manolis-K Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου α) Η ενδοδαπεδια δουλευει σε 30 εως 35 βαθμους κελσιου. Αρα δεν βοηθα αρκετα στη θερμανση νερου β) Η τοποθετηση εσωτερικου ηλεκρικου θερμοσιφωνα ηταν λυση αναγκης λογω βλαβης του ηλιακου και βεβαια οταν εχεις χιόνια 15 μερες, συννεφια δυο μηνες το χειμωνα και μικρα παιδια δεν μπορεις χωρις ζεστο νερο Το να ζεσταινεις ενα μεγαλο μποιλερ στην ταρατσα με ηλεκτρικη αντισταση ειναι ασυμφορο τωρα με τις τιμες της ΔΕΗ Το να θελεις 7 εως 10 λεπτα για να ζεστανεις το νερο σε ηλεκτρικο 60lt τους ζεστους μηνες δεν ειναι και τρομερο εξοδο Να διευκρινησω εχω Ηλιακο για τα 3/4 του χρονου και ηλεκρικο θερμοσιφωνο για τις δυσκολες μερες του χειμωνα Απο την χρηση και την εμπειρια μου εγραψα καποια πραγματα Διαβαζετε , κρινετε και κανετε οτι ειναι καλο για σας 3 minutes ago, chios said: Αυτό που λέτε για τον ηλιακό τον χειμώνα εγώ έχω να πω ότι πέρσι μετρημένες στα δάχτυλα ήταν η φορές που άναψα αντίσταση για ζεστό νερό. Τέτοια εποχή βέβαια δεν το συζητώ άφθονο βραστό νερό όλη μέρα για πιάτα και τρία μπάνια. Εξαρταται που ζεις Αν εισαι στη Βορεια Ελλαδα ή απο Κηφισια και πανω στη Αττικη δεν ισχυει αυτο που γραφεις
vasilllis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 11:42 ΜΜ, manolis-K είπε α) Η ενδοδαπεδια δουλευει σε 30 εως 35 βαθμους κελσιου. Αρα δεν βοηθα αρκετα στη θερμανση νερου β) Η τοποθετηση εσωτερικου ηλεκρικου θερμοσιφωνα ηταν λυση αναγκης λογω βλαβης του ηλιακου και βεβαια οταν εχεις χιόνια 15 μερες, συννεφια δυο μηνες το χειμωνα και μικρα παιδια δεν μπορεις χωρις ζεστο νερο Το να ζεσταινεις ενα μεγαλο μποιλερ στην ταρατσα με ηλεκτρικη αντισταση ειναι ασυμφορο τωρα με τις τιμες της ΔΕΗ Το να θελεις 7 εως 10 λεπτα για να ζεστανεις το νερο σε ηλεκτρικο 60lt τους ζεστους μηνες δεν ειναι και τρομερο εξοδο Να διευκρινησω εχω Ηλιακο για τα 3/4 του χρονου και ηλεκρικο θερμοσιφωνο για τις δυσκολες μερες του χειμωνα Απο την χρηση και την εμπειρια μου εγραψα καποια πραγματα Διαβαζετε , κρινετε και κανετε οτι ειναι καλο για σας Εξαρταται που ζεις Αν εισαι στη Βορεια Ελλαδα ή απο Κηφισια και πανω στη Αττικη δεν ισχυει αυτο που γραφεις δεν μπορω να απαντησω με ελαφρα την καρδια τι συμφερει και τι οχι.Ενταξει απο την στιγμη που εχεις ηλιακο δεν γλυτωνεις συντηρησεις ,προμηθεια κλπ οποτε βαζουμε αλλους παραγοντες. Για την απαντηση στον φιλο τα παντα ισχυουν.Μπορει να κανει μπανιο 3 φορες την εβδομαδα.Ποιος ξερει.
Vault13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2024 στις 11:39 ΜΜ, chios είπε άφθονο βραστό νερό όλη μέρα για πιάτα Yπαρχει κοσμος που πλενει στο χερι εν ετη 2024? Τις γυναικες δεν τις λυπαστε και αυτες δεν αυτο-λυπουντε; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από Vault13
Vstromrider Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, Vault13 είπε Yπαρχει κοσμος που πλενει στο χερι εν ετη 2024? Τις γυναικες δεν τις λυπαστε και αυτες δεν αυτο-λυπουντε; εργενης εισαι ε? Η δικια μου ειναι ολη μερα με ενα βετεξ στο χερι και πλενει. Πλενει... πλενει... πλενει.... σκουπιζει παγκους, ξαναπλενει. Σοβαρο προβλημα με το ζεστο νερο, για αυτο και σκεφτομαι να βαλω 200λιτρα ηλιακο τωρα σε καινουργιο σπιτι.
Vault13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Vstromrider είπε εργενης εισαι ε? Η δικια μου ειναι ολη μερα με ενα βετεξ στο χερι και πλενει. Πλενει... πλενει... πλενει.... σκουπιζει παγκους, ξαναπλενει. Σοβαρο προβλημα με το ζεστο νερο, για αυτο και σκεφτομαι να βαλω 200λιτρα ηλιακο τωρα σε καινουργιο σπιτι. Ειπες οτι πλενει πιατα, και ρωταω γιατι οχι πλυντηριο πιατων; Ολοι εχουμε
Vstromrider Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ειπες οτι πλενει πιατα, και ρωταω γιατι οχι πλυντηριο πιατων; Ολοι εχουμε και πλυντηριο πιατων, και πλενει και στο χερι, και ξανα στο χερι, και ξανα πλυντηριο πιατων, και δωστου την κατσαρολα, και δωστου το αγαπημενο πιατο και ποτηρι του μικρου, και το σουρωτηρι, και την κουταλα την τρυπητη κλπ,κλπ και μαγειρεψε και καθαρισε τον νεροχυτη, και ποτισε την γλαστρα που θελει σταγονα σταγονα και καθαρισε τον νεροχυτη, και καθαρισε φρουτο του μικρου και καθαρισε τον νεροχυτη, και εχυσε το γιαουρτι ο μικρος στο νεροχυτη, και καθαρισε τον νεροχυτη.... κλπ,κλπ ουφ! κουραστηκα! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από Vstromrider
Vault13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 23 λεπτά πριν, Vstromrider είπε και πλυντηριο πιατων, και πλενει και στο χερι, και ξανα στο χερι, και ξανα πλυντηριο πιατων, και δωστου την κατσαρολα, και δωστου το αγαπημενο πιατο και ποτηρι του μικρου, και το σουρωτηρι, και την κουταλα την τρυπητη κλπ,κλπ και μαγειρεψε και καθαρισε τον νεροχυτη, και ποτισε την γλαστρα που θελει σταγονα σταγονα και καθαρισε τον νεροχυτη, και καθαρισε φρουτο του μικρου και καθαρισε τον νεροχυτη, και εχυσε το γιαουρτι ο μικρος στο νεροχυτη, και καθαρισε τον νεροχυτη.... κλπ,κλπ ουφ! κουραστηκα! Καθαριστηρια εχει γινει! Χρειαζεσαι μια ρομποτικη σκουπα, ενα μεγαλυτερο πλυντηριο πιατων να χωρανε κατσαρολες αν βγαλεις τα πλαστικα μεσα, οπως κανω εγω και..να βοηθας και εσυ το καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα