velociraptoras Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Κι εγω για προγραμματισμό το πηγαινα, με πτυχίο, αλλά τελικά δεν κατάφερα να βρω εντελώς remote, οι ελάχιστες συνεντεύξεις που εκλεισα από τα 500 βιογραφικά που έχω στείλει κατέληξαν σε προσφορά με προυπόθεση να είμαι γραφείο 2-3 μέρες τη βδομάδα και όταν είσαι 3-4 ωρες τουλάχιστον μακριά από το μέρος που έχουν τα γραφεια αυτό είναι αδύνατον. Οπότε μπήκα στα δίκτυα. Δε μου αρέσουν ιδιαίτερα αλλά κάτι είναι μεχρι να βρεθεί αυτό που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 55 λεπτά πριν, velociraptoras είπε Κι εγω για προγραμματισμό το πηγαινα, με πτυχίο, αλλά τελικά δεν κατάφερα να βρω εντελώς remote, οι ελάχιστες συνεντεύξεις που εκλεισα από τα 500 βιογραφικά που έχω στείλει κατέληξαν σε προσφορά με προυπόθεση να είμαι γραφείο 2-3 μέρες τη βδομάδα και όταν είσαι 3-4 ωρες τουλάχιστον μακριά από το μέρος που έχουν τα γραφεια αυτό είναι αδύνατον. Οπότε μπήκα στα δίκτυα. Δε μου αρέσουν ιδιαίτερα αλλά κάτι είναι μεχρι να βρεθεί αυτό που θέλω. Κοίτα με το καλημέρα σας και χωρίς εμπειρία να ψάχνεις Remote ειναι πολύ δύσκολο έως απίθανο. Αν μπορείς να βρεις κάτι πιο προσιτό σε απόσταση θα σου έλεγα πήγαινε και ας είσαι από εκεί. Με την εμπειρία θα έρθουν και οι remote δουλειές μετά από μερικά χρόνια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 minutes ago, BlueBlade said: Κοίτα με το καλημέρα σας και χωρίς εμπειρία να ψάχνεις Remote ειναι πολύ δύσκολο έως απίθανο. Αν μπορείς να βρεις κάτι πιο προσιτό σε απόσταση θα σου έλεγα πήγαινε και ας είσαι από εκεί. Με την εμπειρία θα έρθουν και οι remote δουλειές μετά από μερικά χρόνια θα πεταχτουν πολυ που θα πουν ειμαι 100% remote σε εταιρεια του εξωτερικου γιατι αυτο ζηταγαν. Παιζει, και με καλα λεφτα αλλα πρεπει να εχεις Portfolio. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 38 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Κοίτα με το καλημέρα σας και χωρίς εμπειρία να ψάχνεις Remote ειναι πολύ δύσκολο έως απίθανο. Αν μπορείς να βρεις κάτι πιο προσιτό σε απόσταση θα σου έλεγα πήγαινε και ας είσαι από εκεί. Με την εμπειρία θα έρθουν και οι remote δουλειές μετά από μερικά χρόνια Αν μπορουσα να πάω θα πήγαινα δε θα καθόμουν, αλλά δεν είμαι 25 χρονων πια και για να παω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με 2 παιδιά μαζί πρέπει να είναι πολύ καλές οι απολαβές, να μη φευγουν όλα στο νοικι και στα εξοδα του σπιτιού. 31 λεπτά πριν, great είπε θα πεταχτουν πολυ που θα πουν ειμαι 100% remote σε εταιρεια του εξωτερικου γιατι αυτο ζηταγαν. Παιζει, και με καλα λεφτα αλλα πρεπει να εχεις Portfolio. Το 100% σε εταιρία εξωτερικού σε όσες αγγελίες βρήκα ήταν για freelancer, όχι για μισθωτούς. Το έχω κάνει κι αυτό αλλά σε άλλο αντικείμενο. Όμως σαν νεα στο χώρο δε μπορώ να αναλάβω ολοκληρα project μόνη μου χωρίς να έχω εμπειρία, το ότι τελειωσα μια σχολή κι εμαθα να κανω καποια ψιλοπράγματα δεν είναι εμπειρία, αν την είχα δε θα έψαχνα να δουλέψω αλλού απλά θα πηγαινα στη ΔΟΥ της περιοχής μου και θα εβαζα εναν ΚΑΔ ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 35 minutes ago, velociraptoras said: Αν μπορουσα να πάω θα πήγαινα δε θα καθόμουν, αλλά δεν είμαι 25 χρονων πια και για να παω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με 2 παιδιά μαζί πρέπει να είναι πολύ καλές οι απολαβές, να μη φευγουν όλα στο νοικι και στα εξοδα του σπιτιού. 35 minutes ago, velociraptoras said: Όμως σαν νεα στο χώρο δε μπορώ να αναλάβω ολοκληρα project μόνη μου χωρίς να έχω εμπειρία Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι δεν εισαι 25 χρονών αλλα δεν εχεις και εμπειρία; Υποθετω οτι μαλλον ξεκινησες τωρα να κοιταζεις αλλον κλαδο απο αυτον που εισουν πριν απο 10 χρονια ας πουμε. Μεγαλο βήμα ειδικα εαν εχεις οικογενεια απο πίσω. Δυσκολο βήμα να αλλαξεις επάγγελμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα