Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μετα απο update win10.

Liverpool89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι μέσο αποθήκευσης έχει το laptop?
ssd/hdd?
Εάν πρόκειται για hdd και το εμφανίζει συχνά, ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις το δίσκο με κανα hdsentinel ή κάποιο άλλο software.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Αυτο βγαζει.

Screenshot_20241101_223757_Gallery.jpg

Ρε φιλε αυτα που μας δειχνεις ειναι πριν απο δυο χρονια...τι διαολο, σε χρονοντουλαπο μπηκε το λαπτοπ?

3 ώρες πριν, sakis han είπε

Ρε φιλε αυτα που μας δειχνεις ειναι πριν απο δυο χρονια...τι διαολο, σε χρονοντουλαπο μπηκε το λαπτοπ?

Ναι η αληθεια ειναι οτι το εχω να υπάρχει. Δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Αντε να το ανοιξω μια στο τριμηνο και αν. 

Δεν το ανοιγω καθημερινα. Αλλα ειναι αναγκαιο να υπαρχει.

8 ώρες πριν, labros1995 είπε

Τι μέσο αποθήκευσης έχει το laptop?
ssd/hdd?
Εάν πρόκειται για hdd και το εμφανίζει συχνά, ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις το δίσκο με κανα hdsentinel ή κάποιο άλλο software.

Had εχει. Ελεγα να το αλλαξω αλλα επειδη η χρηση του ειναι σπανια το αφησα. 

Απλα μερικες φορες χρειαζεται το λάπτοπ.  

19 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Ναι η αληθεια ειναι οτι το εχω να υπάρχει. Δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Αντε να το ανοιξω μια στο τριμηνο και αν. 

Δεν το ανοιγω καθημερινα. Αλλα ειναι αναγκαιο να υπαρχει.

Τότε μπορεί να έχει και πολύ παλιά έκδοση 10αρια και προσπαθεί να πάρει τις νεώτερες ενημερώσεις, πράγμα που μπορεί να πάρει και 1-2 μέρες για να τελειώσει, ιδίως με τον μηχανικό δίσκο. Πάτα για εκτέλεση, γράψε winver και γράψε ποια έκδοση σου βγάζει.

Αν το θέλεις μόνο περιστασιακά και για ίντερνετ και κανένα έγγραφο τότε βάλτου καλύτερα ένα linux ή πάρτο απόφαση ότι ακόμα και για μια στις τόσες οι μηχανικοί δίσκοι είναι πλέον απαράδεκτοι και πάρε έναν 250άρι ssd να σωθείς.

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=15863490%2C8969191%2C12835491

Δε νομίζω ότι 15€ με 20€ είναι ένα τρομερό ποσό και αν το κάνεις δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ξαναγυρίσεις σε μηχανικό δίσκο. Αν δεν σου δίνονται ούτε τόσα πάρε έναν 120άρι με 10-11€ που θα έχεις άνετα τα 10άρια και office και κανά 50gb ελεύθερα. (το ξέρω, το έχω κάνει)

https://www.skroutz.gr/s/8981227/Intenso-High-Performance-SSD-120GB-2-5-SATA-III-3813430.html

15 ώρες πριν, alan2 είπε

μηπως δεν έχει αρκετό ελεύθερο χώρο στο δισκο

Το pc στην υπογραφή σου φαντάζομαι το έβαλες σαν vintage και δεν είναι το βασικό σου σύστημα, έτσι; 😨

Επεξ/σία από micos000

16 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τότε μπορεί να έχει και πολύ παλιά έκδοση 10αρια και προσπαθεί να πάρει τις νεώτερες ενημερώσεις, πράγμα που μπορεί να πάρει και 1-2 μέρες για να τελειώσει, ιδίως με τον μηχανικό δίσκο. Πάτα για εκτέλεση, γράψε winver και γράψε ποια έκδοση σου βγάζει.

Αν το θέλεις μόνο περιστασιακά και για ίντερνετ και κανένα έγγραφο τότε βάλτου καλύτερα ένα linux ή πάρτο απόφαση ότι ακόμα και για μια στις τόσες οι μηχανικοί δίσκοι είναι πλέον απαράδεκτοι και πάρε έναν 250άρι ssd να σωθείς.

https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=15863490%2C8969191%2C12835491

Δε νομίζω ότι 15€ με 20€ είναι ένα τρομερό ποσό και αν το κάνεις δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ξαναγυρίσεις σε μηχανικό δίσκο. Αν δεν σου δίνονται ούτε τόσα πάρε έναν 120άρι με 10-11€ που θα έχεις άνετα τα 10άρια και office και κανά 50gb ελεύθερα. (το ξέρω, το έχω κάνει)

https://www.skroutz.gr/s/8981227/Intenso-High-Performance-SSD-120GB-2-5-SATA-III-3813430.html

Το pc στην υπογραφή σου φαντάζομαι το έβαλες σαν vintage και δεν είναι το βασικό σου σύστημα, έτσι; 😨

Ναι ssd θα του βαλω. 5 καφεδες υποθεση ειναι. Για ραμ ειδα οτι παιρνει μεχρι 8 γιγα. Αλλα μπερδευομαι με τα Mhz 1333 παιρνει; 

8 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Αλλα μπερδευομαι με τα Mhz 1333 παιρνει; 

Τώρα μάλλον μας τρολάρεις! Εμείς που να ξέρουμε τι λάπτοπ έχεις;

Ξεβίδωσε από κάτω το καπάκι που είναι οι μνήμες και αν φαίνεται το αυτοκόλλητο από πάνω βγάλτο μια φώτο να δούμε τι παίρνει ή ψάξε στην asus για το support στο συγκεκριμένο μοντέλο (ή πες μας πιο μοντέλο είναι).

8 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τώρα μάλλον μας τρολάρεις! Εμείς που να ξέρουμε τι λάπτοπ έχεις;

Ξεβίδωσε από κάτω το καπάκι που είναι οι μνήμες και αν φαίνεται το αυτοκόλλητο από πάνω βγάλτο μια φώτο να δούμε τι παίρνει ή ψάξε στην asus για το support στο συγκεκριμένο μοντέλο (ή πες μας πιο μοντέλο είναι).

Σορρυ εγραψα στο hardware να ρωτησω και μπερδεψα τα τοπικ.

Asus k53sd. ddr3 so dimm 204 pin 10600 pc3.

Το ανοιξα απο πισω.  Αλλα δεν καταλαβαινω τις διαφορες. 

4 hours ago, micos000 said:

Το pc στην υπογραφή σου φαντάζομαι το έβαλες σαν vintage και δεν είναι το βασικό σου σύστημα, έτσι;

ναι είναι το παλιό pc . τρέχει ακόμα windows 7 32bit

Ανεβαζω και εδω για να εχετε καλυτερη εικονα.

Να αναφερω οτι το PC δεν αναγνωριζει κανενα usb, και οταν το κλεινω απλα λεει shutdown γυρναει και δεν κανει τιποτα μονο απο το κουμπι. 

Δοκιμασα διανομη live Linux και δουλευουν κανονικα οι θυρες και τα usb.

Screenshot_20241103_153400_Gallery.jpg

Screenshot_20241103_153354_Gallery.jpg

57 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Να αναφερω οτι το PC δεν αναγνωριζει κανενα usb, και οταν το κλεινω απλα λεει shutdown γυρναει και δεν κανει τιποτα μονο απο το κουμπι. 

Προσπάθησε να στήσεις chipset και usb 3.0 drivers για win 8 64 bit.

Δώσε για εκτέλεση devmgmt.msc και δες μήπως έχει συσκευές που δεν έχουν εγκατασταθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...