Προς το περιεχόμενο

Το ChatGPT Advanced Voice διαθέσιμο πλέον σε Mac και Windows

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η OpenAI διευρύνει τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας Advanced Voice του ChatGPT, προσθέτοντας υποστήριξη για υπολογιστές Mac και Windows, πέρα από τις mobile εφαρμογές.

Σε μια σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών της, η OpenAI ανακοίνωσε την επέκταση της λειτουργίας Advanced Voice του ChatGPT στις εκδόσεις για σταθερούς υπολογιστές. Η νέα δυνατότητα, που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μόνο σε κινητές συσκευές, προσφέρει πλέον στους χρήστες τη δυνατότητα φωνητικής αλληλεπίδρασης με το AI σύστημα μέσω των εφαρμογών για Mac και Windows.

Η λειτουργία Advanced Voice βασίζεται στο μοντέλο ChatGPT-4 και επιτρέπει στους χρήστες να διεξάγουν φυσικές συνομιλίες με το σύστημα. Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εννέα διαφορετικές φωνές, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία επικοινωνίας.

Η διεπαφή της desktop έκδοσης παρουσιάζει ένα εικονίδιο Advanced Voice στη γραμμή εντολών, το οποίο, όταν επιλεγεί, εμφανίζει ένα νέο παράθυρο με μια χαρακτηριστική μπλε σφαίρα που παλλεται κατά τη διάρκεια της ακρόασης. Οι χρήστες μπορούν να διακόψουν τη ροή της συνομιλίας οποιαδήποτε στιγμή, με το σύστημα να ανταποκρίνεται άμεσα στις νέες εισόδους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στη λειτουργία Advanced Voice απαιτεί συνδρομή ChatGPT Plus, με κόστος που κυμαίνεται στα 20 δολάρια μηνιαίως. Ωστόσο, υπάρχει και μια περιορισμένη δωρεάν έκδοση που προσφέρει 10 λεπτά χρόνου ομιλίας ανά μήνα.

Η επέκταση της υπηρεσίας στην Ευρώπη αποτελεί μέρος της στρατηγικής της OpenAI για παγκόσμια διάθεση των υπηρεσιών της. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει και να βελτιώνει τις δυνατότητες του συστήματος, παρά τις φήμες για επερχόμενες εκδόσεις όπως το "Orion", τις οποίες ο διευθύνων σύμβουλος Sam Altman έχει διαψεύσει κατηγορηματικά.

Μια αξιοσημείωτη τεχνική λεπτομέρεια είναι ότι η λειτουργία Advanced Voice δεν είναι διαθέσιμη στην web έκδοση του ChatGPT, καθιστώντας την εγκατάσταση της επίσημης εφαρμογής απαραίτητη για τους ενδιαφερόμενους χρήστες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν αξίζει τα 25 ευρώ που βγαίνει περίπου αλλά εμένα με βοηθάει σχεδόν κάθε μέρα, και στη δουλειά και σε καθημερινούς προβληματισμούς αν ήταν μισή τιμή ξεκάθαρα θα πλήρωνα συνδρομή! Δεν χρειάζεται να γκουγκλάρω σχεδόν τίποτα 

• Like 3

1 hour ago, AlexandrosGnL said:

Δεν ξέρω αν αξίζει τα 25 ευρώ που βγαίνει περίπου αλλά εμένα με βοηθάει σχεδόν κάθε μέρα, και στη δουλειά και σε καθημερινούς προβληματισμούς αν ήταν μισή τιμή ξεκάθαρα θα πλήρωνα συνδρομή! Δεν χρειάζεται να γκουγκλάρω σχεδόν τίποτα 

Όντως, η τιμή είναι αρκετά υψηλή για έναν απλό enthusiast χρήστη.

Πιστεύω ότι απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που το χρειάζονται για τη δουλειά τους ή σε εκείνους που δεν τους απασχολεί το επιπλέον κόστος των 25 ευρώ, προσθέτοντας το στις ήδη υπάρχουσες συνδρομές του, που μεταξύ μας, έχουν παραγίνει.

• Like 1

37 minutes ago, txs said:

Για αυτά που προσφέρει τζάπα είναι

Ναι, αλλά πολλά τζάμπα μαζευτήκανε και δεν αντέχει η τσέπη άλλο πια...  tv, μουσική, gaming, κλπ...

ps. Για κατ'οίκον χρήση, λογικά θα χρησιμοποιείται - όπως και οι αλλοι εκφωνητές - κατα 95 %, με επιλογή γυναικείας φωνής και ανάγνωση κεμένων απο το tisoukanomanam.net. Εκει ίσως τα βγάζει τα λεφτά του αν περικοπούν άλλες σχετικές ή ανταγωνιστικές δαπάνες... Αλλιώς, για το "άνοιξέ το office" κλπ, δεν αξίζει 20 δολλαρια τον μήνα για να γλυτώνεις 10 κλικς την μέρα... Αποψη μου βέβαια...

Επεξ/σία από Eloy

Να βγάλουν μία φτηνότερη ενδιάμεση συνδρομή να το πάρουμε, ας είναι πιο αργό, ας έχει time limits, ας είναι με συγκεκριμένα tokens.

Αλλιώς έχω πάνω από 100 email και μπορώ να έχω με λίγα παραπάνω κλικς το chatgpt 4.0 δωρεάν. Με το δε firefox containers γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

18 minutes ago, Diavolos666 said:

Να βγάλουν μία φτηνότερη ενδιάμεση συνδρομή να το πάρουμε, ας είναι πιο αργό, ας έχει time limits, ας είναι με συγκεκριμένα tokens.

Αλλιώς έχω πάνω από 100 email και μπορώ να έχω με λίγα παραπάνω κλικς το chatgpt 4.0 δωρεάν. Με το δε firefox containers γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Πως μπορω να εχω, με κειμενο, δωρεαν, chatgtp4;

Εμενα με βολευει η πλατφορμα https://talkai.info/el/chat/

αλλα μαλλον ειναι ακομη στην 3.5

• Confused 1

18 minutes ago, mindreader said:

Πως μπορω να εχω, με κειμενο, δωρεαν, chatgtp4;

Εμενα με βολευει η πλατφορμα https://talkai.info/el/chat/

αλλα μαλλον ειναι ακομη στην 3.5

Έχεις δωρεάν κάποια tokens για chatgpt 4 αυτόματα, μόλις τελειώσουν πάει μόνο του στο δωρεάν 3.5. Τώρα κάθε πότε ανανεώνονται δεν έχω ιδέα.

Έχω κάτι παραπάνω από 100 email για διάφορα πράγματα και έτσι αν χρειαστώ ντε και καλά το 4.0 μπορώ να βάλω το επόμενο email.

Βέβαια αν το χρειαζόμουν επαγγελματικά κάθε μέρα θα το πλήρωνα για να μην μπαίνω σε αυτή την διαδικασία συνεχώς. Όποτε το χρειάστηκα πάντως το είχα στην διάθεσή μου, δεν είναι η πλήρης πληρωμένη έκδοση αλλά αυτό που θέλω το κάνει.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2

5 ώρες πριν, txs είπε

Για αυτά που προσφέρει τζάπα είναι

Για αυτό που στοιχίζει στην open AI για να τρέχει το chatgpt ίσως είναι τζάμπα αλλά για αυτό που προσφέρει ειναι πολύ ακριβό 5 ευρώ κάπου εκει  θα άξιζε για τον μέσο χρήστη προς το προχωρημένο χρήστη για τον μέσο έλληνα μόνο τζάμπα με διαφημίσεις λολ (ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν έχεις άπειρα ή έστω πολλά tokens )

3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Έχεις δωρεάν κάποια tokens για chatgpt 4 αυτόματα, μόλις τελειώσουν πάει μόνο του στο δωρεάν 3.5. Τώρα κάθε πότε ανανεώνονται δεν έχω ιδέα.

Έχω κάτι παραπάνω από 100 email για διάφορα πράγματα και έτσι αν χρειαστώ ντε και καλά το 4.0 μπορώ να βάλω το επόμενο email.

Βέβαια αν το χρειαζόμουν επαγγελματικά κάθε μέρα θα το πλήρωνα για να μην μπαίνω σε αυτή την διαδικασία συνεχώς. Όποτε το χρειάστηκα πάντως το είχα στην διάθεσή μου, δεν είναι η πλήρης πληρωμένη έκδοση αλλά αυτό που θέλω το κάνει.

κάθε 24 ώρες ή κάπου εκει δεν το έχω μετρήσει αλλά περίπου τόσο κρατάει και νομίζω αν φτάσεις συχνά στο όριο (πχ κάθε άλλη μέρα) τότε μεγαλώνει ο χρόνος. 

Δεν ειναι λύση το να έχεις πολλαπλά email εκτός αν θες να κάνεις ξεχωριστά πράματα μικρά σε υπολογιστική ισχύ/τοκεν το καθένα γιατί δεν μπορείς να μεταφέρεις ότι έχει γίνει ήδη με το Α email/account που σταμάτησε λόγω περιορισμού και να το συνεχίσεις στο Β email/account  πάλι θα πρέπει να κάνεις τα ίδια πρώτα βήματα και πάλι θα σταματήσει στο ίδιο σημείο που σταμάτησε και με το A email/account 

Επίσης πολλές φορές 1 εργασία σταματά στην μέση λόγω περιορισμών οπότε και εκει όσα account και να έχεις όλα θα σταματάνε και δεν θα την τελειώνουν. 

Έχει ένα νόημα αν πχ μιλάμε για μικρές εργασίες με αποτελέσματα που είναι ασύνδετα μεταξύ τους (δεν χρειάζεται να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα πρώτο για να υπάρξει το δεύτερο) πχ να του λες να ζωγραφίσει μια εικόνα μετά να του λες αν χρειαστεί να κάνει αλλαγές εκει θα σταματήσει σε κάποια φάση αλλά θα έχεις ήδη μια έτοιμη εικόνα που μπορείς να αποθηκεύσεις στο PC σου και μπορείς στο επόμενο account να την σηκώσεις και να συνεχίσεις απο εκει πχ "με βάση αυτή την εικόνα κάνε την τάδε αλλαγή"  (αν και δεν ξέρω πόσο το ψάχνουν γιατί λογικά θα ειναι εύκολο να εντοπίσουν τέτοιες ύποπτες κινήσεις και να σε μπλοκάρουν) 

Αν όμως θες πχ να μετατρέψεις ένα PDF σε audiobook δεν γίνεται (εκτός αν πρώτα χειροκίνητα το σπάσεις σε παραγραφούλες, που θα ειναι βάσανο..  και μετά δέσεις τα αρχεία ήχου και να του δίνεις 1,2 παραγραφούλες ανα account βέβαια έχει και αυτό δυσκολία γιατί το ύφος μπορεί να αλλάζει σε κάθε ξεχωριστό αρχείο ήχου και διάφορα άλλα θεματάκια ενδεχομένως να ξεπηδήσουν απο το απλά να ενώσεις τα αρχεία χωρίς να τα επεξεργαστείς φάση μιξάζ επίσης δεν γίνεται να το βάλεις να σπάσει αυτό σε παραγραφούλες ή να συνδέσει τόσα αρχεία γιατί πάλι θα φτάσει στο όριο)

Αν θες να κάνει διάφορους υπολογισμούς πχ τιμές απο excel και ειναι πολλες οι τιμές πάλι δεν γίνεται αν δεν ειναι πολλές οι τιμές αλλά αυτό που  θες να κάνεις σαν τελικό βήμα ειναι κάτι άλλο και χρειάζεται ο υπολογισμός των excel τιμών απλά σαν πρώτο βήμα πάλι δεν γίνεται (πχ να υπολογίσεις ιστορικές τιμές μετοχών και να συγκρίνεις Κ/Λ/Μ περιπτώσεις  με τις τιμές αυτές αν σταματάει απλά στην ανάγνωση των ιστορικών τιμών με το Α account πάλι εκει θα σταματήσει και στο Β account ή αν το κάνει αλλά σταματάει μετά στην Κ σύγκριση δεν γίνεται να πάρεις τα δεδομένα που επεξεργάστηκε ως την Κ σύγκριση στο Β account και να του πεις τώρα κάνε το Λ και Μ.. πρέπει πάλι να διαβάσει το excel να κάνει πρώτα το Κ  και μετά το Λ  και Μ αλλά πάλι θα κολλήσει λόγω περιορισμών στο Κ κάθε φορά ανεξαρτήτως των account σου) 

κτλ

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Η περιορισμένη έκδοση με 10 λεπτά είναι κοροϊδία αφού δεν αρκεί ούτε μία μέρα οπότε μόνο χρήμα αναζητά η εταιρεία κι όχι καινοτομία 

17 hours ago, AlexandrosGnL said:

15 euro oxi 25, to euro είναι πιο ισχυρό από το δολάριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...