vagosofron Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά ως δεύτερο επάγγελμα με τη βιντεοσκοπηση γάμων ( 3ος shooter) και πρόσφατα ένας φίλος μου ζήτησε να αναλάβω τη φωτογράφιση της βάφτισης του παιδιού του ( καλοκαίρι του 2025). Τη βιντεοσκοπηση θα την αναλάβει η ομάδα μου ( τα άλλα δυο άτομα). Δέχτηκα για δύο λόγους, πρώτον θέλω να δοκιμάσω τη φωτογραφία γιατί μου αρέσει και δεύτερον, θα δουλέψω μαζί με την ομάδα μου οπότε ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας και γενικά θα έχουμε καλή συνεργασία. Ακόμη δεν ξέρω αν η βάφτιση θα γίνει εντός ή εκτός της εκκλησίας, παρόλα αυτά θέλω να είμαι έτοιμος. Έχω δυο σώματα a7iii και δύο φακούς sigma art 35mm και 85mm. Με απασχολεί όμως το θέμα φωτισμός και συγκεκριμένα το flash. Μεγάλο θέμα το ξέρω. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα και να αρχίσω από τώρα δοκιμές για να εξοικειωθω. Είναι απαραίτητο θεωρείτε; Και αν ναι, με ποιο φακό να το συνδυάσω; Κάθε άποψη θα εκτιμηθεί, ευχαριστώ. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από vagosofron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Ξέχνα το φλας σε εκκλησίες είτε μέσα είτε έξω. Θα πάρεις κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/27250022/Godox-LED-M1-RGB-Mini-LED-Light-me-Foteinotita-LUX-1700-Lux-1873100002.html Μη κοιτάς αυτό ντε και καλά έτυχε βρήκα ένα εσύ κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και δες κάποιο led που να είναι hot shoe ιδανικά να παίρνει και μπαταρίες δικές AA, οι f970 που έχουν συνήθως δεν σε προειδοποιούν και σβήνουν απότομα. Να ρυθμίζει και θερμοκρασία χρώματος και είσαι άρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 6 hours ago, jimis_vts said: Ξέχνα το φλας σε εκκλησίες είτε μέσα είτε έξω. Θα πάρεις κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/27250022/Godox-LED-M1-RGB-Mini-LED-Light-me-Foteinotita-LUX-1700-Lux-1873100002.html Μη κοιτάς αυτό ντε και καλά έτυχε βρήκα ένα εσύ κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και δες κάποιο led που να είναι hot shoe ιδανικά να παίρνει και μπαταρίες δικές AA, οι f970 που έχουν συνήθως δεν σε προειδοποιούν και σβήνουν απότομα. Να ρυθμίζει και θερμοκρασία χρώματος και είσαι άρχοντας. Το έχω αυτό, αλλά τι εννοείς; Να το τοποθετήσω κάπου σταθερά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 31 λεπτά πριν, vagosofron είπε Το έχω αυτό, αλλά τι εννοείς; Να το τοποθετήσω κάπου σταθερά; Ναι πάνω στη μηχανή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 1 hour ago, jimis_vts said: Ναι πάνω στη μηχανή. Πρώτη φορά το ακούω αυτό πάντως. Βασικά το φοβάμαι και λίγο μήπως είναι ενοχλητικό στον κόσμο το συνεχές φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vagosofron είπε Πρώτη φορά το ακούω αυτό πάντως. Βασικά το φοβάμαι και λίγο μήπως είναι ενοχλητικό στον κόσμο το συνεχές φως. Δε βάζουν αρκετοί λόγω βάρους που το καταλαβαίνω ειδικά στο βίντεο. Αλλά σου δίνει καλό φως δυνατό ρυθμίζεις θερμοκρασία οπότε ταιριάζει με ότι έχει η εκκλησία και δεν στα κάνει σούπα όλα. Παράπονα δεν έχω μέχρι τώρα από τον κόσμο... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από jimis_vts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 27 minutes ago, jimis_vts said: Δε βάζουν αρκετοί λόγω βάρους που το καταλαβαίνω ειδικά στο βίντεο. Αλλά σου δίνει καλό φως δυνατό ρυθμίζεις θερμοκρασία οπότε ταιριάζει με ότι έχει η εκκλησία και δεν στα κάνει σούπα όλα. Παράπονα δεν έχω μέχρι τώρα από τον κόσμο... Οκ θα κάνω μια δοκιμή μιας και το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ Επανέρχομαι με περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσω σε τυχόν προτάσεις. Η βάφτιση ( κατήχηση και κολυμπήθρα) θα γίνουν εκτός της εκκλησίας. Αυτό καθιστά τη χρήση ενός φλας/led προαιρετική; Ή μήπως λόγω σκιών από τα διάφορα δέντρα τριγύρω θα το χρειαστώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 μμ 1 λεπτό πριν, vagosofron είπε Επανέρχομαι με περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσω σε τυχόν προτάσεις. Η βάφτιση ( κατήχηση και κολυμπήθρα) θα γίνουν εκτός της εκκλησίας. Αυτό καθιστά τη χρήση ενός φλας/led προαιρετική; Ή μήπως λόγω σκιών από τα διάφορα δέντρα τριγύρω θα το χρειαστώ; Πήγαινε λίγο πιο νωρίς, πάρε εννοείται εξοπλισμό μαζί και κάνε δοκιμές λίγο πριν... Αν δεν είναι μακριά σου εγώ θα πήγαινα και άλλη μέρα να δω πως είναι έξω γενικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ 1 minute ago, jimis_vts said: Πήγαινε λίγο πιο νωρίς, πάρε εννοείται εξοπλισμό μαζί και κάνε δοκιμές λίγο πριν... Αν δεν είναι μακριά σου εγώ θα πήγαινα και άλλη μέρα να δω πως είναι έξω γενικά... Καλά αυτό είναι το σίγουρο! Έχω χρόνο μέχρι τον Αύγουστο του 2025🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:30 μμ 21 λεπτά πριν, vagosofron είπε Καλά αυτό είναι το σίγουρο! Έχω χρόνο μέχρι τον Αύγουστο του 2025🙂 Ααα το κλεισες νωρίς νωρίς 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ Μέλος Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 μμ 54 minutes ago, jimis_vts said: Ααα το κλεισες νωρίς νωρίς 😂 Ναι μας κλείσανε απο τώρα ( βίντεο/φωτογραφία)😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. Κυριακή στις 08:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:52 μμ 26 λεπτά πριν, vagosofron είπε Ναι μας κλείσανε απο τώρα ( βίντεο/φωτογραφία)😅 Άμα χρειαστείς βοηθό ρίξε ένα μήνυμα 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα