Προς το περιεχόμενο

Φορτιση καρτας revolut Πλεον σαν εξερχομενο εμβαζμα και με εξτρα χρεωση 1,40 απο πειραιως

zellps2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα και καλο μηνα σε ολους,

σημερα πηγα να φορτωσω την καρτα μου για να κανω μια αγορα, μου ζητησε η εφαρμογη εκ νεου το iban της τραπεζας οπου και το εδωσα, η καρτα της τραπεζας( πειραιως) ειχε ληξει αλλα ανανεωσα τα στοιχεια της στην εφαρμογη της revolout, παρολα αυτα πατησα να φορτωθουν τα χρημματα στην revo και μου ειπε οτι ειναι εξερχομενο εμβαζμα και θα κανει 1-2 μερες!!!   

αλλαξε κατι στην revolut?

το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι με χρεωσε και 1,40 η πειραιως για εξερχομενο εμβασμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, zellps2 είπε

ναι, αλλα εκανα ανανεωση την καρτα μετα και ξαναπροσπαθησα να κανω top up αλλα παλι ζηταγε iban k εμβασμα

Πατάς λάθος επιλογή.

Κάνε το με google pay.Πέρνα την ελληνική κάρτα στο google pay πρώτα.

• Like 1

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πατάς λάθος επιλογή.

Κάνε το με google pay.Πέρνα την ελληνική κάρτα στο google pay πρώτα.

Νομίζω και αυτό είναι περιττό. Κατά το top up έχει από κάτω επιλογή για να διαλέξεις την πηγή που θα πάρει τα χρήματα. Πιθανών ακόμη να έχει επιλεγμένη την τραπεζική μεταφορά και όχι την κάρτα.

• Like 1

Ασχετο-σχετικο

κατα καιρους επειδη ετυχε να κανω καποιες μεταφορες ενω η καρτα μου ειχε ληξει περασαν κανονικα ,μαλιστα πριν 15 μερες ενω ειχα ακυρωσει την καρτα eurobank και ειχα ηδη κανει την διαδικασια ηλεκτρονικα για νεα εκανα μεταφορα προς ρεβο χωρις να εχω αλλαξει τιποτα .
Καποια στιγμη παλιοτερα ενω ειχα ακυρωσει μια ρεβο καρτα που ειχα δηλωμενη σε στοιχηματικο site απ το οποιο επρεπε να γινει αναληψη, μου ζητουσαν βεβαιωση οτι εγινε ακυρωση της παλιας καρτας απο την ρεβο και στην συνεχεια εκδοθηκε αλλη με συγκεκριμενο αριθμο ,φυσικα για να βγαλω ακρη περασα γολγοθα , δεν θυμαμαι αν τα καταφερα τελικα αλλα σε καποια φαση εκανα δοκιμαστικα την αναληψη και περασαν κανονικα τα χρηματα στο λογαριασμο Ρεβο. Εντελως κουλο αλλα εγινε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, logik είπε

κατα καιρους επειδη ετυχε να κανω καποιες μεταφορες ενω η καρτα μου ειχε ληξει περασαν κανονικα ,μαλιστα πριν 15 μερες ενω ειχα ακυρωσει την καρτα eurobank και ειχα ηδη κανει την διαδικασια ηλεκτρονικα για νεα εκανα μεταφορα προς ρεβο χωρις να εχω αλλαξει τιποτα .

Αν και είσαι offtopic πρέπει να γίνεις λιγάκι πιο συγκεκριμένος. Ποια κάρτα έληξε; Της Revolut της Eurobank ή κάποιας άλλης τράπεζας;

3 ώρες πριν, logik είπε

Καποια στιγμη παλιοτερα ενω ειχα ακυρωσει μια ρεβο καρτα που ειχα δηλωμενη σε στοιχηματικο site απ το οποιο επρεπε να γινει αναληψη, μου ζητουσαν βεβαιωση οτι εγινε ακυρωση της παλιας καρτας απο την ρεβο και στην συνεχεια εκδοθηκε αλλη με συγκεκριμενο αριθμο ,φυσικα για να βγαλω ακρη περασα γολγοθα

Την βεβαίωση τι την ήθελαν; Αν μιλάμε για ληγμένη κάρτα η νεότερη έχει ακριβώς τον ίδιο αριθμό. Αλλάζει η ημερομηνία λήξης και το CVV

3 ώρες πριν, logik είπε

δεν θυμαμαι αν τα καταφερα τελικα αλλα σε καποια φαση εκανα δοκιμαστικα την αναληψη και περασαν κανονικα τα χρηματα στο λογαριασμο Ρεβο. Εντελως κουλο αλλα εγινε .

Εντελώς κουλό επίσης είναι να σου έκαναν την μεταφορά πάνω στην κάρτα και όχι πάνω στο IBAN που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σου της Revolut. Αν το έκαναν όμως θα έγινε πάνω στον αριθμό της κάρτας που όπως είπα είναι ίδιος ακόμη και αν λήξει η κάρτα και καθώς μπαίνουν λεφτά είναι λογικό να μεταφέρθηκαν χωρίς τις παραμέτρους της ημ. λήξης και CVV καθώς η στοιχηματική δεν θα έπρεπε να τους γνωρίζει.

Επεξ/σία από manolis940

• Δημιουργία νέου...