PikaChutsouni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 χρονων, παρατησα την σχολη μου 1 χρονο πριν, δεν τραβουσε και μετα απο καποιo σημειο βαρεθηκα και να προσπαθω. Δεν θελω να μπλεξω για αλλη μια φορα με πανελληνιες, τα ιδιωτικα, εκτος απο τα ΙΕΚ, ειναι πανακριβα. Μ'αρεσει το front end development. Ξερω λιγη HTML, λιγη CSS. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν παω απο την οδο των σεμιναριων και των courses(udemy κλπ) υπαρχει φως στο τουνελ; Εστω οτι μαθαινω HTML/CSS/Javascript/Figma, ολα στον υπερτατο βαθμο. Υπαρχει περιπτωση να με κοιταξει μια εταιρεια αν δεν υπαρχει στο βιογραφικο μου ενα πτυχιο πανεπιστημιου; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από PikaChutsouni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου ναι, αλλά δύσκολα. πρέπει να εχεις γεμάτο CV για να σε περάσει το πρώτο φιλτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Αν και δεν καλω ποτέ μαστόρους, τα φτιάχνω ολα μόνος μου, επειδή έλειπα βουλωσε ενα νεροχύτης σε ενα σπίτι, αναγκαστικα λοιπόν να καλέσω υδραυλικό, 15' δουλεια με ενα αποφρακτικό 80€ η επίσκεψη, εννοείται στην τσέπη, κατσε εσυ τώρα και αναρωτήσουν. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 hours ago, NikosKallithea said: Αν και δεν καλω ποτέ μαστόρους, τα φτιάχνω ολα μόνος μου, επειδή έλειπα βουλωσε ενα νεροχύτης σε ενα σπίτι, αναγκαστικα λοιπόν να καλέσω υδραυλικό, 15' δουλεια με ενα αποφρακτικό 80€ η επίσκεψη, εννοείται στην τσέπη, κατσε εσυ τώρα και αναρωτήσουν. Html σου λέει ξέρει ο άνθρωπος... Ts, εάν πάρεις αυτόν το δρόμο, θα πας για freelancer, όχι για υπάλληλος. Θα ανοίξεις μια εταιρεία, θα φτιάχνεις site. Αν είσαι καλός, μια χαρά θα τα πας. Υπάρχει πολύς χώρος στην ελληνική αγορά. Οι περισσότεροι είναι τελείως μπακάληδες. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:55 μμ από filip123go 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 πμ 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν και δεν καλω ποτέ μαστόρους, τα φτιάχνω ολα μόνος μου, επειδή έλειπα βουλωσε ενα νεροχύτης σε ενα σπίτι, αναγκαστικα λοιπόν να καλέσω υδραυλικό, 15' δουλεια με ενα αποφρακτικό 80€ η επίσκεψη, εννοείται στην τσέπη, Και γιατι δεχτηκες χωρις αποδειξη? και κερατας και δαρμενος, που λενε 😀 Και σε μενα ο νεροχυτης βουλωνει συχνα (τα συγχρονα σαπουνια ειναι για τα μπαζα), αλλα τον κανονιζω με αυτο. Και το αλατι κανει δουλεια Εντωμεταξυ αν βαλεις στο google, υπαρχουν πολυ χαμηλοτερες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ 24 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Και γιατι δεχτηκες χωρις αποδειξη? και κερατας και δαρμενος, που λενε 😀 γιατί κάτι μου λέει ότι με απόδειξη θα ήταν 100€. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ 16 ώρες πριν, PikaChutsouni είπε 25 χρονων, παρατησα την σχολη μου 1 χρονο πριν, δεν τραβουσε και μετα απο καποιo σημειο βαρεθηκα και να προσπαθω. Δεν θελω να μπλεξω για αλλη μια φορα με πανελληνιες, τα ιδιωτικα, εκτος απο τα ΙΕΚ, ειναι πανακριβα. Μ'αρεσει το front end development. Ξερω λιγη HTML, λιγη CSS. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν παω απο την οδο των σεμιναριων και των courses(udemy κλπ) υπαρχει φως στο τουνελ; Εστω οτι μαθαινω HTML/CSS/Javascript/Figma, ολα στον υπερτατο βαθμο. Υπαρχει περιπτωση να με κοιταξει μια εταιρεια αν δεν υπαρχει στο βιογραφικο μου ενα πτυχιο πανεπιστημιου; Αυτό που θα σε κάνει υποψήφιο για θέση σε κάποια καλή εταιρεία χωρίς πτυχίο είναι η προϋπηρεσία. Και αυτό με πολλά αν. Αλλά δεν είναι απίθανο. Αυτό που θα είναι πιο δύσκολο είναι να προσληφθείς σε κάποια θέση μόνο με πιστοποιήσεις χωρίς προϋπηρεσία. Χρησιμοποίησε την πιστοποίηση για να μάθεις δομημένα όχι για να βάλεις κάτι στη θέση του πτυχίου. Επίσης τα HTML, CSS κτλ είναι εργαλεία που θεωρούνται δεδομένα για κάποιον front end developer. Είναι σαν να λες ξέρω λίγο άλφα βήτα θα πάω για συγγραφέας. Το πιο λογικό σενάριο είναι να διαβάσεις μόνος ή με πιστοποιήσεις, να κάνεις μερικές δικές σου δουλειές ώστε να χτίσεις portfolio και να βρεις κάποια junior θέση. Και μετά από εκεί είναι δικό σου θέμα πώς θα το χειριστείς. Το "βρες δικές σου δουλειές" όμως είναι από μόνο του δύσκολο. Θα πρέπει να αναπτύξεις και να παραδόσεις δουλειά χωρίς καθοδήγηση άρα θα σου πάρει χρόνο και πιθανώς να μην έχεις ιδιαίτερο κέρδος χρηματικό ( ισα ισα μέσα θα μπεις από άποψη εργατοωρών) καθώς και η τιμή σου θα πρέπει να είναι αντίστοιχη. Δεν είναι αδύνατο αλλά δεν είναι κάτι με το οποίο θα μπορέσεις να βιοποριστείς τα πρώτα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 02:37 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:37 μμ 2 ώρες πριν, Neptu είπε γιατί κάτι μου λέει ότι με απόδειξη θα ήταν 100€. πριν τον φωναξει δοκιμασες τουμποφλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 02:48 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:48 μμ 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν και δεν καλω ποτέ μαστόρους, τα φτιάχνω ολα μόνος μου, επειδή έλειπα βουλωσε ενα νεροχύτης σε ενα σπίτι, αναγκαστικα λοιπόν να καλέσω υδραυλικό, 15' δουλεια με ενα αποφρακτικό 80€ η επίσκεψη, εννοείται στην τσέπη, κατσε εσυ τώρα και αναρωτήσουν. ιδια περιπτωση... ελλειπα εκτος πολης και επρεπε να στειλω υδραυλικο.60 ευρω για αλλαγη φλοτερ..5 λεπτα δουλεια (απο τον δουλευταρα). Θελει ψαξιμο γιατι ορισμενοι χρεωνουν οτι θελουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. Σάββατο στις 03:34 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:34 μμ 40 minutes ago, The_Judas said: Θελει ψαξιμο γιατι ορισμενοι χρεωνουν οτι θελουν. Ναι μεν χρεώνουν ό,τι θέλουν, αλλά υπάρχει και επίσημη γραμμή από το σωματείο υδραυλικών της κάθε περιοχής για την κατώτατη τιμή ανά ώρα! Η οποία τιμή αφορά την μικροδουλειά που μπορεί να είναι όντως 15 λεπτά και όχι 1 ώρα. Από κει και πέρα, αν είναι κάτι που θα πάρει περισσότερες ώρες ή και μέρες, πάει με το "έργο"!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. Σάββατο στις 04:15 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:15 μμ 19 ώρες πριν, PikaChutsouni είπε 25 χρονων, παρατησα την σχολη μου 1 χρονο πριν, δεν τραβουσε και μετα απο καποιo σημειο βαρεθηκα και να προσπαθω. Δεν θελω να μπλεξω για αλλη μια φορα με πανελληνιες, τα ιδιωτικα, εκτος απο τα ΙΕΚ, ειναι πανακριβα. Μ'αρεσει το front end development. Ξερω λιγη HTML, λιγη CSS. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν παω απο την οδο των σεμιναριων και των courses(udemy κλπ) υπαρχει φως στο τουνελ; Εστω οτι μαθαινω HTML/CSS/Javascript/Figma, ολα στον υπερτατο βαθμο. Υπαρχει περιπτωση να με κοιταξει μια εταιρεια αν δεν υπαρχει στο βιογραφικο μου ενα πτυχιο πανεπιστημιου; Χωρίς κανένα πτυχίο έστω από ΙΕΚ με σχετικό αντικείμενο, θα δυσκολευτείς απίστευτα πολύ. Τώρα γνωρίζω άτομο με πτυχίο ΙΕΚ που έκανε παπάδες στον προγραμματισμό και είχε καλή δουλειά με μισθό, έβαζε κάτω άτομα με μάστερ. Πρέπει να λιώσεις στο διάβασμα μόνος σου και να κάνεις δουλειές για να φτιάξεις portfolio, όπως σου είπαν, εφοσον δεν θα έχεις πτυχίο, πρέπει να χτυπήσεις με την εμπειρία την πρόσληψη, αλλά χωρίς τίποτα δεν θα σε προσλάβει κάνεις. Με πτυχίο πάλι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά ελάχιστα ευκολότερα ανάλογα και την σχολή ή την βαθμίδα της. Με αυτά τα free σεμινάρια κτλ, έχω παρακολουθήσει και εγώ, δεν νομίζω ότι κάνουν την διαφορά στο βιογραφικό, είναι πιο πολύ για δική σου επιμόρφωση. Πριν χρόνια που έκανα κάποια υπήρχε τρόπος να σαμποταρεις το σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. Σάββατο στις 05:34 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:34 μμ (επεξεργασμένο) Κοιτα πολλές εταιρίες πλέον ζητάν να έχεις τουλάχιστον πτυχίο πανεπιστημίου ή ανάλογου επιπέδου. Δυστιχως χωρίς αυτό δύσκολα τα πράγματα αν και όχι ακατόρθωτο. Εγω δεν έχω πτυχίο πανεπιστημίου για αυτό που κάνω (αλλά έχω για κάτι άλλο άσχετο) , αλλά εβγαλα τα μάτια μου , και ακόμα το κάνω, περνώ πιστοποιήσεις , κάνω πράγματα μόνος μου , συνέδρια και έτσι σε επίπεδο δεν διαφέρω από κάποιον με πτυχίο στον τομέα αυτόν . Τωρα εγώ αυτό το κάνω γιατί μου αρέσει και έχω πάθος με αυτό. Αρα η ερώτηση είναι σου αρέσει τόσο πολύ αυτό για να κάνεις όλα αυτά; Επεξ/σία Σάββατο στις 05:35 μμ από militarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 05:52 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 05:52 μμ Ακομη και πτυχιο να εχεις δεν σε παιρνουν χωρις portfolio. Πτυχιο αει δεν σημαινει οτι ξερεις προγραμματισμο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. Σάββατο στις 07:05 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:05 μμ Ότι είπαν οι προηγούμενοι. Διαφορετικά πρέπει να έχεις λέγειν και να πουλάς παπά. Δηλαδή να μπορέσεις να πουλήσεις τον εαυτό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. Σάββατο στις 07:14 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:14 μμ 22 hours ago, PikaChutsouni said: 25 χρονων, παρατησα την σχολη μου 1 χρονο πριν, δεν τραβουσε και μετα απο καποιo σημειο βαρεθηκα και να προσπαθω. Δεν θελω να μπλεξω για αλλη μια φορα με πανελληνιες, τα ιδιωτικα, εκτος απο τα ΙΕΚ, ειναι πανακριβα. Μ'αρεσει το front end development. Ξερω λιγη HTML, λιγη CSS. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν παω απο την οδο των σεμιναριων και των courses(udemy κλπ) υπαρχει φως στο τουνελ; Εστω οτι μαθαινω HTML/CSS/Javascript/Figma, ολα στον υπερτατο βαθμο. Υπαρχει περιπτωση να με κοιταξει μια εταιρεια αν δεν υπαρχει στο βιογραφικο μου ενα πτυχιο πανεπιστημιου; Σε τι σχολή ησουν? Ειχε σχεση με προγραμματισμο? Τι ακριβως δεν τραβουσε? Γιατι θελεις να γίνεις συνγκεκριμένα προγραμματιστης? Τεχνικα εππαγγελματα σε ενδιαφερουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα