villasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Εχω φαει τα λυσιακα μου και εχω πηξει. Εχω μια σελιδα μπρος πισω γραμμενη και θαλω να βγαλω μια φωτοτυπια με τον Epson L3160 ( standalone και οχι scan μεσω υπολογιστη ). Πως βαζω το χαρτι , προτυτυπω κλπ γιατι δεν τα κενταρρω με τιποτα ...... HELP Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Ψυχραιμία, αγαπητέ φίλε. Έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει όλους τους drivers της Epson και ειδικά αυτούς που αφορούν το σκανάρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, georgeole είπε Ψυχραιμία, αγαπητέ φίλε. Έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει όλους τους drivers της Epson και ειδικά αυτούς που αφορούν το σκανάρισμα; μιλαω για standalone και οχι scan μεσω υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 15 ώρες πριν, villasg είπε μιλαω για standalone και οχι scan μεσω υπολογιστη Τότε... στις ρυθμίσεις του μηχανήματος, μία μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, georgeole είπε Τότε... στις ρυθμίσεις του μηχανήματος, μία μία. δεν εχει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, villasg είπε δεν εχει κατι Ένα reset τότε, μπας και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) τα παρατησα , ηθελα να βγαλω μια ταυτοτητα μπρος πισω , αλλα δεν καθοταν ακριβως η μια μερια πισω απο την αλλη . Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα