AntiCambeR Δημοσ. Κυριακή στις 04:30 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:30 μμ 20 ώρες πριν, magicnumbers είπε Εχω συνάντησει προϊστάμενο μανατζερ τμηματος με σεμιναρια κ ισως ενα ιεκ απλα επειδη ειχε αδερφο στην ίδια εταιρια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. Κυριακή στις 05:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:06 μμ 23 hours ago, The_Judas said: Ακομη και πτυχιο να εχεις δεν σε παιρνουν χωρις portfolio. Πτυχιο αει δεν σημαινει οτι ξερεις προγραμματισμο. ακριβως. Για μενα απο την εμπειρια μου θα πω το εξης: Εισαι μικρος ? δηλαδη κοιτας να ξεκινησεις τωρα δουλεια, αρα 25 και κατω λεμε τωρα. Εκει δεν εχεις να δωσεις τιπτα στο βιογραφικο σου, δληαδη ολοι το γεμιζουν με οτι βλακεια υπαρχει απο Office 2010, windows, C++ το αγαπημενο μου επειδη καναν ενα μαθημα και κατι CV με ωραια γραφηματα οτι ξερω 80% windows sever σας παρακαλω πειτε μου τι στο καλο ειναι το υπολοιπο 20% ! Εκει λοιπον θα κοιταξουν τι εχεις τελειωσει για να σε παρουν και να επενδυσουν. Με σεμιναρια κτλ. Πρεπει δηλαδη καπως με καποιο τροπο να μπεις μεσα σε μια εταιρεια απο κει και περα οταν μπεις και ξερεις τοτε θα φανεί. Μην πεις ψεματα σε βιογραφικο, δεν μπορουμε αλλο εχω στησει exchnage και ρωτας μεχρι τι εκδοση εεε δεν θυμαμαι. Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις καν μπει στο OWA να δεις τα μαιλ σου. Ξεκινα και φτοαιξε κατι να εχεις να δειξεις εκτος απο πτυχια δηλαδη portfolioεφοσον θες προγραμματισμο και IT. Ολο σε web, δηλαδη κανε github, ανεβαζε εκει μικρα πραγματακια και χρησιμα αυτα βαλε σαν λινκ μεσα στο CV Πλεον προσωπικα στο CV δεν εχω κατι παραπανω απο ενα πτηχιο σαν τιτλος, ολα τα αλλα ειναι projects που εχεις κανει και εχεις τελειωσει μονος σου ή μελος μιας ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. Τρίτη στις 08:47 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:47 πμ Στις 1/11/2024 στις 8:21 ΜΜ, PikaChutsouni είπε 25 χρονων, παρατησα την σχολη μου 1 χρονο πριν, δεν τραβουσε και μετα απο καποιo σημειο βαρεθηκα και να προσπαθω. Δεν θελω να μπλεξω για αλλη μια φορα με πανελληνιες, τα ιδιωτικα, εκτος απο τα ΙΕΚ, ειναι πανακριβα. Μ'αρεσει το front end development. Ξερω λιγη HTML, λιγη CSS. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν παω απο την οδο των σεμιναριων και των courses(udemy κλπ) υπαρχει φως στο τουνελ; Εστω οτι μαθαινω HTML/CSS/Javascript/Figma, ολα στον υπερτατο βαθμο. Υπαρχει περιπτωση να με κοιταξει μια εταιρεια αν δεν υπαρχει στο βιογραφικο μου ενα πτυχιο πανεπιστημιου; συνεχησε την σχολη σου το χαρτι της καποτε θα το χρειαστεις εστω και για μια φωρα και στο οποιον ελευθερο χρονο εχεις κανε οτι σου ειπαν και οι προηγουμενοι σχολιαστες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 πμ (επεξεργασμένο) Όπως σου είπαν, είναι πολύ δύσκολο πια, αλλά όχι ακατόρθωτο. Γενικά είμαστε σε μια περίοδο που από την μια το να έχεις πτυχίο έχει καταλήξει να είναι το bare minimum, από την άλλη έχουμε πήξει κυριολεκτικά σε ανθρώπους που τελειώσανε ένα bootcamp, σεμινάριο, Udemy κτλ. Και έχουν ξεχυθεί και αυτοί στην αγορά. Αν όντως σου αρέσει ο προγραμματισμός και δεν είσαι άλλη μια περίπτωση "Ακούω ότι έχει καλά λεφτά, remote κτλ." τότε συνέχισε να μαθαίνεις και να φτιάχνεις projectακια. Όταν έρθει η ώρα να είσαι έτοιμος για την αγορά, δέξου απλά ότι πρόταση σου έρθει ακόμα και αν αυτή είναι για βασικό μισθό που λέει ο λόγος. Τουλάχιστον να αρχίσεις να γράφεις προυπηρεσία και όλα θα έρθουν μόνα τους μετά. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:48 πμ από BlueBlade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ On 02/11/2024 at 14:48, The_Judas said: ιδια περιπτωση... ελλειπα εκτος πολης και επρεπε να στειλω υδραυλικο.60 ευρω για αλλαγη φλοτερ..5 λεπτα δουλεια (απο τον δουλευταρα). Θελει ψαξιμο γιατι ορισμενοι χρεωνουν οτι θελουν. 5 λεπτά + 30 λεπτά να έρθει + 30 λεπτά να γυρίσει στην έδρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, archer100 είπε 5 λεπτά + 30 λεπτά να έρθει + 30 λεπτά να γυρίσει στην έδρα του Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που χρεώνουν με την ώρα και παίρνουν πολύ λιγότερα για υπηρεσίες κατοίκον. Δάσκαλοι, ιδιαίτερα, μουσικοί, φυσιοθεραπευτές, γιατροι(!!). Ολοι αυτοί έχουν το πηγαινε έλα στην έδρα τους αλλα κάθονται σιγουρα πολύ περισσότερο απο 5 λεπτά. Όλοι θα σου πάρουν 20-40 ευρώ για μια ώρα γεμάτη, με εξαίρεση τον γιατρό που θα πάρει κανένα 50αρικο. Θέλεις να μου πείς οτι ο υδραυλικός που ζητάει 60 ευρω για καζανάκι δεν σε πατάει στην ανάγκη? Επεξ/σία Τρίτη στις 11:54 πμ από Grfoxz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Grfoxz said: Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που χρεώνουν με την ώρα και παίρνουν πολύ λιγότερα για υπηρεσίες κατοίκον. Δάσκαλοι, ιδιαίτερα, μουσικοί, φυσιοθεραπευτές, γιατροι(!!). Ολοι αυτοί έχουν το πηγαινε έλα στην έδρα τους αλλα κάθονται σιγουρα πολύ περισσότερο απο 5 λεπτά. Όλοι θα σου πάρουν 20-40 ευρώ για μια ώρα γεμάτη, με εξαίρεση τον γιατρό που θα πάρει κανένα 50αρικο. Θέλεις να μου πείς οτι ο υδραυλικός που ζητάει 60 ευρω για καζανάκι δεν σε πατάει στην ανάγκη? Δε διαφωνώ, η ένσταση μου είναι πως η χρέωση θεωρήθηκε για 5 λεπτά ενώ στην ουσία ο επαγγελματίας δεσμεύει χρόνο για εσένα πάνω από μία ώρα τουλάχιστον σε μετακίνηση, τηλέφωνα, μετέπειτα επιδιορθώσεις αν χρειαστεί, κλπ Ο υδραυλικός παίρνει παραπάνω από αυτούς που ανέφερες καθαρά λόγω προσφοράς και ζήτησης Επεξ/σία Τρίτη στις 12:01 μμ από archer100 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Δε διαφωνώ, η ένσταση μου είναι πως η χρέωση θεωρήθηκε για 5 λεπτά ενώ στην ουσία ο επαγγελματίας δεσμεύει χρόνο για εσένα πάνω από μία ώρα τουλάχιστον σε μετακίνηση, τηλέφωνα, μετέπειτα επιδιορθώσεις αν χρειαστεί, κλπ Ο υδραυλικός παίρνει παραπάνω από αυτούς που ανέφερες καθαρά λόγω προσφοράς και ζήτησης Όπως σου είπα δεν παίζει ρόλο το πήγαινε έλα. Η τιμή αυτή για φλοτέρ βγαίνει μόνο πατώντας στην ανάγκη. Λίγο είναι ανάγκη, λίγο δεν ρώτησες πόσο, λίγο τώρα το έφτιαξα θα δώσεις οτι ζητήσω. Αν είναι θέμα προσφοράς ζήτησης πως γίνεται να υπάρχουν υδραυλικοί που το κάνουν φθηνότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 μμ 16 minutes ago, Grfoxz said: Όπως σου είπα δεν παίζει ρόλο το πήγαινε έλα. Η τιμή αυτή για φλοτέρ βγαίνει μόνο πατώντας στην ανάγκη. Λίγο είναι ανάγκη, λίγο δεν ρώτησες πόσο, λίγο τώρα το έφτιαξα θα δώσεις οτι ζητήσω. Αν είναι θέμα προσφοράς ζήτησης πως γίνεται να υπάρχουν υδραυλικοί που το κάνουν φθηνότερα; Ποιος σου είπε πως δεν παίζει ρόλο το πήγαινε έλα; Αν είχε να φτιάξει 10 φλοτέρ στο σπίτι δεν θα του έπαιρνε 60 * 10 = 600 ευρώ, αλλά 50 για το πήγαινε-έλα συν 10 * 10 = 100 για τα φλοτέρ σύνολο 150. Ή κάτι παρόμοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 μμ 2 λεπτά πριν, archer100 είπε Ποιος σου είπε πως δεν παίζει ρόλο το πήγαινε έλα; Αν είχε να φτιάξει 10 φλοτέρ στο σπίτι δεν θα του έπαιρνε 60 * 10 = 600 ευρώ, αλλά 50 για το πήγαινε-έλα συν 10 * 10 = 100 για τα φλοτέρ σύνολο 150. Ή κάτι παρόμοιο Σου απάντησα. 31 λεπτά πριν, archer100 είπε Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που χρεώνουν με την ώρα και παίρνουν πολύ λιγότερα για υπηρεσίες κατοίκον. Δάσκαλοι, ιδιαίτερα, μουσικοί, φυσιοθεραπευτές, γιατροι(!!). Ολοι αυτοί έχουν το πηγαινε έλα στην έδρα τους αλλα κάθονται σιγουρα πολύ περισσότερο απο 5 λεπτά. Όλοι θα σου πάρουν 20-40 ευρώ για μια ώρα γεμάτη, με εξαίρεση τον γιατρό που θα πάρει κανένα 50αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ 3 hours ago, archer100 said: 5 λεπτά + 30 λεπτά να έρθει + 30 λεπτά να γυρίσει στην έδρα του sorry, δικο του προβλημα οχι δικό μου. Δηλαδη με αποδειξη που θα το παει στο 80€ δεν εχει τα πηγαινε ελα ? Μην μπλεκουμε τωρα αυτα τα επαγγελματα που σε πατανε στον κάλο άνευ λόγου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. Τρίτη στις 03:20 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:20 μμ On 02/11/2024 at 14:37, fitsoulas2024 said: πριν τον φωναξει δοκιμασες τουμποφλο? το τουμποφλο δεν είναι καλό για τους παλιούς μεταλικούς σωλήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 06:00 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:00 μμ 2 ώρες πριν, alan2 είπε το τουμποφλο δεν είναι καλό για τους παλιούς μεταλικούς σωλήνες εγω ξερω οτι αρκει το νερο να μην ειναι βρασμενο στους 100ο αλλα χαμηλοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo_X Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:40 μμ Πιστευω πως ειτε εχεις πτυχιο ειτε οχι, εχεις περιπου τις ιδιες πιθανοτητες να βρεις εργασια εκτος αν το πτυχιο ή μεταπτυχιακο σου ειναι πολυ συγκεκριμενο και σε κλαδο ή τομεα που δεν εχει καθολου ανταγωνισμο και εχει και ζητηση τελευταια μερικα χρονια, εκτος αν εισαι απο τους καλυτερους σε εναν πολυ συνηθισμενο κλαδο πχ Ιατρικη, αμα εισαι τυπου 19850 μορια τοτε οκ. Πιο σημαντικο θεωρω το βυσμα/γνωριμιες παρα οποιοδηποτε πτυχιο και αυτο αποδεικνυεται πολυ ευκολα: στην εστιαση, σε καφε, σε μπαρ, στη σεζον κατα συντριπτικη πλειοψηφια πανε ατομα 20-25 ετων, φοιτητες που δε βρηκαν εργασια σε αυτο που σπουδασαν. Αμα δεν επαιζε ρολο το βυσμα ολους αυτους θα τους αφομοιωνε η αγορα εργασιας ή απλα θα πηγαιναν σε αλλη χωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. χθες στις 07:50 μμ Share Δημοσ. χθες στις 07:50 μμ Στις 5/11/2024 στις 10:08 ΠΜ, archer100 είπε 5 λεπτά + 30 λεπτά να έρθει + 30 λεπτά να γυρίσει στην έδρα του Τι άσχετο είναι αυτό που έγραψες? Μήπως να του πληρώνουμε και τη βενζίνη? Στις άλλες δουλειές πληρώνεται κι εκεί ο χρόνος μετάβασης? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα