Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάλλον για κάτι τέτοια περιστατικά σαν το δικό μ υπάρχει αυτή η ενότητα εδώ περα..Μου έφεραν δωρο ένα κουτί συγκεκριμένα της STR8 Red code.Εχει ένα σαμπουάν ένα αποσμητικό και μια κολωνια (βλεπε φώτο ) .Δοκίμασα να την ανοίξω ανοίγει όλο το καπάκι και μένει το μπουκάλι δεν μπορείς να ψεκασεις μόνο έτσι χυμα ναρίξεις λίγο στα χέρια.Δεν γίνεται αλλιώς?

20241101_153445.jpg

Επεξ/σία από Brashida
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλη η φωτο. ευκρινεστατη

αν δεν εχει σπρευ ε βαζεις στο χερι μικρη ποσοτητα και  απλωνεις στα  μερη που επιθυμεις, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη

Επεξ/σία από alefther
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα μάλλον για κάτι τέτοια περιστατικά σαν το δικό μ υπάρχει αυτή η ενότητα εδώ περα..Μου έφεραν δωρο ένα κουτί συγκεκριμένα της STR8 Red code.Εχει ένα σαμπουάν ένα αποσμητικό και μια κολωνια (βλεπε φώτο ) .Δοκίμασα να την ανοίξω ανοίγει όλο το καπάκι και μένει το μπουκάλι δεν μπορείς να ψεκασεις μόνο έτσι χυμα ναρίξεις λίγο στα χέρια.Δεν γίνεται αλλιώς?

20241101_153445.jpg

Aλήθεια τώρα;

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, alefther said:

καλη η φωτο. ευκρινεστατη

αν δεν εχει σπρευ ε βαζεις στο χερι μικρη ποσοτητα και  απλωνεις στα  μερη που επιθυμεις, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη

Μην βιάζεσαι για το πρώτο δεν φταίω εγώ αλλά η moderator που καθυστερούν να ελέγξουν λές και είναι n@des!!..Ρωτάω απλά και όμορφα αν έχει σπρέι γιατί έχω δει παρόμοια που να έχει σπρέι..Πυρινικη ραδιενέργεια είναι φίλε 

1 minute ago, Ukforthemoment said:

Aλήθεια τώρα;

Όχι ψέματα!! Αααα ξέχασα δεν είναι 1 Απριλίου 

Δημοσ.

Eιναι after shave lotion και οχι κολωνια. οποτε ναι μονο ετσι το βαζεις στο προσωπο σου για μετα το ξυρισμα. μην το φορας σαν κολωνια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brashida είπε

Μην βιάζεσαι για το πρώτο δεν φταίω εγώ αλλά η moderator που καθυστερούν να ελέγξουν λές και είναι n@des!!..Ρωτάω απλά και όμορφα αν έχει σπρέι γιατί έχω δει παρόμοια που να έχει σπρέι..Πυρινικη ραδιενέργεια είναι φίλε 

Όχι ψέματα!! Αααα ξέχασα δεν είναι 1 Απριλίου 

τσεκαρα θεωρια  χορδων, λεει αν δεν  εχει  σπρει δε μπρεις να ψεκασεις

μιλανε με γριφους

• Haha 3
Δημοσ.
3 minutes ago, alefther said:

τσεκαρα θεωρια  χορδων, λεει αν δεν  εχει  σπρει δε μπρεις να ψεκασεις

μιλανε με γριφους

Μιλάς με γρίφους γεροντααααα!

2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Αυτό που ρωτάς ούτε σε ανέκδοτο για ξανθιές δεν γράφονται.

Απορώ πλεον ποιοι διαβάζουν ανέκδοτα με ξανθιές .

7 minutes ago, giokol said:

Eιναι after shave lotion και οχι κολωνια. οποτε ναι μονο ετσι το βαζεις στο προσωπο σου για μετα το ξυρισμα. μην το φορας σαν κολωνια.

Ε ρε συ γιατί μου το χάλασες ?καλά συζητούσα με τα τζιμανια

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Brashida είπε

Ε ρε συ γιατί μου το χάλασες ?καλά συζητούσα με τα τζιμανια

Προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος ενώ δεν το έχεις.Αστο να πάει στο καλό.

Και μην ξεχνάς να αναπνέεις.

• Confused 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόβλημα με κολόνια
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...