρρω με τιποτα ...... HELP Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από villasg
georgeole Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Ψυχραιμία, αγαπητέ φίλε. Έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει όλους τους drivers της Epson και ειδικά αυτούς που αφορούν το σκανάρισμα;
villasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, georgeole είπε Ψυχραιμία, αγαπητέ φίλε. Έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει όλους τους drivers της Epson και ειδικά αυτούς που αφορούν το σκανάρισμα; μιλαω για standalone και οχι scan μεσω υπολογιστη
georgeole Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 15 ώρες πριν, villasg είπε μιλαω για standalone και οχι scan μεσω υπολογιστη Τότε... στις ρυθμίσεις του μηχανήματος, μία μία.
villasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, georgeole είπε Τότε... στις ρυθμίσεις του μηχανήματος, μία μία. δεν εχει κατι
georgeole Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, villasg είπε δεν εχει κατι Ένα reset τότε, μπας και;
villasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) τα παρατησα , ηθελα να βγαλω μια ταυτοτητα μπρος πισω , αλλα δεν καθοταν ακριβως η μια μερια πισω απο την αλλη . Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα