Προς το περιεχόμενο

Gaming Build

MikeMantou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι, θέλω να φτιάξω ένα gaming pc για 2κ ανάλυση 144+Hz γύρω στα 2000-2300€ το μπατζετ (μόνο για τον πύργο χωρίς τα περιφερειακά). Έχω σκεφτεί να βάλω rtx 4070 to super επεξεργαστή ryzen 7 τον 7800x3d ή τον 9700x ή τον καινούριο που θα βγει. Οθόνη μπατζετ γύρω στα 300€.Σε μητρικη είμαι ανάμεσα στις msi mag tomahawk b650 και x670e. Ssd nvme 2tb και οι ram ένα σετακι DDR5 6000mhz τουλάχιστον με cl30. Τροφοδοτικό τουλάχιστον 80+ gold 850w. Σκέφτομαι μήπως αντί για αεροψυξη βάλω υδροψυξη και αν τελικά αφήσω την αεροψυξη αν με το κουτί 4000D χρειάζεται κανα δυο φανς ακόμα. Επισης ακουστικά σκέφτομαι να πάρω αυτα https://www.skroutz.gr/s/45718286/HyperX-Cloud-III-Wireless-Over-Ear-Gaming-Headset-me-syndesi-USB-Mayro-Kokkino.html Ένα ενδεικτικό σύστημα είναι το παρακάτω https://pcpartpicker.com/list/MktXmD

Περιμένω τις συστάσεις σας πάνω στο θέμα αυτό.

Επεξ/σία από MikeMantou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7800Χ3d και 4080 super Κορυφαια επεξεργαστης και καρτα. Δεν πρεπει και η οθονη να μπορει να προβαλει ανετα τις δυνατοτητες επεξεργαστη και καρτας? Δεν ειμαι απολυτος, αλλα με 300Ε μπορω να εχω μονιτορ αναλογου επιπεδου των 7800x3d και 4080super?

• Haha 1

11 ώρες πριν, dsi44 είπε

7800Χ3d και 4080 super,τα υπολοιπα μικρη σημασια εχουν.

χρειάζομαι όμως 16gb vram για 2κ ανάλυση 144+hz refresh rate σε maxed settings ή και με τα 12gb κάνω δουλειά;

1 ώρα πριν, MikeMantou είπε

χρειάζομαι όμως 16gb vram για 2κ ανάλυση 144+hz refresh rate σε maxed settings ή και με τα 12gb κάνω δουλειά;

Η 4080 έχει στάνταρ 16GB vram. Είδες πουθενά κάποια με 12? 

8 ώρες πριν, sattack είπε

Η 4080 έχει στάνταρ 16GB vram. Είδες πουθενά κάποια με 12? 

Το ξέρω ότι έχει μόνο 16. Αν δεις την ερώτηση δεν ανέφερα πουθενά την κάρτα μόνο τα gb vram και αν για αυτό που θέλω χρειάζομαι 16 ή 12 αρκούν.

8 ώρες πριν, dsi44 είπε

32 θα βαλεις

Φιλε μου δεν χρειάζεται να γίνεσαι ειρωνικό. Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα ζητώντας βοήθεια σχετικά με το θέμα αυτό. Αν δεν θες να βοηθήσεις απλά μην απαντάς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...