christina1900 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου καλημερα σας θα ηθελα την γνωμη σας για αορα νεου υπολογιστη η δουλεια μου εχει να κανει με βιντεο φωτογραφιες gif και γενικα τετιο περεχομενο τα προγραμματα που δουλευω ειναι ,,,,,cinema 4d,,, after effects photoshop οποτε καταλαβενετε εχει να κανει με καρτα γραφικων τροφοδοτικο και μνημη εχω βρει καποιον και θελω την γνωμη σας η να μου προτινετε κατι ο υπολογιστης που εχω βρει ειναι αυτος..... https://www.skroutz.gr/s/44730949/Vengeance-Unity-X4-Samsung-Odyssey-G32A-Gaming-Desktop-PC-i5-13400F-32GB-DDR4-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS.html
nikos5800 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Στις 1/11/2024 στις 10:23 ΠΜ, christina1900 είπε καλημερα σας θα ηθελα την γνωμη σας για αορα νεου υπολογιστη η δουλεια μου εχει να κανει με βιντεο φωτογραφιες gif και γενικα τετιο περεχομενο τα προγραμματα που δουλευω ειναι ,,,,,cinema 4d,,, after effects photoshop οποτε καταλαβενετε εχει να κανει με καρτα γραφικων τροφοδοτικο και μνημη εχω βρει καποιον και θελω την γνωμη σας η να μου προτινετε κατι ο υπολογιστης που εχω βρει ειναι αυτος..... https://www.skroutz.gr/s/44730949/Vengeance-Unity-X4-Samsung-Odyssey-G32A-Gaming-Desktop-PC-i5-13400F-32GB-DDR4-1TB-SSD-GeForce-RTX-4060-No-OS.html Μια χαρά είναι,ότι πρέπει για αυτά τα προγράμματα
nickol-us Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μείνε μακρυά από τα prebuilt. Όταν μπεις στη σελίδα του προϊόντος, θα δεις οτι πολλά από τα parts δεν αναφέρονται ονομαστικά. Πρακτικά δε γνωρίζεις την αγοράζεις... Ακόμη και το rtx 4060, δε λέει σε ποια υλοποίηση αναφέρεται...καταλαβαίνεις οτι αν μιλάμε για την πιο "σάπια" μονόφανη, δεν είναι οτι καλύτερο. Τροφοδοτικό → unknown Μητρική → unknown Μνήμες → unknown Δίσκος → με ερωτηματικό γιατί, άλλο nv2 κι άλλο kc3000. Άνοιξε νήμα στη σωστή ενότητα και συμπλήρωσε τις απαιτήσεις σου αναλυτικά(αντίγραψε-συμπλήρωσε τη φόρμα), ώστε να σου γίνει η καλύτερη δυνατή πρόταση 3
TopCLR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Μείνε μακρυά από τα prebuilt. Όταν μπεις στη σελίδα του προϊόντος, θα δεις οτι πολλά από τα parts δεν αναφέρονται ονομαστικά. Πρακτικά δε γνωρίζεις την αγοράζεις... Είσαι πολύ κακός! Σαν τον άλλον που έβαλε αξιολόγηση στο skroutz ότι του χάλασε το τροφοδοτικό σε 2 βδομάδες σε αυτό το σύστημα!!! Αν υπάρχει η δυνατότητα και η υπομονή για σύστημα επιλεγμένο κομμάτι - κομμάτι, έχει απόλυτο δίκιο ο nickol-us! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα