dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 04:07 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:07 μμ Οχι μπορεί....σίγουρα κάνεις λάθος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. Κυριακή στις 04:32 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:32 μμ 2 ώρες πριν, Neptu είπε Ποιος μίλησε για εισητήρια; Και σε κάθε περίπτωση θα βγάλω ευκολότερα "εισητήρια" απο κάποιον με 10 πιστωτικές στην τσέπη. προφανώς διαβάζουν Insomnia και πήραν ιδέα από το Post μου. Λίγη ώρα αργότερα ανεβάσανε το δικό τους. Μόνο ένας ηλίθιος δε καταλαβαίνει τη σημασία του να έχεις τον έλεγχο των χρημάτων σου στα ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Τώρα τι να σχολιάσω; Κάτι κατακαημένες μίζερες απόψεις... αν γίνει κάτι δε θα προλάβεις τίποτα, αν θελήσουν τα μηδενίζουν όλα, δεν έχουμε καμια ελπίδα, αν έχεις μετρητά στο σπίτι θα σε κλέψουν... Εντάξει ρε μάγκες αφού θα πεθάνουμε όλοι ας αυτοκτονήσουμε από τώρα. καλά αυτό όπως είπαμε ήταν ψυχολογικό. Σε απλούς πολίτες δεν είχε καμια επίπτωση. Εκτός από αυτούς που θέλανε να βγάλουν τα χρήματα στο εξωτερικό λόγω φόβου. Εγώ περνούσα δίπλα από τα ΑΤΜ και γελούσα. Θυμάμαι ΑΤΜ απέναντι από market, πηγαίνανε και περιμένανε στην ουρά να βγάλουν χρήματα και μετά πηγαίνανε στο μαρκετ να ψωνίσουν. Λες και δε μπορούσαν να ψωνίσουν με την κάρτα. Λαός για γέλια Τα media του έδιναν αυτή την εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ 10 hours ago, fitsoulas2024 said: Εκεινο το καιρο (2015) δεν ειχαν ολα τα μαγαζια POS, ουτε ηταν ολοι εξοικειωμενοι στη πληρωμη μεσω καρτας. Σηκωναν τα λεφτα, 70€ που ηταν το ημερησιο οριο, για να τα ξοδεψουν σε ψωνια. Μην κάνεις τον κόπο να εξηγείς τα αυτονόητα. Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν καποιοι ότι όλα ήταν μια χαρά εκείνη την περίοδο και δεν έτρεχε τίποτα. 6 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ 38 minutes ago, cumulus said: Μην κάνεις τον κόπο να εξηγείς τα αυτονόητα. Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν καποιοι ότι όλα ήταν μια χαρά εκείνη την περίοδο και δεν έτρεχε τίποτα. που σαι 41% την επόμενη δωστε του γκαντεμη 60% η αλήθεια είναι οτι καταστραφηκαμε το 15, μέχρι τότε όλα ρολόι.. ξεφτιλα !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. Κυριακή στις 09:10 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:10 μμ 6 ώρες πριν, Neptu είπε Εγώ περνούσα δίπλα από τα ΑΤΜ και γελούσα. Θυμάμαι ΑΤΜ απέναντι από market, πηγαίνανε και περιμένανε στην ουρά να βγάλουν χρήματα και μετά πηγαίνανε στο μαρκετ να ψωνίσουν. Λες και δε μπορούσαν να ψωνίσουν με την κάρτα. Λαός για γέλια τα pos στα καταστηματα εγιναν υποχρεωτικα πολυ αργοτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ 1 λεπτό πριν, georgiouu είπε τα pos στα καταστηματα εγιναν υποχρεωτικα πολυ αργοτερα ναι αλλά δε μιλάμε για μπακάλικο, Μιλάω για το lidl συγκεκριμένα. Σε τέτοια καταστήματα εγώ πλήρωνα με κάρτα από 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 09:35 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:35 μμ Στα lidl μπορούσες να πληρώσεις με κάρτα, να κάνεις επιστροφή και να πάρεις μετρητά, τότε που υπήρχε θέμα με τα μετρητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Στα lidl μπορούσες να πληρώσεις με κάρτα, να κάνεις επιστροφή και να πάρεις μετρητά, τότε που υπήρχε θέμα με τα μετρητά. νομίζω ότι πάντα η επιστροφή γινόταν με το ίδιο τρόπο πληρωμής. Πλήρωνες με κάρτα, έμπαιναν σε καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 μμ δεν καταλαβαινω,στο αρχικο ποστ δεν υποστηριζεις οτι πρεπει να εχουμε μετρητα; αν γελαγες με οσους στηνονταν στα ΑΤΜ γιατι εβρισκες στα λιντλ με καρτα...αρα δεν χρειαζομασταν μετρητα; με μπερδεψατε επι του θεματος πιστευω και εγω καλο ειναι να εχουμε καβατζες μετρητα πχ 50 ευρω στο αυτοκινητο,200 στο σπιτι τουλαχιστον για εκτακτες αναγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ 4 λεπτά πριν, georgiouu είπε δεν καταλαβαινω,στο αρχικο ποστ δεν υποστηριζεις οτι πρεπει να εχουμε μετρητα; αν γελαγες με οσους στηνονταν στα ΑΤΜ γιατι εβρισκες στα λιντλ με καρτα...αρα δεν χρειαζομασταν μετρητα; με μπερδεψατε επι του θεματος πιστευω και εγω καλο ειναι να εχουμε καβατζες μετρητα πχ 50 ευρω στο αυτοκινητο,200 στο σπιτι τουλαχιστον για εκτακτες αναγκες Εννοείται ότι υποστηρίζω τα μετρητά. Και το επιχείρημα μου γι αυτό είναι ότι είναι στα χέρια σου και έχεις τον έλεγχο χωρίς να εξαρτάσαι από κανέναν. Εννοώ σε σχέση με το ηλεκτρονικό χρήμα που με ένα κουμπί αν θέλουν σε σβήνουν με το ΑΤΜ άκυρο βέβαια με το θέμα, γέλαγα διότι έβλεπες ουρές στο ΑΤΜ έξω ακριβώς από το μαρκετ. Τα ξεφτέρια αντί να μπούνε μέσα και να πληρώσουν με κάρτα, περιμένανε τόση ώρα στην ουρά για να βγάλουν χρήματα, όχι για να φύγουνε μετά αλλά για να μπούνε στο μαρκετ να ψωνίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 10:14 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:14 μμ 28 λεπτά πριν, Neptu είπε νομίζω ότι πάντα η επιστροφή γινόταν με το ίδιο τρόπο πληρωμής. Πλήρωνες με κάρτα, έμπαιναν σε καρτα. Δεν το είχα κάνει αλλά είχα ακούσει ότι κάποιοι το κάνανε, για κάποιο διάστημα σε ρωτούσαν πως θες να γίνει η επιστροφή. Τέλος πάντων, περασμένα, ξεχασμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 μμ Σε περίπτωση πολέμου το έντυπο χρήμα μάλλον δεν θα έχει την παραμικρή αξία. Σίγουρα κάποια αξία θα έχει ο χρυσός και λοιπά συναφή. Απλά να θυμίσω επι κατοχής(πόλεμος) πόσα οικόπεδα και ενδεχομένως και χρυσός ανταλλάχτηκαν για ένα τενεκέ λάδι.... Οπότε μάλλον θα έχει νόημα να έχεις στοκάρει τίποτα σε είδη πρώτη ανάγκης, π.χ φαγητό παρά χρήμα που θα είναι άχρηστο κατα μία έννοια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 μμ 8 λεπτά πριν, piiii είπε Σε περίπτωση πολέμου το έντυπο χρήμα μάλλον δεν θα έχει την παραμικρή αξία. Σίγουρα κάποια αξία θα έχει ο χρυσός και λοιπά συναφή. Απλά να θυμίσω επι κατοχής(πόλεμος) πόσα οικόπεδα και ενδεχομένως και χρυσός ανταλλάχτηκαν για ένα τενεκέ λάδι.... Οπότε μάλλον θα έχει νόημα να έχεις στοκάρει τίποτα σε είδη πρώτη ανάγκης, π.χ φαγητό παρά χρήμα που θα είναι άχρηστο κατα μία έννοια. αυτοί που μας έρχονται, με μπισκότα και πατάτες πληρώνουν ή με $$$? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. Κυριακή στις 10:45 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:45 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Neptu είπε νομίζω ότι πάντα η επιστροφή γινόταν με το ίδιο τρόπο πληρωμής. Πλήρωνες με κάρτα, έμπαιναν σε καρτα. Κανονικά έτσι γίνεται, αλλά ο μαγαζάτορας ενδέχεται να θέλει να ξεμπερδέψει άμεσα, και να σου δίνει τα λεφτά στο χέρι για να φύγεις. Ειδικά αν κάνεις επιστροφή προϊόντος μετά από 2-3 μήνες που να κάθεται τώρα να ψάχνει την συναλλαγή στο POS. Εγώ μια φορά είχα κάνει παραγγελία από e-shop καταστήματος και είχα πληρώσει με κάρτα, και μου την ακύρωσαν την ίδια μέρα διότι το προϊόν που παρήγγειλα δεν ήταν διαθέσιμο και είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα (το έδειχνε διαθέσιμο ενώ δεν ήταν) και ακύρωσαν επί τόπου και την συναλλαγή οπότε έγινε επιστροφή χρημάτων στην κάρτα, η συναλλαγή αφού έγινε την ίδια μέρα την βρήκαν άμεσα. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:51 μμ από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Neptu είπε με το ΑΤΜ άκυρο βέβαια με το θέμα, γέλαγα διότι έβλεπες ουρές στο ΑΤΜ έξω ακριβώς από το μαρκετ. Τα ξεφτέρια αντί να μπούνε μέσα και να πληρώσουν με κάρτα, περιμένανε τόση ώρα στην ουρά για να βγάλουν χρήματα, όχι για να φύγουνε μετά αλλά για να μπούνε στο μαρκετ να ψωνίσουν. Νομίζω ότι ο κόσμος ήθελε απλώς να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες, υπό τον φόβο χρεωκοπίας και επειδή τον κορόιδεψαν όταν του έλεγαν ότι δεν θα μπουν περιορισμοί (CC). Δεν ήθελε να χάσει ότι του ανήκε, δηλαδή. Η ανάληψη μετρητών όμως, δεν γινόταν οπωσδήποτε για αγορές στο σούπερ μάρκετ ή αγορές με μετρητά γενικώς. Δεν απαγορευόταν να κάνει κάποιος αγορές μέσω κάρτας, ανεξάρτητα αν είχε κάνει ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ, στο όριο της ημέρας/εβδομάδας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:49 πμ από kogba 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις