Προς το περιεχόμενο

Στρώσιμο αυτοκινήτου που παραλήφθηκε ελαττωματικό

andreaspat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, dpolal είπε

Θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι πέρνουν ολοκαίνουργια αυτοκίνητα και τα μετακινούν ή ακόμα χειρότερα τα κάνουν βόλτες σε δημόσιο δρόμο, οδηγώντας στους κόφτες, χωρίς πινακίδες και χωρίς ασφάλεια.

Μάλιστα.

Όχι σε δημόσιο δρόμο. Στα logistics στο κερατσινι που κάνουν το pdi

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Ukforthemoment said:

Πρώτη φορά το ακούς;

και το παντου υπαρχει ενας μυθος της Βισση εχω ακουσει απειρες φορες αλλα δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια

• Haha 1

2 ώρες πριν, 2MM είπε

Για να μην πουμε οτι οταν δεν εχουν τεστ ντραιβ, τα δινουν και γι αυτο το λογο . Μου εχει τυχει να ενδιαφερομαι για αμαξι, να παω , να μην εχουν τεστ ντραιβ αμαξι και μου λεει αν θες εχουμε ενα που θα το παρει ο πελατης αυριο αν θες το κανουμε μια βολτα. Εβαλε ΔΟΚ και πηγαμε 😬

😲😲😲

13 hours ago, 2MM said:

Για να μην πουμε οτι οταν δεν εχουν τεστ ντραιβ, τα δινουν και γι αυτο το λογο . Μου εχει τυχει να ενδιαφερομαι για αμαξι, να παω , να μην εχουν τεστ ντραιβ αμαξι και μου λεει αν θες εχουμε ενα που θα το παρει ο πελατης αυριο αν θες το κανουμε μια βολτα. Εβαλε ΔΟΚ και πηγαμε 😬

Τι ακριβως μπορεις να κανεις δλδ ? Να σβησεις χλμ οποτε θες ?

Ποιος ακριβως ειναι ο εμπορας? να ξερουμε να μεινουμε μακρυα απο τετοιους επαγγελματιες

Φυσικα τα καινουργια αυτοκινητα γραφουν χλμ πριν την παραδοση, ειναι μερος του PDI.

Αυτο βεβαια απεχει πολυ απο τις φαντασιωσεις ορισμενων οτι παιρνει ο καθε μηχανικος το ταδε αμαξι και το σκιζει στο δρομο για καμια μερα πριν το επιστρεψει. Σιγα μην εχει χρονο ο καθε εργαζομενος να κανει ταρζανιες.

Πιθανοτατα το προβλημα παρουσιαστικε απο αστοχια υλικου (it happens, ησουν ατυχος) παρα απο καποιο μαστορα που εκανε ντονατς στο Κερατσινι. Απλα δεν εδωσαν σημασια τοτε, το προσπερασαν μεσα στο σωρο/φορτο

Στρωσιμο οπως σωστα προειπωθηκε δεν χρειαζεσαι, απλα στα πρωτα 1000 χλμ πηγαινε συντηρητικα και ισορροπημενα. Δεν χρειαζεται να παιζεις στα κοκκινα αλλα ουτε και να εχεις μονιμως σταθερη ταχυτητα. Εγω πχ προσωπικα οταν το πηρα καινουργιο εκανα μια εκδρομη στον Αγ Ιωαννη τον Ρωσσο, μια διαδρομη που περιλαμβανει και εθνικη και στροφιλικι και γραφεις αρκετα χλμ

Επεξ/σία από tutuyo

15 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Ποιος ακριβως ειναι ο εμπορας? να ξερουμε να μεινουμε μακρυα απο τετοιους επαγγελματιες

Επαρχια εγινε , οχι Αθηνα ή Θεσσαλονικη 

14 hours ago, 2MM said:

Τι ακριβως μπορεις να κανεις δλδ ? Να σβησεις χλμ οποτε θες ?

Οχι δεν μπορεις να σβησεις οποτε θες, γινεται μια φορα και μονο αν το αυτοκινητο εχει μεχρι 50 χιλιομετρα.Στο adaptation του dashboard ειναι.

• Like 1

Απο το μακρινο 2007....εχω παραγγειλει καινουριο μερσεντες slk απο λαινοπουλο....(Εποχες που εκανε κανα 6 μηνο+ να τοιμαστει.....)

Εκει που ειμαι στο φαναρι στην πλατεια κενεντι....(Προς χαλανδρι εγω ) Απο το απεναντι ρευμα....προς αγια παρασκευη...πρωτο στο φαναρι...να σου το slk...και με το που αναβει πρασσινο....να φευγει κομματια....! Του εκαναν τεστ ντραιβ τα παιδια....

16 ώρες πριν, generalb31 είπε

Απο το μακρινο 2007....εχω παραγγειλει καινουριο μερσεντες slk απο λαινοπουλο....(Εποχες που εκανε κανα 6 μηνο+ να τοιμαστει.....)

Εκει που ειμαι στο φαναρι στην πλατεια κενεντι....(Προς χαλανδρι εγω ) Απο το απεναντι ρευμα....προς αγια παρασκευη...πρωτο στο φαναρι...να σου το slk...και με το που αναβει πρασσινο....να φευγει κομματια....! Του εκαναν τεστ ντραιβ τα παιδια....

Πες μας την συνεχεια..... Το παρελαβες "δοκιμασμενο" μετα? 

Μόλις τώρα, 2MM είπε

Πες μας την συνεχεια..... Το παρελαβες "δοκιμασμενο" μετα? 

Την επομενη πηγαμε απο κει....να το δουμε....το ειχαν μεσα γυαλισμενο....!

Του κανουμε του υπευθυνου....χτες μεσημερι εφτασε...ναι λεει...το ξερω του λεω ....το ειδα στο φαναρι....καλα παει ! 

Οπως εχουν πει και αλλοι...στο τελωνειο γινεται χαμος ....οταν τα μετακινουν...το να το ανοιξουν λιγο στο δρομο...δεν εγινε κατι...(Ειναι οντως στρωμενα απο το εργοστασιο ) απλα αυστηρα ηθελε αλλαγη τα πρωτα λαδια καπου στα 400-600km αν το θυμαμαι καλα (οπου μας επιασαν τον κωλο στην αντιπροσωπεια,)....το θεμα ειναι να μην ακουμπησει καπου και θελει φαναρτζη μετα το καινουριο.

16 ώρες πριν, dtk-386 είπε

το δικό σου?

Ναι ,το πηγαιναν για να μου το παραδωσουν στην αγια παρασκευη ..που ηταν το υποκαταστημα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...