Brashida Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάλλον για κάτι τέτοια περιστατικά σαν το δικό μ υπάρχει αυτή η ενότητα εδώ περα..Μου έφεραν δωρο ένα κουτί συγκεκριμένα της STR8 Red code.Εχει ένα σαμπουάν ένα αποσμητικό και μια κολωνια (βλεπε φώτο ) .Δοκίμασα να την ανοίξω ανοίγει όλο το καπάκι και μένει το μπουκάλι δεν μπορείς να ψεκασεις μόνο έτσι χυμα ναρίξεις λίγο στα χέρια.Δεν γίνεται αλλιώς? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από Brashida 1
alefther Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) καλη η φωτο. ευκρινεστατη αν δεν εχει σπρευ ε βαζεις στο χερι μικρη ποσοτητα και απλωνεις στα μερη που επιθυμεις, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από alefther 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα μάλλον για κάτι τέτοια περιστατικά σαν το δικό μ υπάρχει αυτή η ενότητα εδώ περα..Μου έφεραν δωρο ένα κουτί συγκεκριμένα της STR8 Red code.Εχει ένα σαμπουάν ένα αποσμητικό και μια κολωνια (βλεπε φώτο ) .Δοκίμασα να την ανοίξω ανοίγει όλο το καπάκι και μένει το μπουκάλι δεν μπορείς να ψεκασεις μόνο έτσι χυμα ναρίξεις λίγο στα χέρια.Δεν γίνεται αλλιώς? Aλήθεια τώρα; 1 1
Brashida Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 minute ago, alefther said: καλη η φωτο. ευκρινεστατη αν δεν εχει σπρευ ε βαζεις στο χερι μικρη ποσοτητα και απλωνεις στα μερη που επιθυμεις, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη Μην βιάζεσαι για το πρώτο δεν φταίω εγώ αλλά η moderator που καθυστερούν να ελέγξουν λές και είναι n@des!!..Ρωτάω απλά και όμορφα αν έχει σπρέι γιατί έχω δει παρόμοια που να έχει σπρέι..Πυρινικη ραδιενέργεια είναι φίλε 1 minute ago, Ukforthemoment said: Aλήθεια τώρα; Όχι ψέματα!! Αααα ξέχασα δεν είναι 1 Απριλίου
giokol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Eιναι after shave lotion και οχι κολωνια. οποτε ναι μονο ετσι το βαζεις στο προσωπο σου για μετα το ξυρισμα. μην το φορας σαν κολωνια.
alefther Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Brashida είπε Μην βιάζεσαι για το πρώτο δεν φταίω εγώ αλλά η moderator που καθυστερούν να ελέγξουν λές και είναι n@des!!..Ρωτάω απλά και όμορφα αν έχει σπρέι γιατί έχω δει παρόμοια που να έχει σπρέι..Πυρινικη ραδιενέργεια είναι φίλε Όχι ψέματα!! Αααα ξέχασα δεν είναι 1 Απριλίου τσεκαρα θεωρια χορδων, λεει αν δεν εχει σπρει δε μπρεις να ψεκασεις μιλανε με γριφους 3
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Brashida είπε Όχι ψέματα!! Αααα ξέχασα δεν είναι 1 Απριλίου Αυτό που ρωτάς ούτε σε ανέκδοτο για ξανθιές δεν γράφονται. 1
Brashida Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 3 minutes ago, alefther said: τσεκαρα θεωρια χορδων, λεει αν δεν εχει σπρει δε μπρεις να ψεκασεις μιλανε με γριφους Μιλάς με γρίφους γεροντααααα! 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Αυτό που ρωτάς ούτε σε ανέκδοτο για ξανθιές δεν γράφονται. Απορώ πλεον ποιοι διαβάζουν ανέκδοτα με ξανθιές . 7 minutes ago, giokol said: Eιναι after shave lotion και οχι κολωνια. οποτε ναι μονο ετσι το βαζεις στο προσωπο σου για μετα το ξυρισμα. μην το φορας σαν κολωνια. Ε ρε συ γιατί μου το χάλασες ?καλά συζητούσα με τα τζιμανια
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, Brashida είπε Ε ρε συ γιατί μου το χάλασες ?καλά συζητούσα με τα τζιμανια Προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος ενώ δεν το έχεις.Αστο να πάει στο καλό. Και μην ξεχνάς να αναπνέεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις