Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, atheatos είπε

Phone + iPod = iPhone

homepod + iPad = ?

HomePad?

Edit:

αν κρίνω όμως από τα τελευταία χρόνια, κάπως έτσι θα είναι:

HomePod Mini

HomePod

HomePod Pro

Επεξ/σία από Huruduru
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν το θεωρώ και τόσο όμορφο αυτό το rumor... Ασχέτως αν θεωρείται retro, θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα γνώριζε την αποδοχή μόνο όσων είχαν τον σχετικό iMac G4 (οι οποίοι λόγω της νοσταλγίας τους, θέλουν να αναβιώσουν κάτι τόσο παλιό). Εγώ προσωπικά δεν μεγάλωσα με historical Mac Models στο σπίτι οπότε δεν μου προκαλεί κανένα συναίσθημα αυτός ο σχεδιασμός. Σχεδιαστικά, θα προτιμούσα να δω κάτι πρωτότυπο, πιο όμορφο και εμπνευσμένο από το μέλλον.

Στις 1/11/2024 στις 10:46 ΜΜ, atheatos είπε

Phone + iPod = iPhone

homepod + iPad = ?

HomePad ίσως 😂😂

Στις 1/11/2024 στις 8:54 ΜΜ, m3ltd0wn είπε

Πριν την Apple το έχει κάνει ήδη κάποιος για την Apple...

Πέρα από πλάκα όντως υπάρχει ένας τύπος που το έχει υλοποιήσει.

Διέλυσε ένα g4 γιατί οπως ισχυρίζεται ο βραχίονας δεν υπάρχει σαν τεχνολογία. Και έβαλε επάνω ένα ipad pro. Νομίζω μέσα θα βάλει και ηχείο.

Εντωμεταξύ ακόμα και αυτή η υλοποίηση φαίνεται τόσο προβληματική για πολλούς λόγους. Έβαλε για οθόνη ένα iPad (δεν στέκομαι καν στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με mouse αλλά πρόκειται για μια touch based συσκευή για την οποία σηκώνει το χέρι ψηλά για να χειριστεί touch λειτουργίες). Η δε στήριξη του iPhone στο ODD slot αστεία. Προς τί να βγει λοιπόν μία συσκευή που δεν προορίζεται για χρήση γραφείου (από καθήμενο χρήστη) με ένα βραχίονα σταθερού υπολογιστή που ανεβοκατεβάζει την οθόνη (με σκοπό τη χρήση της συσκευής σε γραφείο)...

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
Στις 1/11/2024 στις 8:26 ΜΜ, vorlon68 είπε

Με τιμή 199 για την βάση, 299 για την οθόνη και 1999 για τον βραχίονα... 🤣

Ξέχασες να αναφέρεις τιμή για το πανάκι καθαρισμού

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...