Xarh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Ένας φίλος μου, μου έφερε τον διαλυμένο φορητό υπολογιστή του γιού του, ο οποίος φαίνεται να τον πάτησε αυτοκίνητο, αλλά ο πατέρας του δεν ξέρει τι έγινε. Το θέμα είναι ότι έβγαλα τον NVMe που είχε μέσα, και μάλιστα είναι πολύ μικρός (2230), όπως αυτός που έχει το Steam Deck, και συνδέοντάς τον στον υπολογιστή με αυτό το εξάρτημα, βλέπω όλα τα περιεχόμενά του. Το θέμα είναι ότι μου βγάζει το παράθυρο που δείχνω στο printscreen και δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία. Θέλουμε να σώσουμε τα αρχεία, γιατί έχει έγγραφα της σχολής του. Τι μπορώ να κάνω για να τα δω; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Xarh
atheatos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Το μυνημα νομίζω δείχνει ότι το shortcut που πας να ανοίξεις δεν είναι διαθέσιμο και λογικό είναι , μιας και είχε δημιουργηθεί σε διαφορετικό σύστημα.Προσπάθησες να ανοίξεις και φακέλους κανονικούς ( και όχι short cuts) και σου βγάζει το ίδιο μυνημα ? Αν ναι , τότε αλλάξε τα permissions από τις ιδιότητες του φακέλου ή του αρχείου που θες να ανοίξεις.
mercator84 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μήπως δοκιμάζεις να ανοίξεις συντόμευση; Edit. Με πρόλαβε ο atheatos Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από mercator84
Xarh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου To είδα ότι είναι shortcut, αλλά δεν βρήκα το φάκελο. Δεν έχει άλλο partition για να είναι αλλού οι φάκελοι.
elio_1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Ο φάκελος είναι "Documents" "Τα έγγραφά μου" είναι συντόμευση.
Xarh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Το Documents έχει μέσα 3 συντομεύσεις. Έψαξα για τους φακέλους αλλά δεν υπάρχουν. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από Xarh
Petros Electron Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Xarh είπε Έψαξα για τους φακέλους αλλά δεν υπάρχουν. Ο φάκελος "documents" που βλεπω στην λιστα ειναι κενός δηλαδή?
Xarh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Το Documents έχει μέσα 3 συντομεύσεις. 1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε Ο φάκελος "documents" που βλεπω στην λιστα ειναι κενός δηλαδή? Το Documents έχει μέσα 3 συντομεύσεις.
Kthulhou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου o φάκελος backup τι έχει? ο δίσκος V επίσης τι έχει? (λογικά δεν είναι από το δικό σου σύστημα) ρώτα κ τον χρήστη, που τα αποθήκευε? βλέπω κ One drive, μήπως το συγχρόνιζε?
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δες στον φάκελο Desktop και στον Downloads. Τις συντομεύσεις αγνόησε τες καθώς είναι μόνο για συμβατότητα με προγράμματα που δουλεύουν μόνο σε xp. Εκτός αν το πρόγραμμα αποθήκευε σε κάποιον άλλον φάκελο.
Xarh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, Kthulhou είπε o φάκελος backup τι έχει? ο δίσκος V επίσης τι έχει? (λογικά δεν είναι από το δικό σου σύστημα) ρώτα κ τον χρήστη, που τα αποθήκευε? βλέπω κ One drive, μήπως το συγχρόνιζε? Τα έχω ψάξει όλα. Πρέπει να τον ρωτήσω αν τα αποθήκευε αλλού. 12 ώρες πριν, micos000 είπε Δες στον φάκελο Desktop και στον Downloads. Τις συντομεύσεις αγνόησε τες καθώς είναι μόνο για συμβατότητα με προγράμματα που δουλεύουν μόνο σε xp. Εκτός αν το πρόγραμμα αποθήκευε σε κάποιον άλλον φάκελο. Δεν είναι στο Desktop. Μόνο το downloads έχει τα κατεβασμένα αρχεία.
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν δεν έχει αρχεία σε κανέναν φάκελο στο προφίλ του τότε μπορεί να τα αποθήκευε αλλού. btw ο ansel φάκελος τι έχει μέσα; Αν ξέρει τι κατάληξη έχουν τα αρχεία που θέλει κάνε μια αναζήτηση σε όλον τον δίσκο OS για την κατάληξη αυτήν. Αν είναι π.χ. από word ψάξε για *.docx ή αν είναι excel για *.xlsx και για Powerpoint για *.pptx Στις 31/10/2024 στις 11:11 ΜΜ, Xarh είπε Ένας φίλος μου, μου έφερε τον διαλυμένο φορητό υπολογιστή του γιού του, ο οποίος φαίνεται να τον πάτησε αυτοκίνητο, αλλά ο πατέρας του δεν ξέρει τι έγινε. Βλέπω φάκελο riot. Μάλλον του LOL έγινε! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από micos000
Xarh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 50 λεπτά πριν, micos000 είπε Βλέπω φάκελο riot. Μάλλον του LOL έγινε! Έχει ψυχιατρικά θέματα το παιδί, μάλλον έπαθε κρίση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα